A+ A-

Last Christmas

"Last Christmas
I gave you my heart
But the very next day, you gave it away
This year
To save me from tears
I’ll give it to someone special"
(George Michael - Last Christmas)
Múlt karácsonykor valami hihetetlenül különleges, de egyben fájdalmas dolog történt velem.
A Szentestét a barátaimmal töltöttem a hegyekben egy aprócska, romantikus faházban. Másnap este a banda kitalálta, hogy kimennek egyet síelni a fáklyák fényében. Mivel én nem tudok síelni és kicsit meg is voltam fázva, inkább bennmaradtam a melegben. Bár nem tudom, hogy a 15 fok mennyire nevezhető melegnek, de kinti mínusz 10-hez képest, mindenképpen. Velem maradt a legjobb barátom, Áron, hogy ne unatkozzak. Nem tudom, hogy hátsó szándék is vezérelte-e, vagy csak szimplán a kedvesség.
Fáztam, úgyhogy a kandalló elé telepedtünk a báránybőrre és forró testét körém fonva melengetett. Jól esett vele lenni, figyelmes volt és előzékeny. Kezdtem átmelegedni mellette és a hangulat is elég oldott volt - valószínűleg az elfogyasztott forralt bor mennyiségének köszönhetően. Egyetlen pillanat volt - hosszan egymás szemébe néztünk és lágyan összeért az ajkunk a lobogó tűz fényénél. Sosem csókolt még senki ilyen finoman. Keze lassan kezdett vándorolni a testemen és hamarosan megéreztem a már rég elfeledett bizsergést a lábam között. Ujjai a nyakamat simogatták, majd félénken haladtak egyre lejjebb. Én pedig zihálva nyújtóztam el, kidomborítva melleimet - ezzel is jeleztem, hogy hova kívánom a csókjait. Gyengéden simogatott le rólam minden egyes ruhadarabot, amíg már csak a hófehér csipkés melltartóm és a tangám volt rajtam. A lángok teljesen átmelegítették a testem és Áron forró érintése nagyon jól esett.
- Gyönyörű tested van! - szólalt meg, miközben a dekoltázsomat simította. Azt hittem lassan szétrobbanok a kéjtől, de még messze volt a kielégülés. Rutinos mozdulattal kapcsolta ki a melltartómat és lágyan húzta le, majd félredobta. Előbukkantak már régóta meredező mellbimbóim, az ő szeme pedig felcsillant a látványtól. Szinte hallottam a szívdobogását és az ereiben száguldó vér lüktetését és láttam a nadrágjában ágaskodó farkát. Nem mondom, nagyon izgató volt, hogy kíván. Már rég nem voltam férfival ezelőtt. Nyáron lett vége egy csaknem 2 éves kapcsolatomnak, azóta nem volt senkim. És Áron tudta ezt.
Mozdulatai egyre követelőzőbbek lettek, tudtam, hogy hatalmas belső küzdelem az ára, hogy nem esik rögtön nekem, de azt is tudtam, hogy el akarja nyújtani, mert ismeri a vágyaimat. Amikor nyelve először megérintette a mellbimbómat, halk nyögés szakadt fel belőlem, ő pedig egy elégedett vigyorral nyugtázta, hogy lassan az őrületbe kerget. Alig hittem el, hogy tényleg az ő ajkai száguldoznak a testemen és az ő kezei kényeztetik minden porcikámat. Bevallom, tényleg jó pasi... magas, izmos és kreol bőrű, arca férfias, gyönyörű barna szemei szinte megigéznek. Már párszor elképzeltem hasonló helyzetet, de soha nem hittem volna, hogy tényleg megtörténhet.
Valami hirtelen érzelem futott át az arcán, elengedte testemet és elfojtott egy elkínzott nyögést. Tudtam, hogy a farka annyira ágaskodik, hogy már szinte fáj neki és minden vágya, hogy kiszabadítsam a nadrágjából. De testem feszült a vágytól, így nehezen mozdultam. Lassan nyúltam felé és csak finoman érintettem. Megcsókoltam a nyakát, majd megnyaltam a fülét és csókot nyomtam a szájára egy ördögi mosoly kíséretében.
-Ne mozdulj! - súgtam. Lassan bújtattam ki az illatos pólójából és gyengéden végigsimítottam izmos testén. Finoman döntöttem őt a padlóra, mellé feküdtem és mellkasára fektettem a fejem. Még nem akartam őt megváltani, azt akartam, hogy szenvedjen annyira a vágytól ahogy én szenvedek - a bizsergés a puncimban már szinte elviselhetetlen volt, az egész testem lüktetett.
Csak az ujjaim hegyével simítottam hasizmának alsó kockáit, alig pár milliméterrel a nadrágja vonala fölött. Kevés dolgot ismerek, ami ennél izgatóbb lenne. Már nem bírta elfojtani a nyögéseket, teste remegett és hangosan zihált. Csak erre vártam. Kínzó lassúsággal gomboltam ki a sliccét és megszabadítottam a farmerjétől. Csak alsónadrágon keresztül érintettem meg a farkát, de tudtam, hogy ez nem elég neki. Hirtelen mozdult - türelmetlen volt. Letolta az alsónadrágját és félredobta, majd könyörgő szemekkel nézett rám. Gyengéden végigsimítottam az elém táruló kőkemény péniszen, apró csókot leheltem a végére és végül tövig nyeltem. Teste megfeszült, de egy másodperc sem telt bele és újra észhez tért. Ekkor éreztem meg forró ujjait aprócska, nedves tangámon. Tudta, hogy ezekkel az érintésekkel szinte halálra kínoz, de imádta hallgatni kéjes, szenvedő nyögéseimet. Eközben végig tövig szoptam a farkát és nyeltem a finom, sós kéjnedveit.
- Nem bírom tovább! - leheltem, a kiengedve a számból a péniszt. Egy rántással megszabadított az utolsó ruhadarabomtól és szinte azonnal belém mártotta két ujját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.52 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 11. 21. szombat 11:39
Nem rossz.
#4 listike 2014. 10. 29. szerda 07:02
Tetszett.
#3 papi 2013. 10. 5. szombat 07:55
Nagyon jó
#2 v-ir-a 2010. 10. 7. csütörtök 20:12
nálam 10 pontot ér
#1 Törté-Net 2010. 10. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?