A+ A-

Kúria

Annával ez az eset pár éve történt, közvetlenül a 15. születésnapja után. Mivel nyáron született, családjától az ajándékokat gyakran nyaralás közben kapta meg, de ezen a nyáron maga a nyaralás volt az ajándék. Nem is akárhol.
Annának egy testvére volt, Zsuzsa, aki 5 évvel idősebb nála, és már férjhez ment. Nem akárki vette el, Johann, a Németországból Amerikába kivándorolt, és ott meggazdagodott nagyszülők unokája minden szempontból tökéletes férjnek számított. A hihetetlenül jóképű és gazdag fiúval az egyetemen ismerkedett meg, amit az akkor végző fiú kedvéért abba is hagyott. Amerikába költöztek, ahol a közgazdászként dolgozó (és erős szülői támogatást élvező) Johann mellett munkára gondolnia sem kellett. Ők hívták meg a kislányt, hogy töltse velük a nyár pár hetét a fiú családjának egy kisvárosi nyaralójában.
Anna izgatottan készült az útra, de nem csak a távolság miatt. Pár éve, mikor Johann még hozzájuk járt udvarolni, mint minden nő, Anna is fülig beleszeretett. Persze tudta, hogy még ha idősebb lenne is, gyönyörű és okos nővére mellet arra sem lenne esélye, hogy a fiú észrevegye, de a meghívás hatására ezek a régi édeskeserű érzelmek újra feltörtek lelkében. Már két éve nem látta egyiküket sem, elfoglaltságukra hivatkozva az ifjú amerikai pár nem látogatta a magyar családot. Ezalatt az idő alatt ő is sokat változott, 13 évesen hirtelen megnyúlt, most a családban ő volt a legmagasabb. Egy évvel ezelőtt kezdtek el csak igazán gömbölyödni, nőiesedni mellei, feneke és csípője, és bár már formás, még mindene kemény, kislányosan izmos volt. Tudta, barna szemével és félhosszú barna hajával már az osztály egyik legszebb lányának számított. Nővére, amíg itthon élt, nagyon szerette őt, azért Anna mégis aggódott, nem csak egy udvarias "hangulatjavító" meghívás e, amit kapott.
A New Yorki repülőtéren aztán teljesen megnyugodhatott. Ahogy a testvére köszöntötte, sírva és a nyakába borulva, valamint Johann túláradó lelkesedése őszintén láttatta, hogy a családi szeretet csöppet sem változott bennük. Pár perc múlva azonban a kislány is észrevehette, hogy bizony az ő érzelmei sem változtak, sőt! Az ifjú pár fantasztikusan nézett ki, barnák voltak és kisimultak, a gondtalan élet szinte auraként lengte körül őket. Johann meleg tekintete és sportos mozgása, ahogy a bőröndöket a hatalmas Fordhoz vitte, ismerős húrokat pengetett meg Anna szívében.
Pár óra vezetés után megérkeztek a nyaralóba. A lány meglepődött, hogy nem egy modern, amerikai stílusú házba, hanem egy század eleji, kőből épített igazi kis kúriába kanyarodtak be útjuk végén. A vacsoránál az ifjú férj elmesélte, hogy a házat, ami egész nyárra csak hármuké volt, nem a nagyszülei építették, hanem első komolyabb bevételükből egy, a tőzsdeválságban tönkrement földbirtokostól vásárolták. Két szintje volt, alul a konyha, hatalmas nappali, mellékhelyiségek, felül pedig a hálószobák, egy társalgó és egy második fürdőszoba szolgálta a lakókat. Nyilvánvaló volt, hogy egy nagy család számára épülhetett.
Miután gyorsan körbekalauzolták a házon, és megmutatták a szobáját közvetlenül a sajátjuké mellet, a fiatalok aludni tértek. Előtte azonban megígérték, hogy másnap a kertet és a környéket mutatják meg neki. Annára rá is fért a pihenés, gyors fürdés után kipakolta a ruháit és a már előre megvetett ágyba bújt. A sok élménytől azonban sokáig képtelen volt elaludni, az egész út, a repülés, a találkozás, és a felújuló szerelem emlékei éberen tartották. Ráadásul nemsokára halk nevetgélés, majd elfojtott kis nyögések és sóhajok jelezték, hogy a szomszéd szobában sem az alvás még a fő program. Bár nyilvánvaló volt a fiatal pár erőfeszítése, hogy csillapítsák a szerelmük hangjait, Annának hamar nyilvánvalóvá vált, hogy mi történik a fal túloldalán. Hirtelen új érzelem vegyült az eddig őt ébren tartók közé. Mikor Pesten megismerte Johannt, még alig tudott valamit a testiségről, de most, ahogy a gimnáziumi tanórák és a barátnők meséi által felvilágosított elmével elképzelte a szomszéd szoba történéseit, furcsa görcsbe rándult valami, mélyen a gyomra alatt. Ahogy maga elé képzelte a fiú bőröndöket cipelő erős hátát és formás fenekét, ahogy most ruha nélkül nővére combjai közt térdel, elfojthatatlan késztetést érzett, hogy saját testéhez érjen. Amint a könnyű takaró alatt végigsimította gömbölyödő, kemény melleit, le egészen telt szeméremdombjáig, Johann kezét képzelte sajátja helyére. Mikor ujjai el - elakadtak előbújó mellbimbóiban, gondolatában azok a fiú ujjai voltak. Nem kellett sok idő, hogy együtt sóhajtson a szomszéd párral, és maga is meglepődött, hogy mikor a bugyijához ért, az mennyire átázva takarta felforrósodott szeméremajkait. Gyorsan, hogy ne essen ki a szomszéd szobával tartott szinkronból kibújt belőle, és mivel a házaspár már tisztán hallhatóan a végkifejlet közelében járt, a kislány is az otthon megszokott ismerős mozdulatokkal előbújt csiklóját körbesimogatva egy gyors orgazmushoz segítette magát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 12. 12. csütörtök 06:07
Nem rossz.
#6 pisti47 2009. 09. 12. szombat 04:52
Ragyogó!!! Kár, hogy nincs folytatás.
#5 muvészúr 2003. 11. 25. kedd 12:35
Király!!!
#4 imi 2003. 05. 24. szombat 23:44
fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#3 MAchine 2003. 03. 26. szerda 13:40
Eszméletlen.
Nálam dobogós.
#2 Thael 2002. 11. 18. hétfő 12:28
Fantasztikus...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?