Mi történt valójában

Szavazás átlaga: 6.35 pont (43 szavazat)
Megjelenés: 2011. március 22.
Hossz: 57 770 karakter
Elolvasva: 1 356 alkalommal
Már vagy másfél éve voltunk együtt, amikor egyik este nem jött haza a kedvesem. A munkahelyén volt valami rendezvény, s ha korábban volt ilyen, általában későn jött haza, de hazajött, ekkor viszont nem. Duzzogva elaludtam és hajnalban, vagy inkább már majdnem reggel, arra riadtam, hogy megérkezett.
Kérdeztem hol volt, de nem válaszolt, gyorsan levetkőzött és bebújt mellém az ágyba. Szeretett volna még aludni egy kicsit. Két óra múlva, mikor megszólalt az óra, felkeltünk. Ő gyorsan lezuhanyzott és már készülődött is, mert újra indulnia kellett dolgozni.
Ezalatt mindössze annyit sikerült megtudnom, hogy kicsit többet ivott, majd elment valakihez és ezért nem jött haza. Próbáltam volna többet is megtudni, de tényleg sietett így nem igazán volt alkalmam rá.
Mindenesetre bennem egyre fokozódott a kiváncsiság és a rossz érzés talán még inkább, hogy valami olyasmi történhetett, amiről nem igazán akar beszélni.

Este a megszokott időben érkeztem haza. Ő már otthon volt. Kajáltunk és közben igyekeztem megtudni mitörtént az előző napon. Kitérő válaszai még inkább nyugtalanítottak. Mondtam is ezt neki, mire elkezdte mesélni mi történt.

A rendezvény kb. tízig tartott, aztán még elkezdtek iszogatni néhányan. Éjfél körül, mikor indulnia kellett volna, hogy elérje még az utolsó vonatot, érezte, hogy többet ivott, mint szabadott volna és jobbnak látta, he el sem indul. Gondolta, majd egy kicsit kitisztul a feje és eljön az első vonattal haza. Igen ám, de a társaság több tagja is hiretlen gondolt egyet, és elindultak haza.
Már csak hárman maradtak, egy testvérpár és ő. Mondta nekik, ha ezt előre látja, hogy mindenki ilyen gyorsan lelép, ő is inkább elment volna korábban és akkor még elérhette volna a vonatát, de így már csak 3 után tud majd hazamenni. Kérdezték tőle, hogy honnét indul a vonata. Kiderült, hogy a testvérek egyike a vasútállomástól pár percre lakik, elindultak hozzá, hogy közelebb legyenek a vonathoz.
Útközben azonban a testvérpár másik tagja hirtelen meggondolta magát és ő is inkább elment haza.

Olyan háromnegyed egy lehetett mikor a lakáshoz értek. Elment a mosdóba és kicsit megmosta az arcát. Azt gondolta talán így legalább egy kicsit felfrissül, mert azt is tudta, ha most lefekszik, akkor csak reggel fog felébredni és nem akart átöltözés nélkül menni másnap a munkába. Haza akart jönni, hogy rendbe szedhesse magát.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 27 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.35 pont (43 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. december 1. 14:18
#8
Egyes szám harmadik személy- unalom.
1
Andreas6
2020. február 29. 07:16
#7
Unalmasnak találtam, még jóval a közepe előtt abbahagytam az olvasást.
1
f
feherfabia
2015. augusztus 30. 06:12
#6
Közepes!
1
a
A57L
2014. szeptember 11. 12:51
#5
Jó hosszú,de tűrhető írás.
1
p
papi
2013. július 22. 05:48
#4
Nem rossz
1
v-ir-a
2012. február 6. 21:50
#3
hát nem tudtam végigolvasni...a nő sokadik hazugságánál abbahagytam,ha egyszóval kéne jellemeznem:dögunalom. Ha többel,ha az író arra apellált, hogy így tudja érdekessé tenni a története és így fokozni az Olvasó érdeklődését, velem nagyon mellényúlt....ennyi...
1
O
Olvasó
2011. március 22. 06:53
#2
"Kérdezték tõle, hogy honnét indul a vonata. Kiderült, hogy a testvérek egyike a vasútállomástól pár percre lakik, elindultak hozzá, hogy közelebb legyenek a vonathoz."
😀 Mégis, honnan indulna a vonat?
Ennyi karakterből akár három, jó történet is kijött volna.
1
T
Törté-Net
2011. március 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1