A+ A-

Házasság hétköznapjai

A mi házasságunk olyan mint a több éves családban lenni szokott. A szex gyors, és csak a férjemnek volt orgazmusa és az is csak egyszer, utána fordult is le rólam rágyújtott egy cigire és kész. Nagyon sokat beszélgetem róla barátnőmnek és ahogy láttam volt egy kis részvét is.
- Na majd én segítek - mondta egyszer Panni. Nagyon kíváncsivá tett kijelentése és vártam, hogyan fog segíteni házasságomon. Pannival egy bevásárlás során a belváros-ba bementünk egy szex shopba. A fiatal eladónő nem lepődött meg, hogy két közel harmincas nő tévedt be a boltjába. Barátnőm vásárolt magának egy szexis fehérneműt, különböző zseléket, néhány videó filmet és egy csomag óvszert. Biztatott, hogy vegyek magamnak egy vibrátort. Nem tudtam, hogy mit kell figyelembe venni, így hát ráhagy-tam a választás lehetőségét. Azután kiválasztott kiválasztott egy videó filmet és átadta a pultos csajnak. Közben két fiatal férfi érkezett a boltba, és leplezetlen kíváncsisággal néztek végig rajtunk, szinte meztelenre vetkőztettek bennünket.
- Ezt szeretnénk megnézni - mondta barátnőm és egy kabin kulcsot kért.
- Csak egy személyes kabinjain vannak - dadogta a lány és láttam, hogy zavarban van.
- És, ha kifizetem a másikat is? - mondta határozottan Panni, miközben pénzt tett a pultra. A két férfi majd megörült a látványtól, hogy ketten megyünk az egyszemélyes kabinba. Amint beértünk barátnőm bezárta az ajtót, miközben elkezdődött a film.
A filmen három nő szeretkezett egymással.
Nyalták, falták egymást és egy idő után előkerült egy vibrátor.
Az eddigi látványtól is benedvesedtem, de most már szinte remeget a hasam alja, úgy kívántam, hogy a puncimmal foglalkozzon valaki. Barátnőm fellépett ez egyik lábával a székre, kicsit felhúzta szoknyáját és bugyin keresztül masztizni kezdett.
Ilyet még nem csinált előttem és nem is nagyon beszéltünk erről. Most viszont a lát-ványtól és a filmtől én is begerjedtem, és benyúltam szoknyám alá. Becsuktam szemei-met és arra gondoltam, hogy egy magas pasas erős keze matat bugyimban.
- Várj, inkább nézd a filmet és tanulj - hallottam barátnőm hangját és én kinyitottam a szemem. A filmen egyik nő hanyatt feküdt a fekete hajú nő főlé térdelt és ujjaival ingerelte a széttett lábakkal fekvő nőt. Lassan ingerelte csiklóját, majd a kezébe vette a vibrátort és szép lassan be-csúsztatta a nőbe aki hatalmasat élvezett, én is elélveztem, a bugyim csupa nedves volt. Amikor kijöttünk a kabinból alig tudtam lépni, remegtek a lábaim, de a vásárol vibrátorral kibotorkáltam az utcára. Barátnőm még vissza ment a pulthoz és váltott néhány szót az eladónővel, de én már kint voltam a szabad-ban lucskos bugyimat hűtötte a langyos nyári szél. Alig vártam, hogy haza érjek, és kezembe vegyem amit ma vásároltam, és hogy kipróbáljam. Szerencsém volt mert fér-jem nem volt otthon, és úgy három óráig nem is lesz. Haza érve a kulcsot a zárba hagy-tam, hogy ne tudjon meglepni senki sem. Kimostam a kádat, majd teleengedtem vízzel, miközben meztelenre vetkőztem. Elővettem a vibrátor és nézegettem. Egy furcsa bizsergést éreztem testemben. Tusfürdővel alaposan átmostam a csapnál, és a kádvízébe ereszkedtem. A meleg vízben
vérem még forróbb lett. A vibrátort két mellem közé szorítottam. Becsuktam szememet éreztem melleimen azt a kéjrudat, amit már nagyon kívántam magamban érezni. Fel-raktam lábaimat a kád szélére, egyik kezemmel melleimet simogattam, a másik kezem-be a vibrátort tartottam, és csiklómhoz nyomtam, miközben átfutott testemen a kéj.
Megrándultam és éreztem most és itt elfogok élvezni. Abbahagytam a melleim simogatását, és kezemmel széthúztam bozontos puncimat. A vibrátort lassan a hüvelyemhez nyomtam és dörzsölni kezdtem. Nedves voltam már és nem csak a víztől, így a sikamlós területre érve a vibrátort szinte beszippantotta ki pinám. Halkan felsóhajtottam és beljebb nyomtam magamba. Éreztem, hogy hüvelyem szorosan tartja é amikor kis kéj hullám rántja össze a vibrá-tor kifelé nyomja. Nagyon kellemes volt ki - be csúsztatni a kéjrudat hüvelyembe. Minden egyes kéjhullámmal, mely kifelé nyomta a vibrátort éreztem, hogy egyre erő-sebben közeleg a valódi orgazmusom.
Kinyitottam a szemem.
Lenéztem a kezemre, a vibrátor még félig sem volt bennem. Most már tudatosan nyomtam minél beljebb magamba és éreztem, hogy a kéj még erősebb mint az előbb. Bal kezemmel csiklómat simogattam, és egyre erősebb lökések-kel nyomtam magamba a műfütyit. Éreztem belsőm minden pocikájával a bennem mozgó vibrátor minden részét, minden mozdulatát.
A kéj szétáradt testemben. Az orgazmus, amit nagyon ritkán éltem át most teljes testemet birtokába vette. Élvezé-sem olyan erős volt,hogy nem bírtam kezemben tartani a vibrátor és az kicsúszott remegve élvező pinusomból.
Akaratlanul is összeszorítottam lábaimat, hogy még magamba érezem a vibrátort de az teljesen kicsúszott belőlem, és még sokáig így maradtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2013. 10. 26. szombat 09:00
Egész jó
#4 A57L 2013. 10. 24. csütörtök 04:18
Nem rossz.
#3 Bikmakkocska 2012. 12. 31. hétfő 23:51
Na, végre hogy vége van. "Ilyen egy hétköznapi házasság." Akkor milyen a nem hétköznapi?
#2 v-ir-a 2011. 01. 12. szerda 22:41
huh...nagyon zsúfolt,ugyanakkor mintha kapkodó lenne . Néhol elvesztettem a fonalat,nem tudtam eldönteni, hogy épp kinél,hol vannak, esetleg nyaralnak, de végigszenvedtem...volt egy pont ,ahol már-már feladtam az olvasást. Nem a mennyiséggel volt problémám, hanem a minőségével.
#1 Törté-Net 2011. 01. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?