A+ A-

Egy rutin vizsgálat...

Amit tudni kell rólam, hogy egy 19 éves lány vagyok, arcra azt mondják elég szép, modell sajnos nem leszek az alakomból kifolyólag, de imádnak a pasik, fekete hosszú hajam van. Ezt csak azért írtam le, hogy legyen valami vizuális elképzelésetek rólam. Ezelőtt még sosem írtam, így hát várom a kritikákat, és szívesen tanulok belőlük. De azért gondoltam ezt megosztom veletek.
Már nagyon régóta készültem menni nőorvoshoz, semmi panaszom nem volt, de édesanyám ragaszkodott hozzá, hogy váltsak dokit, és én rendes kislányhoz méltóan eleget tettem a kérésének. Egy nap rá is szántam magam a dologra, nagyon sokan voltak a váróteremben, mire odaértem, mégis fordult a fejemben hogy hátat fordítok az egésznek. De végül bementem és leültem.
Ahogy ott vártam, elkezdtem töprengeni azon, hogy milyen is lesz az új doki, és hogy hogy is nézhet ki. Hallottakból annyit tudtam, hogy elég fiatal és közvetlen, kíváncsivá váltam.
Talán 1 óra várakozás után szólítottak is, így hát bementem a rendelőbe. Ott a nővérke megkért, hogy fáradjak át a vizsgálóba. Picit feszülten, de mélylevegőt véve beléptem, és meglepetésemre egy oltárian helyes pasas ült az asztal mögött. Alig léphette át a 30-at, kopasz, körszakállas elég nagydarab magas pasi. Rögtön jobban éreztem magam, éreztem hogy szemeim felcsillannak. Megkért, hogy üljek le, és válaszoljak pár rutin kérdésre, én úgyis tettem, habár már 2 válasz közt elkalandoztak a gondolataim, ahogy a tekintetem a kezére esett, és belegondoltam, hogy nemsokára meg is vizsgál. Talán észre vette, hogy nem oda figyelek, ahová kéne, nem tudom.
Mikor már minden kérdésére válaszoltam, felszólított, hogy legyek szíves levetkőzni. És én voltam oly szíves, nagyonis!
Levetkőztem, és felültem a székre, ő leült elém és pont olyan magasságban, mint ahogy szoktak. Mindenre jó rálátása volt. Hiába tudtam, hogy neki ez nagyon rutinos, és hogy úgy nézz bele a nőkbe, olyan megszokással, mintha tükörbe nézne, de engem mégis elkezdett izgatni a dolog, de féltem tőle hogy a buja fantáziám miatt elkezdek nedvesedni és észreveszi mi a szitu. Így hát próbáltam állítani a gondolataimon.
Nem olyan nagy sikerrel, gondol én, mivel mikor belém nyúlt, csak egy kaján önelégült mosolyt láttam az arcán. És még őrjítőbb lett tőle, de én úgy tettem, mintha semmi sem történt volna.
Mikor kihúzta belőlem az ujjait, azt hittem már vége is, és mehetek de erre rámnézett:
- Még maradj, nem végeztünk. Azt hiszem, van egy kis problémád, amit orvosolni kellene. Csinálunk egy belső ultrahangot - és visszatért az a pajzán mosoly az arcára.
Nem tudtam mire véljem ezt az egészet, de hát ott maradtam, és vártam mi lesz tovább. Láttam, ahogy hátra megy a rendelőbe, és a kis flakonból kinyom az ujjaira a gélből. Majd elém lépett, és újra belém nyúlt.
- És az ultrahanggal mi lesz? - kérdezetem, elég meglepődve.
- Most zajlik - hangzott a válasz. - Nem ezt akartad? Letagadhatod, de ő itt lent mást mondott - erre ahelyett, hogy kihúzta volna az ujjait, el kezdte egyre mélyebbre nyomni, és hevesebben ujjazni. Belőlem egy sóhaj tört ki, ami méginkább felbátorította. Soha senki nem izgatott fel annyira, mint ő, lehet, hogy a helyzet is közrejátszott, de éreztem, ahogy a nedveim nagyon, de nagyon előkívánkoznak.
- Nagyon szép lány vagy, tudod? De egyben egy rosszkislány, szabad így nézni az orvosodra? Majd felfaltál a szemeiddel... Nagyon izgatóan tudsz nézni, és annak következménye van, ha felizgatod a doktor bácsit...
- Igen? És milyen? - tört ki belőlem, többre nem is lettem volna képes, annyira felvolt forrva a vérem, és olyan közel álltam az orgazmushoz. Erre még erőteljesebben kezdett ujjazni, majd hirtelen megállt, kihúzta belőlem az ujjait, mire éreztem, ahogy folyik belőlem a sok nedv. Széthúzta a puncim és belenyalt. Leírhatatlan érzés volt érezni forró nyelvét a nedves puncimon. Áttért a csiklómra, változó tempóban nyalta és szívta, éreztem, már nem bírom sokáig. Majd újra belém nyomta az ujjait, de a nyelve rá volt még mindég tapadva a csiklómra. Nekem sem kellett több, és testem összerándult és egy óriásit élveztem. Csak szuszogtam, és levegő után kapkodtam a székben, mikor ő felállt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.04 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 08. 29. kedd 07:51
Eléggé valószínűtlen. Ha egy orvos a páciensével dug, túl sokat kockáztat, ha csak egy csepp esze van, nem vállalja be.
#6 listike 2014. 09. 22. hétfő 06:09
Nem jó.
#5 genius33 2013. 01. 27. vasárnap 09:18
Jóféle :P
#4 v-ir-a 2010. 11. 7. vasárnap 22:35
téll..erre nem gondoltam smile
#3 cityoftroy 2010. 11. 7. vasárnap 10:23
az magát ujjazta smile
#2 v-ir-a 2010. 11. 5. péntek 19:53
na persze..és az asszisztensnő közben hol volt?????
#1 Törté-Net 2010. 11. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?