A+ A-

A feleségem nyaralása

A múlt hét végén a feleségemmel nyaralni induló három férfi ismerősünk nem is gondolt másra csak a rájuk váró kellemes kalandokra, a fiatal női testre amin végre kiélhetik minden vágyukat és még abban a szerencsés helyzetben is részük lehet, hogy a nő mindezt élvezni is fogja. Tiltott gyümölcs amely magától hull az ölükbe. Együtt indult útnak kedvesemmel a hétvégi bulinak helyet adó nyaraló tulajdonosa, az eddigi szexbulijainknak otthont adó házigazdánk és annak barátja.
Az autó hátsó ülésére ülő 27 éves feleségem mellé beülő két, közel ötvenes kan az elindulás után egyből a lényegre tért és a kedvesem lábait széthúzva, azt sokáig simogatva, cirógatva egyre közelebb nyúltak a bugyijához. A selymen keresztül kis idő múlva nyomkodni, dörzsölni kezdték az egyre nedvesebb pinát is ... A házigazdánk csókolózni kezdett vele és merészen a mellbimbóit masszírozni a vékony pólón keresztül. Ettől a feleségem rózsás bimbói természetesen megduzzadtak és majd kilukasztották a ruha anyagát. A mellei megkeménykedtek és még feszesebbek, nagyobbak lettek. Az alélt nőt a házigazda barátja egyre merészebben izgatta, majd a bugyit félrehúzva a nedves pinába dugta az ujjait és úgy élvezte a nála jóval fiatalabb nő minden rezdülését. A kedvesem először nem akarta ezt, de mivel el volt foglalva a házigazdánk ajkainak és kezeinek kényeztető játékával és a viszont csókolgatással, simogatással - a fenekének, combjainak rángatózásán kívül egyébbel nemigen védekezett az egyre céltudatosabban matató és csúszkáló vastag ujjakkal szemben...
A felcsusszanó ujjak egyre mélyebben hatoltak a vaginába és a hüvelykujj erőszakosan az anusba nyomult, ahol egy kis ellenállás után körkörösen kezdte izgatni a szoros gyűrűizmokat... A csókoktól izgatottá vált nőt a két tapasztalt idős férfi a hátsó ülésen hamar levetkőztette. A lekerülő ruhadarabok nyomán eltűnő testfelületeket a férfiak mohón csókolgatták, nyalogatták, különösen a nagy, ringó, a test többi felületének nap barnította színétől elütő fehér melleket. A feleségem először nyögdécselt picit, majd hangosan sóhajtozva kezdte kibontani a két férfi már meredező farkát az egyre szorosabbnak bizonyuló nadrágból. Amire a házigazdánk barátjának farka előkerült a feleségem már egy nagy és szaftos elélvezésen túl volt, köszönhetően a lucskos pinájában virgoncan csúszkáló férfiujjaknak.
Az előtűnő faszra magát rávető fiatal nő annyira felhúzta a két férfit, hogy nagy nehezen megfordították és a csábosan szétnyíló fenék vágatában előtűnő anust kezdték felváltva nyalni és ujjazni... A pinából csöpögő nedvességtől csúszóssá váló seggluk izmai megadták magukat és a szopó nő kéjesen pucsította ki a kerek és izmos nagy fenekét .... Ismét elélvezett... Közben az autó haladt előre a nyaraló és az ismert üdülőhely felé. A sofőr izgatottan szívta magába a nő illatait és hallgatta a nyögéseit, sóhajait. A férfiak természetesen tudatában volt annak, hogy milyen két nap fog következni és az erejükkel, spermájukkal, ágaskodó szerszámuk erejével takarékoskodva, óvatosan, de hosszan élveztették a kedvesem. Közben vigyáztak arra, hogy nehogy elélvezzenek a szopó kis ajkak közé, vagy a ficánkoló feszes fenékre... Inkább csak fogdostak, nyalogattak, csókolgattak mohón, élvezték az izgató és végre megkapható nőt.
A kedvesem ezzel szemben átadta magát az élvezetnek és szopott, élvezett, nyomta lucskos réseit a játékos ujjakra ... Nagyon jól érezte magát és elhatározta, hogy ezen a hétvégén átadja magát ennek a három férfinek, bármit is fognak vele csinálni... Izgatóan hallgatta már a legutóbbi bulikban is a férfiak duruzsoló, izgató terveit és azóta folyamatosan erről ábrándozott... Most itt az autó sötét hátsó ülésén, a két férfi izgató simogatása, csókjai, ujjazása, cirógatása közben örömmel kezdte élvezni és megvalósítani minden eddigi tikos vágyát... Az, hogy a férfiak idősebbek voltak nála nagyon jól esett neki, hisz ez a korosztály izgatta fel álmaiban és rájuk vágyott a legjobban. Szerette azt a tapasztalatot amivel hozzányúltak, amivel izgatni és élveztetni kezdték. Tudta és jól esett neki, hogy az idősebb pasik ennyire buknak rá és semmi pénzért nem cserélte volna el őket fiatalabb bikákra...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.85 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 11. 22. szerda 07:02
Élvezhetetlen, igénytelen vacak.
#4 vakon53 2016. 03. 18. péntek 15:54
Ballinas, esztmég pontoznisemlehet.
#3 gyuri0926 2015. 01. 15. csütörtök 17:37
Ez mi ?????
#2 farugó 2011. 03. 25. péntek 03:28
EZ bizony megint egy ismétlés...
#1 Törté-Net 2011. 03. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?