A+ A-

Konyhai kaland

- Na mutasd már azt a tetkót - kiabáltam nevetve, miközben elkaptam a derekát és magam felé fordítottam. Sosem bírta a csiklandozást, most is sikítozva próbált menekülni, és hát én sem maradtam ki a jókedv egyetlen pillanatából sem. Vihogásunk megtörte a konyha csöndjét, hangunk szinte visszhangzott a fehér csempén.
- Jól van, jól van! Csak hagyd már abba! - sikította szinte fuldokolva a nevetéstől. - Megmutatom, csak ne csikizz már!- kacagás közben próbált szabadulni, aminek az lett az eredménye, hogy mindketten a konyhapadlón landoltunk. Hosszú percekig csak vihogtunk, hol egymáson, hol magunkon, hol csak azon, hogy egymás hegyén-hátán fekszünk a csempén.
- Édes Istenkém, mi nem vagyunk teljesen normálisak - jelentettem ki néhány mély sóhaj után.
- Igazán? - nézett rám sunyin. - Vigyázz, mert most megbosszulom az előbbit! - kiáltotta, és nevetve vetette rám magát. Teste az enyémhez simult miközben csikizni próbált, de tudhatta volna, hogy én vagyok az erősebb. Könnyű volt elkapni és hátrafogni a kezét. Mellei előrefeszültek, pizsamája alatt jól látszottak kemény kis bimbói. A hirtelen beállt csend kezdett egyre kínosabb lenni.
- Engedj el! Ez fáj - nézett rám, én pedig eleresztettem a kezeit. Tenyerei mellettem értek földet, de ő nem mozdult. Még mindig rajtam feküdt, haja kibomlott a lófarokból a nagy fetrengés következtében, és most a nyakamban éreztem a hajszálait. Fogalmam sincs mi történt, de a következő pillanatban a szája az enyémen volt. Puha, telt ajkai most az enyémeken csúsztak, nedvesen, érzékien, lassan. Nyelvével körberajzolta a szám körvonalát, míg válaszra nem nyújtottam az enyémet, és össze nem találkoztunk. Nyelve éhesen falta az enyémet, mélyen a számba hatolva.
Keményen csókolt, mintha erőszakolna a szájával. Nyelvemet érzékien vette a szájába, mintha csak egy farkat szopna, óvatosan pöckölgette a hegyét, majd magába engedte, s újra csókba kezdett. Visszacsókoltam. Őrülten izgató volt ez a kis játék. Éreztem, hogy forróság önti el a testem, az ágyékomból kiindulva, egyre jobban tüzeli fel minden részemet. Kéjesen az ajkaim közé sóhajtott, amikor megérezte hideg kezeim a forró bőrén. Fölsője alá csúsztattam a tenyerem, végigsimítva a hasán, szegycsontja vonalát követve, majd megérintve azt a hihetetlenül érzékeny pontot a testén, amitől még az én puncim is még nedvesebb lett. Bimbói hihetetlenül kemények voltak, ahogy a mutató és a hüvelykujjam közé csippentettem és morzsolgattam őket. Ajkai a nyakamra csúsztak, forrón csókolva végig. Nyelvét a csiklómra kívántam, hogy ott körözzön, okozzon mérhetetlen kielégülést. Kezeivel a pólómat gyűrte egyre feljebb rajtam, s szája is csak arra a néhány pillanatra hagyott el, amíg megszabadultam a durva anyagtól. Ajkai azonnal rátaláltak megkeményedett bimbóimra. Erősen szívta, nyalta, pöckölte őket, óvatosan ráharapott, csak hogy még jobban hergeljen.
Hirtelen egyenesedett fel rajtam, mintha lovaglópózban szeretkeznénk, és levette a fölsőjét. Pici mellei kiszabadultak a pizsama alól. Bimbói szinte vöröslöttek, ahogy visszahajolt hozzám, és a számba erőltette nyelvét. A fenekébe markoltam. Kemény volt és hihetetlenül feszes. A puha anyagon át is éreztem, hogy tanga van rajta. Szerette ezt a fazont, sokszor úgy szeretkeztek a szomszédos ágyon a pasijával, hogy le sem vette. Hogy milyen kéjesen tudott nyögni miközben egy farok töltötte ki a puncját. Ilyenkor mindig magamhoz nyúltam, erősen és gyorsan dörzsöltem a csiklómat, hogy velük együtt élvezzek. Most, hogy a tenyeremben volt az édes kis feneke, nem álltam meg hogy be ne nyúljak a nadrágja alá. Megérezte szándékomat, mert villámgyorsan hátranyúlt és letolta magáról, majd rólam is a pizsit. Előbukkant zöld kis francia bugyim, az ő fekete tangája meg a vadi új nap alakú tetkó a combján. Ujjaimmal rajzoltam végig bugyija pántjait, egészen hátra a puncija bejáratáig. A vékony anyag teljesen átázott már, szinte tocsogott a puncilétől. Ahogy megérezte bejáratánál az ujjaim felnyögött, és reflexszerűen mozdította hátrafél a derekát, hogy ösztönösen felnyársalja magát. Tenyerei a melleimen játszottak, ajkaink csókokban fulladtak egymásba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.56 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2018. 01. 2. kedd 15:17
Nekem tetszett. Végre egy írás a sok pornófirkálmány között, ami nem untat.
#6 listike 2014. 12. 12. péntek 08:09
Nagyon jó.
#5 zsuzsika 2014. 12. 4. csütörtök 09:02
Jó.
#4 papi 2014. 05. 8. csütörtök 02:43
Egész jó
#3 A57L 2014. 04. 18. péntek 06:04
Nagyon jó kis írás.
#2 BalGa 2010. 11. 25. csütörtök 05:25
"- Na mutasd már azt a tetkót -...
...
- Egyébként nekem tetszik a tetkód – néztem rá vigyorogva..."

Akkor most hol is van az a tetkó? És mit ábrázol?...
Ez így nem ér!... wink
#1 Törté-Net 2010. 11. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?