A+ A-

A szomszéd

Donna lassú léptekkel haladt felfelé a lépcsőn. Az agya már több mint egy hete az új szomszédján kattogott. Micsoda test, milyen kék szemek. Nemrég költözött be a lakásba. Donna látta amint sportruháját magára öltve, lemegy a szemközti edzőterembe. Majd egy óra múlva visszajön. Csak egy törölközőt terítve a nyakára. A pólóját a kezében lévő a táskába rejtette. Donnát minden egyes alkalommal elvadították a látottak. Eldöntötte, megszerzi ezt a pasit, még ha csak egy éjszakára is. Bár konkrét terve nem volt az üggyel kapcsolatban de elhatározása megmásíthatatlan volt.
Teltek a napok. Minden alkalommal köszöntek egymásnak. Beszéltek pár szót. Donnának feltűnt, hogy Logan, mert így hívták, feltűnően méregeti. Bár Donna sem élhetett panasszal. Nagyon csinos, nőies teste volt. Mellei feszesek voltak. Feneke kerek. Minden férfi álma és bármelyiket meg is kaphatná. De neki csak Logan kellett.
Egyik este Donna éppen a kádban áztatta fáradt csontjait, mikor valaki csöngetett az ajtón. Nem volt kéznél semmi, ezért maga köré csavarta a törölközőt és úgy ahogy volt, vizesen kiment ajtót nyitni. Földbe gyökerezett a lába mikor az ajtóban meglátta a jóvágású szomszédját.
- Hello. Látom zavarok. Csak egy kis cukrot jöttem kérni és már megyek is.
- Persze. Gyere csak be - invitálta szomszédját. Bementek a konyhába ahol Donna heves keresgélésbe kezdett. A törölköző csúszkálni kezdett rajta. Ekkor eszébe villant, hogy ő itt hajolgat, és csupasz testét csak egyetlen törölköző takarja. Végre megtalálta a zacskót, töltött bele cukrot és a törölközőt igazgatva megfordult. Nem hitt a szemének. Logan nadrágja majdnem szétrepedt annyira fel volt izgulva. Donnára. Vörös arccal közelebb ment a férfihoz és a kezébe nyomta a cukrot. Mikor a kezét a férfi felé nyújtotta az magához rántotta.
- Tudod mióta várok erre? De most nem menekülhetsz Cica - mondta, és apró csókokat nyomott Donna arcára. Logan a cukrot az asztalra dobta. Elkezdte a törölközőt lefejteni Donna testéről, ami egy pillanat alatt lecsúszott a földre. És a nő ott állt előtte teljesen meztelenül. Csupaszra borotvált puncival. Donna teljesen begerjedt. Öle felforrósodott. A gondolat, hogy nemsoká ezzel a férfival fog szeretkezni lázba hozta. Logan keze elkezdte bebarangolni az egész testét. Közben Donna a pólóját próbálta lerángatni róla. Logan értékelte a próbálkozását de türelmetlen volt. Elengedte Donnát, majd gyors mozdulatokkal levette a pólót és kilépett a nadrágjából is.
Fantasztikus férfitest tárult Donna szemei elé. Maga volt a csoda. Teljesen elvesztette az eszét ettől a látványtól. Logan pénisze nagy volt. Nagyon nagy. Kezét előre nyújtva megérintette a hatalmas szerszámot. Az érintésre Logan felnyögött. Donna letérdelt elé, és simogatni kezdte. Teljesen megvadult. Először csak kezével húzogatta rajta a bőrt, gyors mozdulatokkal. Logan mélyet sóhajtott. Ekkor Donna hátrahúzta a bőrt a péniszen és előbukkant a duzzadt makk. Elhűlve nézte, majd a szájába eresztette. Nyelvével körözött a makkon, majd gyorsan szopni kezdte. Ki-be húzogatta a szájában a péniszt. Hol gyorsan, hol lassabban. Logan farka lüktetett Donna szájában, aki érezte, hogy nemsoká kitör.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.27 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53
2016. 02. 25. csütörtök 13:54
Ez az írás a feleségemszeríntis csak 8 pontot ér. Válaszolok rá!
#3 papi
2014. 09. 7. vasárnap 05:47
kevés, részletesebben is kibonthattad volna Válaszolok rá!
#2 listike
2014. 03. 8. szombat 09:58
Rövid, üsszecsapott. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2010. 08. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!