Levél egyetlen szerelmemnek 2. rész

Szavazás átlaga: 5.75 pont (16 szavazat)
Megjelenés: 2010. szeptember 14.
Hossz: 6 164 karakter
Elolvasva: 417 alkalommal
... és csak fekszünk a réten egymás mellett és nézzük az égen lomhán elvonuló felhőket. Átfut az agyamon, hogy ez csak a képzelet játéka, vagy valami álom. Bizonyosságot akarok szerezni, ezért a tenyeredbe csúsztatom a kezemet. Megszorítom. Egy könnycsepp szalad le az arcomon. Igaznak kell lenned. Kell lenned. Lenned kell.
Te rámnézel. Rámemeled azokat a gyönyörű csillag szemeidet, amik most a napfénynél is sugárzóbbak és ezért még a pillantásodat is nehéz állni. Megpróbálok bátor lenni és a szemedbe nézni, olvasni belőlük – de megzavar a gondolat, hogy itt mindennek két értelme van. Az arcomra téved a tekinteted. Felemeled a kezed és elsimogatsz egy könnycseppet az arcomról. Egy pillanatig habozol, aztán végigsimítod a hajam és magadhoz húzol. Becsukom a szemem és érzem, hogy az ajkaid a számhoz érnek gyengéden, és én bátortalanul visszacsókollak. A kezeddel ekkor már a derekamnál jársz és egy határozott mozdulattal magadhoz ölelsz. Olyan szorosan, hogy érzem, ahogyan a szívdobogásod gyorsulni kezd. Egyre szélesebb mozdulatokkal és hevesebben csókolsz, majd a nyakamat kezded el cirógatni. Még a ruhán keresztül is érzed, hogy a megkeményedett mellbimbóim a mellkasodhoz nyomódnak. Ekkor realizálódik benned, hogy nincs rajtam melltartó. Egy mozdulattal, szinte lerántod rólam a felsőmet, majd egy derék alpinistához méltó lelkesedéssel vágsz bele domborulataim felfedezésébe. Először csak lassan körözöl nyelveddel a mellbimbóm körül, aztán óvatosan szívogatni kezded, végül egy őrült cikázás után az arcomra pillantva és a sóhajokat hallgatva már kérdezned sem kell, hogy kezelésbe vedd-e a másikat is. Ezek után, mint aki jól végezte dolgát, apró csókokkal indulsz el a köldököm irányába, én pedig úgy érzem, hogy egyetlen hullámmal öntött el odalent a forró nedvesség. A rövidnadrágom cipzárjához érsz.
Hirtelen a hátadra döntelek és föléd térdelek. Csak lassan kezdem el lehámozni rólad a ruhát, minden apró felszabadult bőrfelületedet csókokkal borítva el. A nyakadnál elidőzök. Ilyenkor közvetlenül a fülembe nyögsz és egyszerűen imádom hallgatni, ahogy élvezed. Közben két kézzel megmarkolod a fenekemet és a csípődet az ágyékomhoz szorítod. Tudom, hogy mindennél jobban vágysz arra, hogy belém hatolj. De még nem lehet.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.75 pont (16 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. október 16. 19:43
#5
Ez nem elég, túl körűlményes.
1
a
A57L
2014. szeptember 5. 06:08
#3
Ez még gyengébb.
1
p
papi
2013. október 4. 12:23
#2
Tök jó.
1
T
Törté-Net
2010. szeptember 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1