A+ A-

Levél egyetlen szerelmemnek 2. rész

... és csak fekszünk a réten egymás mellett és nézzük az égen lomhán elvonuló felhőket. Átfut az agyamon, hogy ez csak a képzelet játéka, vagy valami álom. Bizonyosságot akarok szerezni, ezért a tenyeredbe csúsztatom a kezemet. Megszorítom. Egy könnycsepp szalad le az arcomon. Igaznak kell lenned. Kell lenned. Lenned kell.
Te rámnézel. Rámemeled azokat a gyönyörű csillag szemeidet, amik most a napfénynél is sugárzóbbak és ezért még a pillantásodat is nehéz állni. Megpróbálok bátor lenni és a szemedbe nézni, olvasni belőlük - de megzavar a gondolat, hogy itt mindennek két értelme van. Az arcomra téved a tekinteted. Felemeled a kezed és elsimogatsz egy könnycseppet az arcomról. Egy pillanatig habozol, aztán végigsimítod a hajam és magadhoz húzol. Becsukom a szemem és érzem, hogy az ajkaid a számhoz érnek gyengéden, és én bátortalanul visszacsókollak. A kezeddel ekkor már a derekamnál jársz és egy határozott mozdulattal magadhoz ölelsz. Olyan szorosan, hogy érzem, ahogyan a szívdobogásod gyorsulni kezd. Egyre szélesebb mozdulatokkal és hevesebben csókolsz, majd a nyakamat kezded el cirógatni. Még a ruhán keresztül is érzed, hogy a megkeményedett mellbimbóim a mellkasodhoz nyomódnak. Ekkor realizálódik benned, hogy nincs rajtam melltartó. Egy mozdulattal, szinte lerántod rólam a felsőmet, majd egy derék alpinistához méltó lelkesedéssel vágsz bele domborulataim felfedezésébe. Először csak lassan körözöl nyelveddel a mellbimbóm körül, aztán óvatosan szívogatni kezded, végül egy őrült cikázás után az arcomra pillantva és a sóhajokat hallgatva már kérdezned sem kell, hogy kezelésbe vedd-e a másikat is. Ezek után, mint aki jól végezte dolgát, apró csókokkal indulsz el a köldököm irányába, én pedig úgy érzem, hogy egyetlen hullámmal öntött el odalent a forró nedvesség. A rövidnadrágom cipzárjához érsz.
Hirtelen a hátadra döntelek és föléd térdelek. Csak lassan kezdem el lehámozni rólad a ruhát, minden apró felszabadult bőrfelületedet csókokkal borítva el. A nyakadnál elidőzök. Ilyenkor közvetlenül a fülembe nyögsz és egyszerűen imádom hallgatni, ahogy élvezed. Közben két kézzel megmarkolod a fenekemet és a csípődet az ágyékomhoz szorítod. Tudom, hogy mindennél jobban vágysz arra, hogy belém hatolj. De még nem lehet.
Lehúzom a nadrágod cipzárját, és már az alsónadrágodon keresztül látszik, hogy teljesen merev vagy. Megszabadítalak az összes maradék ruházatodtól és végre kezeimbe veszem azt a forró keménységet. Végigsimítom rajta az ujjaimat, aztán egy leheletnyi csókot adok a makkodra. Körbe-körbe járatom a nyelvem rajta és egyre mélyebben a számba veszem, miközben egyik kezemmel megszorítom a tövét, a másikkal pedig a heréidet és a gátadat simogatom. Imádom a farkadat, hogy olyan nagy és kemény, imádom az ízét, imádom szopni és nyalogatni, de legjobban azt imádom, ahogy élvezel, és ebben a pillanatban az jár a fejemben, hogy miért nem szoplak le minden egyes nap. Azt suttogod, hogy a magadévá akarsz tenni, hogy belém akarsz hatolni végre, érezni a nedveimet a farkadon, belülről érezni, ahogy a mozdulataid nyomán meg-megremeg a testem. A végére szinte már könyörögsz, ez pedig csak még jobban felizgat és még inkább nyújtom a vágyakozást. A nadrágomat én magam veszem le. Föléd hajolok. A makkodat a csiklómon járatom, ez pedig mindkettőnket bizsergető érzéssel tölt el. Most már a farkadon érzed a nedvességet, amit te idéztél elő és mégis, még mindig meg tudsz lepődni rajta.
Nem akarsz tovább játszani, ezért a hüvelyemhez illeszted a férfiasságod. A szemembe nézel és úgy suttogod el a szavaidat. Vallomás is lehetne, de ezt én már mind tudom, érzem, benne volt minden mozdulatban, egy simításban az arcomon és abban az egyetlen, örökkévalóságnak tűnő mozdulatban is, amíg lassan teljesen magamba fogadtalak. Egy mély sóhajtással merülsz el bennem. Egy pillanatra eggyéolvadunk. Becsukom a szemem és úgy érzem, lebegek. Neked létezned kell.
Nagyon lassan mozogsz bennem, kiélvezve minden pillanatot, ahogy négyzetmilliméterről négyzetmilliméterre körülölelem a farkadat, forrón és szorosan. Ringatózunk. Mindkettőnkből szinte egyszerre tör fel a sóhaj. Már-már elviselhetetlenül jó.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.11 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 09. 5. péntek 06:08
Ez még gyengébb.
#2 papi 2013. 10. 4. péntek 12:23
Tök jó.
#1 Törté-Net 2010. 09. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?