A+ A-

Uncsi Othon

Kedd délután van, elfáradtam. Melóból hazatérve, egészen átfázva a téli időszak kegyetlen időjárásától, nem vagyok egyébre csak egy forró habos fürdöre, könnyüd rozsaszirmokkal és kókuszos izzel fűszerezve. Amint bettoppanok othonomba ledobom a munkahelyi szoros kis mini szoknyám, majd kigombolom az ing első három gombját. Fölrakok a tüzhelyre egy kanna vizet, tea - rá vagyok, egy lemeritő nap után jól esik lazulni, csak fantázialni az egész jövű életemen, a fehér lóvon érkező hercegről akivel majd elvágtatok innen a rozsdás csökönyős, és mónotón hétkoznapi életből. Mikőzben forr a viz át sétálok a háloszobába, ledobom magamról az inget és kinyítom a kis ruhatáras szekrényem. Megpillantom magamat a tükörben, kissé beképzelten , gyönyörűnek tartom magam még 27 évesen is. Büszke vagyok magamra, sikeres üzletlánc hálozat igazgatonője vagyok. Gyönyörű testi adottságokkal rendelkezek, bárki megfordul utánnam legyen az lány vagy fiú, mind bélem bótlik a szeműk. Mégis valami hiányzik - sóhajtok egy kicsit. Hirtelen megszóllal egy sípszó. Kész a víz, jőhet a tea, gyorsan kiróhanok és leveszem a kannát. Időközben észreveszem az ablakból, hogy a szomszéd epületből egy 30év körüli pasi lessben áll, kúkkól ! Kissé elpirulok, de ugy teszek mintha észre sem venném, teszem a dolgom.
A tüzhely fölőtt előkotrom a felső szekrenyből a kamilla teát, de mivel még mindig azon jár az eszem, hogy engem néznek ügyetlenkedve elejtem azt.
A fenébe - Kiborult az egész!!
Lehajlók derékbol és lassan - lassan összeszedem öket, közben titkós pillantásokat vetek a szomszédra a lábam kőzt, várva várva hogy végre lessz ma bátorsága át jőnni és jól megkefélni. Már hetek óta ezt csinálja mióta elhagyta az élettársa. Észreveszem, hogy épp a formás szexi hátsóm nézi és közben a péniszével játszik.
Teás zacsit dóbok a kannába, és forró vizet töltők rá. Elgondolom magamba milyen jó is volna, ha ilyen könnyen menne az is, hogy egy jó rátermett farok csak igy behatólhatna a nedves vaginámba.
A gőz lázzba hoz, gyöngycseppek alakulnak ki a mellkasomon meg az arcomon, homlokamon, majd lerakom a kannát az ablak alá, ezt követően bepárásodik a konyha ablaka is.Kihasználom, kiósonok a fürdőszobába és megengedem a vizet a sarok kádba belehintek egy kis rózsaszírmót, gyertyát gyújtok és még egy kis kókuszos tusfürdőt engedek a vízbe. Magamra kapom a rozsaszinű selymes köntösőm majd visszamegyek a konyhába a teámért, közben ellgondolom mit is csinálhat most a szomszéd pasi Roby ebben a percben.
