A+ A-

Moncsi a strandon

Kellemesen telt a strandolás. Reggel kifeküdtél a férjeddel egy nyugodt, tiszta helyre, és lubickolással vegyes napozással töltöttétek az időt. Merész fürdőruhát vettél fel, és a nap folyamán élvezettel figyelted, ahogy több férfi szeme megragad a formás idomaidon. Te, mintha ezt észre sem vetted volna, élvezettel helyezkedtél el mindig úgy, hogy mások a lehető legtöbbet lássák belőled. Fürdőzés közben néha még egy-egy arcátlanul kacér, de óvatos mosolyt is megengedtél magadnak, és gondolatban a neked leginkább tetsző férfiakkal enyelegted végig a napot. Több alkalommal, ha egy férfi sóvárgóan a testedet bámulta, kihívó csókolózásba kezdtél a férjeddel, és lopva mások felé néztél és figyelted: mennyire szeretnének most a férjed helyében lenni.
Délelőtt 11 körül két férfi jelenik meg tőletek néhány méterre, kezükben törölközővel. Látván hogy a férjed alszik, kedvesen rádmosolyogva megkérdezi a hozzád közelebb álló, hogy leülhetnének-e mellétek, mert máshol nem találtak árnyékot.
"Persze " - mondod neki vigyázva, nehogy felkeltsd a férjed. A férfiak megköszönik, és leterítik a törölközőket. Míg ezzel foglalatoskodnak, félig felülsz, és hátul a kezeiden megtámaszkodva végignézel a testeden. Olyan pózt sikerül találnod, ami kihangsúlyozza amúgy is szép és kerek melleidet, és szinte végigvezeti a mohó férfitekintetet a hasadon le, egészen a bikinid alsó részéig. Néhány másodpercig a víz felé nézel, időt hagyva az idegeneknek, hogy büntetlenül legeltessék a testeden a szemeiket. Most, hogy a férjed alszik, és ez a két idegen érdeklődni látszik irántad, átfut rajtad egy kellemes bizsergés. Nem tagadhatod: felizgultál.
Ismét a férfiak felé fordulsz, akik teljes testükkel feléd fordulva lopva mustrálják hol a melleidet, hol a bikinid alatt domborodó puncidat.
- Jajj bocsáss meg, be sem mutatkoztunk. Viktor vagyok, ő pedig -a másik férfire mutat- Dénes.
- Szólítsatok Moncsinak -mondod sokat sejtető mosollyal az arcodon. Nem tagadhatod, mindkét férfi izgalmasan néz ki.
- Szóval Moncsi. Nagyon szép név - mondja Viktor, a közelebb eső férfi. Csakúgy, mint a gazdája. Nemde? - Ezzel a másik idegenhez fordul.
- Úgy bizony, és gyorsan végigfutatja a szemét az egész testeden.
"Jaj fiúk" mondod, és közben fürdesz az élvezetben. A szemeidet lehunyod, és hátraveted a fejedet, hogy két hódolód ismét eltelhessen a tested látványával. Az, hogy a férjed melletted alszik, még izgatóbbá teszi a helyzetet!
- Most van a legmelegebb - kezdi rövid szünet után Dénes-, mi pedig nem hoztuk ki a naptejet. Vissza kell érte menni.
- Igen - helyesel Viktor, majd feléd fordul: "Nem lenne kedved segíteni megkeresni?
A szíved egyből a torkodba ugrik. Nagyon vonz a gondolat, hogy a két férfival elmenj, és érzed, hogy a puncid is nedvesedni kezd.
- A férjed úgyis alszik, mi pedig hamarosan visszaérünk. Nagyon közel van a bungalónk.
"Rendben van" - rebeged, és óvatosan felállsz az idegenekkel együtt. Mikor elindultok, Dénes a kezét a derekadra teszi, és finoman kettőjük közé terel. Újra megborzongsz. Így, hármasban sétáltok el a strand végére, ahol a bungalók állnak.
- Segítenél majd minket bekenni? Tudod, egy finom női kéz azért teljesen más... - fordul feléd Viktor, Te pedig megilletődve az izgalomtól csak egy alig hallható igennel felelsz. A fantáziád teljesen beindul. Itt van két férfi, akik egy percig sem titkolják, mennyire tetszel nekik. Szörnyen felizgat a gondolat, hogy itt van egy kaland fantasztikus lehetősége.
Néhány tíz méter után el is éritek a bungalót. Viktor kinyitja az ajtót és belép, utána Te, majd Dénes, és becsukja maga mögött az ajtót. Mikor az ajtó becsukódik, Viktor feléd fordul, lassan a füledhez hajol, majd közvetlen közelről belesúgja: "meg fogunk baszni, Moncsi. Mindketten megbaszunk, és nagyon fogod élvezni". Teljesen elveszíted az eszedet.
Érzed, ahogy az akaratod elgyengül, és ösztönösen kinyújtod a kezeidet Viktor felé. Sokáig nézel az előtted álló férfi szemébe, és nem tudod elhinni, hogy ez megtörténik veled. A férjed a parton alszik, Te pedig megszöktél ezzel a két férfival, akikkel átélheted végre azt, amiről mindig csak fantáziáltál. Félsz a két ismeretlentől, de a szex utáni vágyad sokkal nagyobb a félelmednél. Nem ellenkezel, hagyod, hogy azt tegyenek veled, amit csak akarnak.
Dénes hátulról finoman átkarolja a hasadat, a bikinialsód pántja fölött, és a tarkódhoz hajol: "Tudom, hogy Te is nagyon kívánod." Ekkor mélyen belecsókol a nyakadba, amire felszisszensz. Mintha az erődet szívta volna ki ezzel a csókkal. Nem tudsz ellenállni. Minden porcikád arra vágyik, hogy ez a két idegen a karjaiban tartson, és megbasszon. Soha nem éreztél még ilyent. A puncid egyetlen pillanat alatt sokkal nedvesebb lesz, mint a férjeddel bármikor. A két férfi testének közelsége és melege teljesen megrészegít, és nem vágysz másra, csak a szexre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.07 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 hairy_pussy 2013. 07. 18. csütörtök 06:27
nekem tetszik
#8 kovacsf 2011. 07. 6. szerda 00:13
kétféle nő van...
az egyikkel nagyon jó a szex, míg a másikkal gyötrelmes...
#7 sztbali 2011. 07. 2. szombat 16:19
100% fantázia. Semmi nem utal arra, hogy ez valós lenne.
#6 bikmakk 2011. 07. 1. péntek 23:37
Hát, ez elég gyenge.
#5 tokibogyesz 2011. 07. 1. péntek 20:16
Ezt már olvastam valahol...
#4 igrac 2011. 07. 1. péntek 17:11
Jó béna ez a történet!
#3 Darius.Pretoryan 2011. 07. 1. péntek 16:32
Pornofilm like! Amúgy csak viccből megkérdeztem a feleségemet, hogy mekkora a farkam, hát nem tudta centire...
#2 Padawan001 2011. 07. 1. péntek 13:30
Elég nagy ribanc lehet a csaj...
#1 Törté-Net 2011. 07. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?