A+ A-

Kontroll vizsgálat

Vesemedence gyulladással feküdtem tavasszal a megyei kórház urológiai osztályán. A remek kezelésnek köszönhetően hamar felgyógyultam, és egy heti fekvés után búcsút inthettem a kórházi ágynak. Elbocsátásomkor a kezelőorvosom jó tanácsokkal látott el, és előjegyzett egy kontrolvizsgálatra, melyen egy hónap múlva kellett, hogy megjelenjek.
A négy hét hamar elrepült. Mielőtt elindultam volna az ellenőrzésre felhívtam az orvosom, hogy mikor tud fogadni. Bentfekvésem során beszélgettünk az egészségügy helyzetéről és elmeséltem neki, hogy mennyire utálok várakozni, és TB által finanszírozott bürokratikus rendeléseken megjelenni. Talán emlékezett ezekre a gondolataimra, mikor telefonon azt ajánlotta, hogy ne rendelési időben menjek, hanem pénteken, mikoris ügyelni fog. Az esti 7 órát ajánlotta, véleménye szerint akkor ugyanis már elcsendesedik a kórházi osztály, és nyugodtabb körülmények között tud velem foglalkozni. Az időpont számomra is megfelelő volt, így megerősítettem ajánlatát és elköszöntünk.
Pénteken délig dolgoztam, így volt időm hazamenni, hogy felfrissítsem magam. A korházi kezelésem alatt szerzett tapasztalataim azt sugallták, hogy a puncim borostájától is szabaduljak meg, merthogy a manuális vizsgálatra is nagy valószínűséggel sor fog kerülni. Aztán ruhatáramat vettem szemügyre. Olyan darabokat kellett választanom, amelytől könnyedén szabadulhatok meg. Így esett a választásom egy királykék, könnyű kosztümre mely szemem kékjét előnyösen hangsúlyozta és egy combközépig érő csipkés testszín harisnyára. A kosztüm alá csak egy égszínkék csipkés toppot, és hozzá illő melltartót illetve tangát vettem, mivel kellemesen meleg későtavaszi este volt.
A korházba érve a nővért szólítottam meg, aki telefonon hívta a már szobájában pihenő orvost. Hamarosan meg is érkezett a doki. Miután a papírjaimat átvizsgálta az emeleti vizsgálóba kísért, oda, ahol a műtétekre készítenek elő. A kicsempézett helyiségben egy fiatal mosolygós hölgy fogadott bennünket. Kérte, hogy táskámat tegyem le és készüljek elő egy ultrahangos vizsgálathoz, melynek során a hólyagom és vesém nézné meg a doki. Kosztümöm felsőjét a szék karjára tettem, szoknyámat pedig kigombolva felhúztam a melleim alá, szabaddá téve a hasam. Így feküdtem fel a vizsgáló asztalra. Ekkor tért vissza az asszisztens hölgy, aki mosolygott és azt mondta, hogy nyugodtan vegyem le a szoknyám is, merthogy kár lenne összegyűrni. Igaza volt, megfogadtam tanácsát, s mire a doki a műszer mellé lépett, a felhúzott blúzomon kívül már csak a tanga és a harisnya volt rajtam. Tekintetétől zavarba jöttem, de a vizsgálat kezdetét vette, és ez elterelte a figyelmem. A hölgy zselészerű anyagot nyomott a pocimra. Nagyon hidegnek éreztem, de a kellemetlen érzést enyhítette, hogy legnagyobb meglepetésemre egyik tenyerével elkezdte szétkenni a hasamon. Mozdulatai nagyon finomak, de alaposak voltak, másik kezével lejjebb igazította a tangám, nehogy összekenje azt. Így szabaddá vált borotvált puncim, mely ismét nagyon zavart és kezdtem magam nagyon kiszolgáltatottnak érezni. Ezt a nővérke is észrevehette rajtam, ezért bátorítóan súgta, hogy ne aggódjak, mert minden a legnagyobb rendben van. A doki elkezdte az ultrahangos vizsgálatot, de mérgelődve állapította meg, hogy a műszer nem ad megbízható információt hólyagom állapotáról, így szükség van egy hüvelyi ultrahangos vizsgálatra is, majd elment.
Bosszantott a dolog, de bele kellett hogy egyezzek saját érdekemben is. Levettem a tangám és átfeküdtem egy másik ágyra, melynek vége egy nőgyógyászati székhez hasonlóan volt kialakítva. Miután lábaimat felhelyeztem a támasztékokra, a kishölgy zöld lábzsákokat húzott rám, majd leszíjazta a bokáim, és megkért, hogy csípőmmel csússzak lejjebb, hogy a hüvelyemhez jobban hozzáférhessen a doktor úr. Ezt ismét a zselés anyag felkenése követte. Még a hidegérzet el sem jutott a tudatomig, már éreztem is kezeinek simogatását a puncimon, sőt, a puncimban. Mozdulatai azonban egyre határozottabbak lettek, s ujjai külön utakon kezdtek járni. Bár nem értettem, hogy mi is történik, testem önálló életet kezdett élni és a szorongást, a bosszúságot valami más kellemes érzés váltotta fel. A nővér ujjai végigsiklottak a nagyajkaimon, majd szétfeszítve azokat a teljes vágatom tocsogni kezdett a síkosító anyagtól. Mikor a csiklóm kezdte el bekenni izmaim megfeszültek, elárulva izgalmi állapotom, mely egyre fokozódott.
Kívántam, akartam, hogy a puncikám tovább simogassa a gyengéd női kéz. A nővér szemébe nézve láttam, hogy mennyire felizgatják őt is a történtek, s éreztem, hogy teljes az összhang közöttünk. Már nem fogta vissza mozdulatait, hanem még több zselét préselve a puncimba birtokba vette annak minden apró zugát, tovább röpítve engem a gyönyör felé. Kitartóan csiklóm masszírozta, míg apró nyögések nem törtek fel belőlem a gyönyör hatására. Ezt a lyukaim felfedezése követte. A hüvelyembe a zseléstubust feldugva nyomta be az anyagot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.25 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 02. 28. vasárnap 08:46
Maxxx jólenne ha folytatnád-e írásnak a folytatását.

10 Pont!
#4 A57L 2013. 12. 9. hétfő 05:49
Nagyon jó.
#3 Pavlov 2012. 03. 1. csütörtök 17:15
Ennek inkább a bizarr kategóriában lenne helye!
#2 Rinaldo 2012. 03. 1. csütörtök 10:43
Na ez sem volt semmi.
#1 Törté-Net 2012. 03. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?