Talán még mindig masztizna ha látna? Vagy mar elment? :) kinyitom az ablakom és látom meg mindig ott van, vár, kíván, érintene, kellek neki leolvasom róla. Erőt veszek magamon ezuttal,gondolom már rám férne egy jó kis játszma, hisz öt honapja, hogy nem járt senki sem az alsó házba, kivéve az a kis roszaszínű Herkulest az éjjeli szekrényem fiókjában, talán most összejön egyéb is, intek neki, ökőlbe fogom jobb kezem,mútató újjommal csalogatni kezdem őt. Elpirul és mósolyog. Kis idő múlva csakugyan kopógnak. Kinyítom az ajtot, igen furcsa kis meglepetésnek vagyok szemtanúja. A tinédzser kóri legjobb baratnőm, Anna akit már lassan két éve nem láttam. Együtt jártunk kollégiumban, rengeteget tud rólam na meg én is róla. Még emlékszek, mintha csak az este törtent volna, mikór előre bepasiztunk együtt. Amolyan dupla randink volt. A kollégium után rögtön férjhez is ment az egyik szinészhez, valami iszónyatosan gazdag csávóhóz. Irigyeltük is érte mindig is dögős csaj volt de most? Még szebb, mint valaha. Klassz stílusban, trendi cuccokban jelent meg most is mint mindig. Egy fekete kalapot viselt, haja fölcsatolva az alá, egy pár tincs kilógott elől, a legújabb divat szerint járta a világot. A kék apró kockás selyem ing kiengedve, fekete sztreccs harisnyájából egy bórdópiros pulcsival melegítve - felső testét kicsit szoríthatja, a mellbimbói arról tanúskodnak, igencsak kibúknak, mint valami ifjú kis aggancsok, egy gyönyőrű gazella kis homlokán és bokáig erő fekete csizma a kis lábán. Kabátját a kezében tartja, esetleg taxival jött??
- Nahát Anna mi szél hozótt - gyere csak be !!!
- Szia Gyöngyi, jo látni téged, ne haragudj de nem volt most ahová menjek?
- Uggyan már, fölcsillognak szemeim, épp, hogy nem ugrok a karjaidba mi szél hozott erre? Gyere be.
- Hosszú történet! Jó látni téged. Van időd egy kavéra? Elmesélem.
Épp várok valakit, de téged mindig szivesen látlak!
Bejön, elveszem a kabátját s táskáját, látom valami baj van - faggatni kezdem.
- Jó, hogy újra látlak mesélj mi történt veled manapság?
- Képzeld - Lebuktam.. Megcsaltam Pétert - a férjem,na de nővel, nem is eggyel, kettővel abban az ágyban amelyikben Péter is aludt még aznap
- Édes Istenem, hogy tehetted ezt Péterrel,azt hittem ő az életed szerelme. A nagy Ő nemde?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.23 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2014. 02. 8. szombat 09:35
Elmegy.
#10 Bikmakkocska 2012. 11. 13. kedd 20:30
Annyira pocsék a helyesírás, hogy gyanakszom: szándékosan csinálta. Ha meg nem, akkor rettenetesen nagy bunkó, aki írta. Nem is olvastam végig.
#9 Pavlov 2010. 08. 8. vasárnap 20:33
A helyesírás rettenetes, így nincs kedvem elolvasni sem.
#8 gyuri0926 2010. 08. 5. csütörtök 08:11
Ne folytasd , ilyen helyesírást , köpedelem , idejutottunk , SZÉGYEN !
#7 Tomka 2010. 08. 4. szerda 12:19
Már a címet is rosszul írni....... nyes nyes
#6 Saskia 2010. 08. 4. szerda 11:06
Ez már tényleg rekord!!!! Ennyire szar, talán még sohasem került fel ide!Tényleg be kellene már vezetni valamiféle lektorálást/szűrést!!!
#5 t2005 2010. 08. 4. szerda 09:12
Ha folytatod, többet nem fizetek ezért az oldalért! Ez valami iszonyat.
#4 shyguy 2010. 08. 4. szerda 06:50
Ilyen fasza helyesírással hogy lehetsz egy üzletlánc igazgatója? nyes DDD Bár Magyarországon azért már én is tapasztaltam hasonlót, például jó esetben nyolc osztályt ha elvégzett és nem a napon barnult országszerte jelen lévő cég régióvezetőjének személyében nyes DD Hát igen, Magyarország, én így szeretlek!!!!!!
#3 Wakundok 2010. 08. 4. szerda 06:48
Hejessen nehéz irni, mi?
#2 bihari 2010. 08. 4. szerda 06:22
Biztos a bóros üveg tartalmából sokat ittál!
#1 Törté-Net 2010. 08. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?