A+ A-

Kiküldetés a Mátrába

Bemutatkozom Pné Nagy Zsuzsanna vagyok huszonnégy éves és egy nagy marketing cégnél dolgozom egy irodában. Egy munkahelyen dolgoztam N Katival, Kati huszonkét éves volt, karcsú testét sokszor néztem végig amint elment mellettem. Amikor hozzánk került az asszony rögtön felfigyeltem karcsú alakjára. Meg sem fordult a fejemben, hogy vonzódóm nememhez és egyszer egy viharos éjszakán egymásra találunk. Igaz néha - néha elképzeltem milyen lehet Kati meztelenül, mit rejtenek kosztümjének kabátja, szoknyája. A vékony blúz alól ki - ki villantak meredező bimbói. Néha bizsergést éreztem, altestemen és akkor a bugyim szinte nedves lett a előtörő nedvemtől. Mindig elhessegettem a gondolatot, hogy én kezdeményezzek, hísz a főnökasszonyom lett. Otthon nem mertem bevallani férjemnek de amikor ővele szeret-keztem mindig Kati járt a fejemben. Pali meg is jegyezte, hogy mire az aktusra került a sor már ugyan olyan nedves vagyok mint mikor először keféltünk. Most már én kerestem az alkalmat, hogy találkozzak Katival. Pillantásunk néha - néha találkozott és amikor hozzám hajolt bepillantást engedett blúzába és láthattam melleit.
Így telt el egy jó pár hónap.
Egy országos konferencián kellet rész venni Parádon a Mátrai hegyek között és Kati engem jelölt hogy vele menjek. A kocsit Kati vezette és én ültem mellette, egész úton beszélgettünk és észrevettem, hogy szoknyája egyre jobban felcsúszik combjain. Bevallom újból elfogott a kellemes bizsergés amit éreztem altestemben. Néha megálltunk pihenni és ilyenkor Kati nyújtózkodott és ilyenkor előre düllesztette melleit és blúzán keresztül még jobban kirajzolódtak előre hegyesedő bimbói. Megérkeztünka konferencia helyszínére és főnöknőm elintézte a formaságokat a recepción és megkaptuk a szobánk kulcsát. A kilátás gyönyörű volt az erkély a fenyvesekkel teli hegytető felé nézett. Mivel az út hosszú volt gyorsan ledobáltuk magunkról minden ruhánkat és csak bugyi, melltartó maradt rajtunk. Katin halvány lila bugyi és melltartó volt, és combjai között sötét folt árulkodott. Észre vette amint elpirult arcom és követte tekintetemet.
- Óh - melegem van - mondta, és a fürdőszoba felé indult és amint eltűnt én is bugyimhoz nyúltam éreztem, hogy az enyém is nyirkos, óvatosan benyúltam bugyimba és megérintettem szeméremszőrzetemet.
- Hát én is nedves vagyok, még jó hogy fehér bugyit vettem fel - gondoltam. Kati nemsokára kijött a fürdőből csak egy törülközőt csavart teste köré. Most én szaladtam be a fürdő-szobába. A zuhany jól esett, kezeim önkéntelenül simogatták meztelen testemet. Már jó ideje bent voltam a zuhany alatt, amikor apró jóleső remegés futott végig, egyik kezemet szemérem-ajkaimra szorítottam és combjaimat szorosra zártam. Gyorsan megtörülköztem és egy tiszta bugyit, melltartót vettem magamra. Kati már felöltözve várt.
- Gyere, menjünk vacsorázni - mondta, miközben én gyorsan felöltöztem.
A vacsora után kimentünk sétálni a város régi utcáiban. A levegő egyre hűvösödött és mi las-san vissza tértünk a szállodába. Lefekvéshez készülődtünk én felvettem erre az alkalomra vett hálóingemet, Kati lassan átöltözött egy teljesen átlátszó fehér bébi dollt vett magára. Az éjjeli lámpa átvilágította karcsú alakját, és lassan álomba merültünk. Hirtelen nagy villámlás és mennydörgésre riadtam fel és hogy mellém fekszik valaki.
- Csak én vagyok - ismertem fel Kati hangját - tudod, félek viharban - dadogta zavartan.
- Jó, gyere - feleltem, kívül, vagy belül alszol.
- Ha lehet, belül - válaszolta és miközben én kívülre helyezkedtem átlépett rajtam és én láthattam szeméremajkait. Elfogott az ismert érzés, szinte magamra szerettem volna szorítani rózsaszín ajkait, rögtön az oldalamra fordultam, hogy ne is lássam, ölemet összeszorítottam és éreztem amint Kati hozzám bújt. Mellei hátamhoz nyomódtak, ölét fenekemhez nyomta, és egyik kezét oldalamra tette.
- Na - csak ez kellett - gondoltam magamban, de nem mertem meg mozdulni. Kati hamarosan álomba merült, éreztem amint keze egyre lejjebb csúszik mellem irányába, míg nem elérte bimbómat, és ott megnyugodott. Bimbóim rögtön hegyesedni kezdtek, ágyékomon enyhe remegés futott át.
- Mi lesz itt, még nő sohasem ölelt át - gondoltam, és megpróbáltam elaludni, miközben egy kicsit hátrább toltam fenekemet. Nehezen jött álom a szememre.
Hátamon éreztem a nő kemény melleit amint egyenletesen lélegzett. Nagy sokára a vihar is elmúlt és reggel lett. Reggel óvatosan felkeltem és a fürdőszobába mentem, nem kell monda-nom, hogy fanszőrzetem nedves volt. Amint kijöttem a fürdőszobából rögtön magamra kap-tam bugyimat, melltartómat. Kati éppen nyújtózkodott kis hálóinge fel volt csúszva mellei fölé és így láthattam fazonra igazított szőrzetét. Ő is lezuhanyzott miközben én gyorsan felöltöz-tem. Alig vártam már, hogy reggelizni menjünk és utána az előadásra. Egész idő alatt csak Kati meztelen teste lebegett a szemem előtt, nem is tudtam odafigyelni az előadásra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.6 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 10. 24. csütörtök 04:19
Nem rossz.
#4 tiborg 2012. 03. 25. vasárnap 04:59
Kontrazom fiesta14-et....Ha lesz folytatas,vagy irsz uj sztorit, olvastasd at valakivel,mert a sztori kulonben izgalmas.
#3 fiesta14 2010. 12. 16. csütörtök 09:26
sok ismétlés és pár gépelési hiba van benne de az alap ötlet jó. kicsit kevés és rövid a szex, a körités egy kicsit sok, de tetszett.
#2 gyuri0926 2010. 12. 15. szerda 12:36
Azért fasz nélkül nem igazi !!!!
#1 Törté-Net 2010. 12. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?