A+ A-

A bokalánc

A főiskola után egy irodaházban kaptam munkát. Bár nem ezermesterként alkalmaznak mindenki hozzám fordult ügyes-bajos problémáival. Hat hónapja új titkárnő érkezett hozzánk. Klárinak hívják.
Klári már megjelenésében is igazi titkárnő, megdöbbentően ápolt és csinos. Mindig kosztümben jár dolgozni, ami kiemeli gyönyörű lábait. 31 évesen is messze a legjobb nő az egész épületben - ami az ivararányra tekintettel több, mint dicséretes. Az egész lényét szemüvege teszi még izgatóbbá. Elegáns, de egyben iszonyatosan szexi. Az idő múlásával egyre jobb kapcsolatba kerültünk egymással, ami abban nyilvánult meg, hogy már nem csak az időjárásról és a tegnap esti tv műsorról beszélgettünk. Ő nagyon finoman adta alám a lovat, én meg egyre nagyobb kísértést éreztem.
Klári cipőmániás. Nyaranta legalább 7-8 pár cipőt vásárol, persze mind nagyon jól áll neki - amivel ő legalább úgy tisztában van. Az egyik késő délután az irattárban selejteztünk, amikor Klári észre vette, hogy elvesztette a bokaláncát. Most is segítettem. Negyedórányi keresgélés után elégedett vigyor társaságában emeltem a magasba a láncot. Klári szinte a nyakamba ugrott és átölelt. Én persze nem hagytam ki a lehetőséget. Megkértem üljön le, mert én vissza is kapcsolom a bokájára. Ő illedelmesen helyet foglalt majd keresztbe tette lábait és türelmesen várta, hogy visszakapja a láncot. Én elétérdeltem és mielőtt visszakapcsoltam volna a cipőjére tereltem a szót. Tudtam, imádja a témát. Pár perc alatt szinte mindent tudtam a női bőrcipők rejtelmeiről. Én a lábai előtt "hevertem" és egyfolytában arra gondoltam, hogy most vagy soha... Miközben beszélt én finoman megfogtam a bokáját és lehúztam a cipőjét.
- Mi a francot csinálsz - kérdezte
- Csak meg szerettem volna a cipődet megnézni - dadogtam
Közben akaratlanul is a lábujjait kezdtem bámulni. Egyszerűen gyönyörűek voltak. Feketére voltak festve és gyűrű díszítette az egyiket.
- Nem kényelmetlen? - kérdeztem
- Ááá! - válaszolta, közben a lábfejét simogattam a kezemmel.
- Csikis vagy? - közben bársonyos talpára tévedtek az ujjaim
- Olyan bársonyos a talpad, mint egy kisbabának! - mondtam
- Kérem a cipőmet - válaszolta nem túl erélyesen
- Most az jön, hogy szeretem-e a talpmasszázst?
- Nem, nem! - vágtam rá, mint egy hülye. - Ezen ő is meglepődött!
- Szereted?
- Mit? - kérdezte Klári, közben lábujjaival a tenyeremet simogatta
- Hát a talpmasszázst?
- Persze - vágtam rá mosolyogva
- Azt hiszed, hogy nem látom, hogy bámulod a lábaimat egész nap?
- Nem tudtam mit válaszolni - Ő közben lerúgta a másik cipőjét is és a másik lábát is a kezembe adta.
- Olajjal szeretem -mondta és egyre feljebb csúszott a lábfeje a kezemen, egészen a vállamig. Szinte égetett a meztelen talpa a kezemben. Soha nem éreztem még olyan forróságot. Élveztem a helyzetet. Ekkor érezte úgy valaki, hogy mindenképpen faxot szeretne küldeni a céghez, mert egyfolytában ontani kezdte a fax az oldalakat.
- Add a cipőimet - mondta ingerülten
- Adom már - mondtam nemkülönben
Felhúzta cipőit és elviharzott. Másnap délutánig sikerült Klárit elkerülnöm. A konyhában találkoztunk össze nagy "örömömre".
- Meg akarod tartani a bokaláncomat? - kérdezte
- Miért? - kérdeztem. Jézus, nálam maradt a lánc! Ekkora barmot.
- Neem! - válaszolta.
- Pénteken felvihetném? - kérdeztem, még mindig idegesen
- Pénteken pedikűrre megyek, de este otthon leszek. - mondta mosolyogva. Klári is mindent megtett, hogy fenntartsa az érdeklődésemet.
Végre eljött az én időm! Izgatottan csengettem be. Legalább 3-4 perce szobroztam az ajtóban mire ajtót nyitott. Farmerben és egy topban volt. Természetesen egy nagyon szexi magassarkú papucsban nyitott ajtót.
- Gyere be - mondta köszönés nélkül
- Bocsi, de épp tv-t néztem és nem hallottam, hogy csengetnek.
Persze én örömmel mentem beljebb és estem át az ilyenkor szokásos közhelyeken. Klári lerúgta cipőit és a bőrkanapén hosszában helyezkedett el, így én a lábaihoz "kényszerültem".
- Nem gond ha befejezem a filmet - kérdezte
Már azon kezdtem gondolkozni, hogy ettől a nőtől én megőrülök, csak játszik velem, amikor azt mondta, hogy az asztal alatt találok egy olajat. Tényleg ott volt egy általam ismeretlen valami. Kezembe vettem az egyik lábfejét és az olajat csepegtettem a lábfejére és a kezembe. Finoman masszírozni kezdtem a talpát alulról felfelé haladva. Ő szótlanul tűrte és a tv-t bámulta. Amikor az ujjai közét simogattam először rezdült meg a lába a kezemben. Tudtam, hogy élvezi. Később már mindkét lába az ölemben volt, egyszerre simogattam mindkettőt. Klári most már egyáltalán nem figyelte a tv-t. Egyre jobban ficánkolt. Most már nyeregben éreztem magam.
- Van jégkockád? - kérdeztem
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.51 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 20. vasárnap 12:46
Nemrossz.
#6 zsuzsika 2014. 12. 13. szombat 10:32
Gagyi.
#5 A57L 2014. 05. 6. kedd 07:00
Nem tetszett.
#4 listike 2014. 02. 11. kedd 05:46
Kicsit gyors.
#3 papi 2013. 04. 16. kedd 05:12
Túl gyors a tempó, ezt a történetet sokkal lassabban -több részen kereszt
ül- kellett volna előadni.
#2 v-ir-a 2012. 01. 22. vasárnap 23:07
nekem kissé fura smile első alkalommal kikötözés, jégkocka, gyertya, toll..ez túl sok ismeretlenül, bár vannak bevállalós nők ezek szerint smile
#1 Törté-Net 2010. 07. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?