A+ A-

Kirándulás

Egy éve körülbelül annak, hogy az egyetemi évfolyamtársak némelyikével kirándulni voltunk egy üdülőhelyre. A házat egyik ismerősünktől kértük el, és kivonultunk oda páran. Négy pár és plusz két fiú és az egyik csaj lánytestvére jött velünk.
Jól telt az első nap. Üldögéltünk, beszélgettünk és persze ittunk a sok evés mellett. Aztán mikor eljött az este, kicsit durvábbra vettük a sebességet. Előkerültek a tömény italok, és már-már ipari mennyiségben termeltük be a sört. Mondanom sem kell mindenkinek sikerült kisebb nagyobb mennyiségben felönteni a garatra és végül ugyan ilyen mértékben részegeskedtek az emberek.
Eljött a lefekvés ideje, és mindenki elment a már előzőleg lefoglalt helyére. A párok köztük én és a barátnőm is egy-egy külön szobába kerültek, a többiek, pedig egy szobában aludtak, a földön, az ágyon, sőt még a fotelbe is. Ki hol érte. Eszter, a legjobb haverom barátnőjének lánytestvére, szintén a közös szobába aludt, mivel egyedül érkezett a kirándulásra. Lekapcsolódtak a villanyok, és sötétbe burkolódzott a ház. El is csendesedett lassan mindenki.
Talán egy óra múlva éreztem, hogy mennem kell végezni a dolgom. Egyszóval hívott a természet, és ennek eleget téve kimásztam a meleg ágyból, egyedül hagyva barátnőmet, aki észre sem vette, hogy felkeltem, olyan mélyen aludt. Kinyitottam a szoba ajtót és próbáltam kiegyensúlyozni a wc-re. Ahhoz, hogy eljussak odáig, át kellett mennem a szobán, ahol a szinglik aludtak, és a konyhán is. Valahogy átverekedtem magam az embereken. Majd végre megkönnyebbültem a fehér kagylóba. Kis pihenést követően, leoltottam a lámpát, majd igyekeztem vissza a meleg ágyba, a barátnőm mellé. Újra a sötétbe botorkálva átvágtam a konyhán, majd ismét a sötét és zsúfolt szobába kerültem. Óvatosan lépkedve próbáltam átmenni a földön fekvő embereken, de mondanom sem kell az esti ivászat meghozta eredményét, és komoly egyensúly problémák léptek fel. Az egyik alvó ember lábába meg is botlottam, és mint egy darab fa dőltem ki. Szerencsére senkire nem estem rá, de erőm hogy feltápászkodjak, nem igen volt. Kicsit pihenve erőd akartam gyűjteni a felálláshoz, mikor megéreztem Eszter illatát. A szobában senki nem ébredt meg szerencsére, így Eszter sem csinált semmit csak aludt. A sötétben sajnos nem láttam, de az illatát éreztem, és ebből tudtam, hogy ott van mellettem.
Végül erőt vettem magamon és gondoltam felkelek, hogy végre eljuthassak a célomhoz. Ám mikor úgy fordultam hogy a kezemet a földre tehessem, sikerült valami puhába markolnom. Rögtön elöntött a melegség, nem volt szándékomban megfogni a csaj mellét, de a sötétbe úgy sikerült. Nem volt rajta melltartó, csak egy vékony póló és az alatt kerekedtek a szép mellei. Betakarva sem volt, hisz a szobában meleg volt. Szóval ott feküdtem Eszter mellett, gyomoridegtől gyötörve, kezem pedig a mellén. Csak reméltem hogy nem ébred fel, mert azt a csajt ismerve kaptam volna két büdös nagy pofont és még emellé az egész házat felriasztotta volna. De nem, nem ébredt meg, sőt meg sem moccant. Eltelt pár perc, de legalább egy milliónak tűnt, mire tudatosult bennem, hogy nem vette észre az én kis malőrömet. Annak ellenére hogy nem akartam felkölteni, a kezemmel a mellén, nem igazán akaródzott nekem onnan felkelni, bár tudtam, hogy jobb lenne nekem is ha most szépen észrevétlenül felkelek és visszabújok a barátnőm mellé. Megszólalt bennem a kisördög, és nagy levegővétel után megmozdítottam a kezem. Mikor láttam, hogy semmi reakció nem felbátorodtam és óvatosan elkezdtem simogatni a lenge pólón át a mellét. Éreztem a bimbóját, ahogy domborodott a ruha alatt, és egyre csak keményebb és keményebb lett.
A kezemet lassan átcsúsztattam a másik mellére is, majd azt is simogattam kicsit, cirógattam a mellbimbója körül, míg az is kemény nem lett. Semmi különös visszajelzést nem kaptam Esztertől, talán az alkohol miatt, amit az este megivott, minden esetre felbátorodva kicsit lejjebb csúsztattam a kezem. A hasán volt a takaró, amit szépen lassan emeltem meg, és tettem le mellé, így kitakarva őt a térdéig. A szemem lassan kezdett hozzászokni a sötéthez, és az redőnyök között átszűrődő holdfényben végre kezdtem látni a lány alakján. Tisztán kivehető volt, hogy a hátán fekszek, feje balra (nem felém) fordulva, jobb keze teste mellett, bal pedig az arca előtt a párnánál volt. Egy szál tanga volt rajta, és egy rövid vékony póló. Gondolom ez ilyen hálóruha szerepét töltötte be. Minden esetre én ennek csak örültem. Vékony volt és szépen rásimult a már-már tökéletesnek mondható testére.
A takarós manőver után, kicsit pihentem, a vérnyomásom szerintem a plafonon volt, és el voltam melegedve az izgalomtól rendesen. Mikor úgy éreztem, hogy eleget vártam, lassan rátettem a hasára kezem, és csúsztattam a pólója aljáig. Majd ott benyúltam a ruhadarab alá, és akkor felfele indultak el az ujjaim. Nem kellett sok, hamar elértem a mellének alját, ami selymesen gömbölyödött az ég fele.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.56 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2015. 07. 3. péntek 04:21
Közepes történet.
#6 zsuzsika 2014. 12. 5. péntek 08:19
Gyenge.
#5 Olvasó 2010. 10. 10. vasárnap 07:47
Ez most gépi fordítás,vagy szimplán csak "magyartalan" a megfogalmazás?
#4 t2005 2010. 10. 9. szombat 22:44
És reggel biztos nem veszi észre, hogy csöpög belőle a sperma!
#3 bihari 2010. 10. 9. szombat 06:22
Kedves Tábornok!

Tisztelettel jelentem, lehetséges, ha elegendő alkoholt fogyasztott a lány! A fiú "tisztességéről" nekem is megvan véleményem.

Jelentem továbbá, intézkedtem a tiszti becsületbíróság összehívásáról.

Bihari
rendelkezési állományú örnagy
#2 Tábornok 2010. 10. 9. szombat 03:58
"hogy vajon valaki ébredt-e meg az eseményekre, de mindenki csendben aludt tovább, ahogy eddig." Álom-álom... Nem ébredt fel a benne mozgó faroktól?! Hát????
#1 Törté-Net 2010. 10. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?