A+ A-

Nyaralás Anyuval

Szüleim még kis koromban elváltak. Azóta édesanyámmal élek. Én 18 éves vagyok. Rólam tudni kell, hogy szűz vagyok és nem igazán voltak kapcsolataim. Elégé csendes, visszahúzódó srác vagyok, de már túlságosan is túltengtek bennem a szexuális hormonok. Anyám 38 éves és mióta elvált nem volt semmilyen kapcsolata. Ő egyébként elég alacsony, kicsit zömök testalkatú,(a mellei hatalmasok, a feneke testéhez képest elég formás, a pináját nem borotválja).
Egy nyáron elmentünk nyaralni kettesben egy ismerősünk nyaralójába. Első nap délelőtt lent voltunk a strandon. Délután mikor haza mentünk anyám megkért hogy kenjem be a hátát napolajjal. Ebben nem volt semmi különös. Leült és én meg lehúztam az egyrészes fürdőruha vállpántjait. Ekkor azonban valami furcsa érzés kerített hatalmába, a farkam merevedésnek indult. Nem gondoltam, hogy saját anyám ilyen hatást gyakorol rám. Nem tudtam mit csináljak izgatottságomban. Elég ciki lett volna, ha rám néz és én meg ott állok álló farokkal. De ekkor egy hirtelen gondolat futott át az agyamon, végül is ketten vagyunk a házban mi történhet, legrosszabb estben kapok egy pofont. Gondoltam egy merészet, lesz ami lesz alapon. Ahogy kentem anyám hátát lejjebb húztam a fürdőruhát, hogy ne kenjem össze. A mellei teljesen szabaddá váltak.
Ekkor óvatosan előre nyúltam végig remegő késszel és megsimogattam őket és egy sóhaj hagyta el a számat. Ő nagyon meglepődött, felugrott magára húzta a fürdőruhát és szó nélkül kiment a szobából. Na most mi lesz? -kérdeztem magamtól. Ezek után egész délután nem láttam anyámat. Este TV néztem. Hallottam, hogy kijött a szobájából. Mikor oda néztem nagyon meglepődtem. Egy fehér átlátszó hálóing volt rajta, kebleit nem fedte semmi, de alul egy fehér bugyi volt rajta. Leült mellém, én nagyon meglepődtem azon amit mondott:
- Átgondoltam ami délután történt és nagyon meglepődtem, de viszont kicsit felizgatott az eset, ha te is akarod akkor megmutatok egykét dolgot. Közben a hangja remeget, én a meglepetéstől nem tudtam megszólalni csak bólintottam. Felálltunk és elindultunk a szobája felé.
A szívem a torkomban dobogott. A szobába érve csak szó nélkül álltunk egymás előtt, egyikünk se tudta zavarában, hogy mit csináljunk (mint említettem én még szűz voltam csak hasonló történetekből olvastam, hogy végül is mit kellene ill. kell csinálni, anyámnak meg több éve nem volt már kapcsolata) csókolózni kezdtünk. Utána én levetkőztem meztelenre. Ő elfeküdt az ágyon, magára húzott. Én benyúltam a hálóing alá és lassan lehúztam a bugyiját, a hálóingből is kibujtattam. Majd elkezdtem végig csókolni a testét. Először a nyakát majd haladtam lefelé, a melleinél sokáig elidőztem, utána csókolgattam a köldökét végül elértem a pinájáig. - A gyomrom végig remegett az izgalomtól. Már nem éreztem, hogy ennek nem szabadna megtörténnie. Kicsit felhúzta a lábait én meg elkezdtem kinyalni a szőrős pinát.
Leírhatatlan érzés volt, anyám dobálta magát az ágyban és nagyokat nyögött. -Egyre jobban élveztük a dolgot. Nem sok kellet neki és egy hatalmasat élvezett. Mikor kicsit lecsillapodott hátamra feküdtem és most ő csókolta végig a testem. -Televoltunk szenvedéllyel, nem úgy tekintetünk egymásra, mint anya és fia. Elért a farkamhoz, először csak csókolgatta, majd elkezdte szopni. Fantasztikusan csinálta, nekem se kellet sok és teleélveztem a száját. Ezek után ismét ő feküdt alulra, én ráfeküdtem és csókolóztunk. Megfogta a faszom és oda helyezte a pinája bejáratához. Tövig behatoltam neki majd fokozatosan elkezdtem megdugni. Mindketten hangosan nyögtünk. Majd pózt váltottunk, anyám egy hatalmas lovaglásba kezdett, én meg a melleit gyűrtem. Ő ekkor már több orgazmuson átesett, nekem se sok volt hátra. Nem akartam a pinájába élvezni, ezért benyomtam a faszom a szájába és beleélveztem. Ő teljesen letisztogatta, majd amikor látta, hogy újra akcióképes vagyok négykézlábra állt és én hátulról is megbasztam.
Az egész éjszakát átszeretkeztük.
Reggel mikor felébredtünk nem szóltunk egymáshoz, anyámon is látszott, hogy lelkileg kicsit megviselte, ami éjszaka történt. Felöltöztünk és kimentünk a konyhába reggelizni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.05 pont (112 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 veteran 2017. 04. 6. csütörtök 16:33
mesének is rossz.
#8 vakon53 2016. 02. 23. kedd 15:51
Én a szomszédembert kirugdostamvolna a lakásból.
#7 listike 2014. 01. 18. szombat 12:47
Nem tetszett.
#6 A57L 2013. 08. 20. kedd 05:03
Elmegy.
#5 sedke 2010. 08. 13. péntek 14:06
Ha 30on felüli nőknek, anyukáknak van kedvük egy fiatal fiúval hancúrozni írjanak. E-mail:jump@lajt.hu
#4 Főnök 2010. 08. 10. kedd 18:13
Ez egy kalap szar...
#3 Hugo33 2010. 08. 6. péntek 00:47
Ez ismerös történet már volt csak átdolgozva van
#2 tiborg 2010. 08. 6. péntek 00:35
Hoooo.....haaam.....
#1 Törté-Net 2010. 08. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?