A+ A-

Hancúr hármasban

Az első igazi hatalmas, fergeteges szex élményem, amikor egy munkatársam, Attila meghívott hétvégére és hárman voltunk a feleségével.
Kis garzonlakásuk volt és egy nagy francia ágyra feküdtünk le mind a hárman aludni. Nagy meglepetésemre a lány feküdt középre és egy idő után elkezdett mind a kettőnket simogatni. Nagyon izgató volt, mert igaz hogy sokat viccelődtünk a szexről, de erre nem számítottam. Felém fordult és lassan odahajtotta a fejét a farkamhoz, és szájába vette. Láttam, hogy a férje hátulról igazítja be apró lökésekkel, és közben a lány fejét simogatja és tolja rám. Becsuktam a szemem és élveztem helyzetet. Mikor felnéztem, azt láttam, hogy a fiú veri a farkamat az egyik kezével, a másikkal a lány haját simogatja. Először egy kicsit zavart, de nagyon jó érzés volt. A lány a hátára feküdt szétrakta a lábait és magára húzott, és amikor odatérdeltem a lába közé a fiú segített betenni, majd egy mozdulattal rányomott a lányra, majd elénk térdelt szájába tette a farkát. A lány nagyokat, mélyeket szívott rajta, élvezte, hogy ketten foglalkozunk Vele. Ahogy lassan mozogtam a lány, megfogta a fejemet és a nyakához húzott, és közben folyamatosan szopta a férjét. Gyönyörű látvány volt ilyen közelről nézni, teljesen felpörögtem. Egyre közelebb húzta a fejemet, már csak pár centire voltam a szájától. Ekkor kivette a férje farkát a szájából, ami így közvetlenül a szám elé került és nagyon lassan elkezdte rátolni a fejem. Erre aztán végképp nem gondoltam volna. A lány nagyokat lihegett és az ágyéka egyre vadabbul mozgott a farkamon, érezni lehetett, hogy mindjárt elélvez. Nem tudom, hogy történt, de egy kicsit megnyaltam az előttem lévő farkat, amit a lány egyre jobban vert. Amikor ezt meglátta nagyot sóhajtott és beletolta a számba. "Szopjad édes, szopjad! Ugye milyen jó?" kérdezte közben.A fejemet ütemesen nyomkodta, és elkezdett a fülembe súgni, hogy csak szépen lassan szopjak, majd segít. Hol Ő hol Én szoptunk felváltva, vagy pedig két oldalról. Számomra ismeretlen, de nagyon jó érzés volt a férje farkát érezni a számban, érezni az ízét, nyalogatni. Egyre lelkesebben csináltam, nagyokat szívtam rajta, ő pedig sokszor a torkomig lenyomta. Addig cumiztunk neki, amíg a fú az arcunkra nem élvezett, erre Mi is élveztünk.
Utána elbágyadva rágyújtottunk és simogattuk egymást, de hamarosan harcra készek lettünk, mert Éva, a barátom felesége nem cigarettát szívott addig. Alighogy elnyomtam a cigarettát, a barátom máris megfogta a tarkómat és a neje feje mellé tolta az enyémet. Azt akarta, hogy megint a számba vegyem, én pedig pár perccel azelőtti élményeimtől elkábultan máris cumizni kezdtem neki, az egyik kezemmel felfedező mozdulatokat tettem a heréi körül, a másikkal Évát simogattam, aki most az én farkammal foglalkozott. Szenvedélyesen szoptunk mind a ketten, cuppogó hangok töltötték be a szobát, s nyögdécseltünk mind a hárman. Lassan éreztem, hogy a forróság elönti a testem és tudtam, hogy hamarosan kész leszek elélvezni. Úgy látszik ez Éva is észrevette, mert elengedett, és úgy igazított, hogy hason feküdjek férje lábai között, én e közben egy percre sem engedtem ki Attilát a számból. De az igazi gyönyör csak ezután kezdődött: Éva a popsimat simogatta, s közben a testem dicsérte Nagyon jó segged van kicsim, Attila sokat mesélt róla, hogy milyen jónak találta az öltözőben. Nagyon kívánja, tudod? Ugye Te még szűz vagy hátulról?? kérdezte tőlem lihegve. Én már csak nyögdécselve tudtam válaszolni, mert a nyelvét máris a seggembe fúrta. A fenekemet szétfeszítette amennyire csak tudta és nyelvével az ánuszomat izgatta. A nyelve fel, s alá szánkázott a fenekem nyílásán, majd megpróbálta annyira bedugni a nyelvét, amennyire csak lehetett. Nagyon élveztem a helyzetet, én a férj farkát verem és cumizom, amennyire csak bírom, miközben a felesége mögöttem térdel és nyalja a seggem. Már tudtam, hogy csak pillanatok kérdése, hogy mikor élvezek el! Be is következett volna hamarosan, mert éreztem, hogy Éva a kellően kényeztetett fenekembe nyomja be szép lassan egyik ujját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.66 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 04. 13. vasárnap 18:29
Pocsék.
#2 A57L 2013. 11. 20. szerda 05:56
Elég jó.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?