A+ A-

Lusie nyara 1. rész

Hűs szellő söpört végig a szobán, meglebbentve az ablak előtt hullámzó, fodrokat vető fehér, áttetsző függönyt. Ebben a nyári melegben így esténként Lusie mindig nyitva hagyta az ablakot, hogy a napközben szaunává melegedett szobát friss levegő járja át.
Az ágyon feküdt, szemben vele egy romantikus esti film ment, tizenhatos korhatárral, de nem kötötte le a lány figyelmét. Lusie már rég kinőtt abból a tinikorból, amikor nyálas, szerelmes filmeket nézett reggeltől estig, és epekedve várta a szőke herceget, aki fehér lován vágtat hozzá, hogy megkérje, legyen a felesége, és magával vigye fényűző palotájába.
Már elmúlt tizenhét, tisztában volt vele, hogy ha létezik is a szőke herceg, nem fog érte jönni, helyette be kellett érnie a környékbeli átlagos fiúkkal.
Közülük is leginkább a szemközti házban lakó Ronnie érdekelte, a magas, izmos, helyes fiúval már régóta ismerték egymást, jó barátok voltak gyerekkoruk óta, amióta tíz évvel ezelőtt Ronnie szülei megvették azt a házat, és ideköltöztek.
A két gyerek hamar megtalálta a közös hangot, szinte egyfolytában együtt lógtak, biciklizni mentek, sétáltak, bejárták a közeli hegyeket. Csak nyaranta az a két hét volt iszonyúan hosszú, mikor Ronnie és családja minden évben a nagymamához utaztak, több száz kilométerrel odébb. Ilyenkor Lusie számára sokkal lassabban telt az idő, mintha az a két hét felérne egy egész évvel.
Most is Ronnie járt a lány eszében. Vajon mit csinálhat, merre járhat most? Ő is gondol rá minden nap, és várja már, hogy visszajöjjön, és újra együtt legyenek?
Ahogy Lusie gondolatai egyre inkább a távol nyaraló fiúra terelődtek, jobb kezével finoman elkezdte simogatni a melleit. Fel-le körbe-körbe járatta tenyerét közepes méretű dombocskáin, majd behunyta a szemét, és az eddigieknél sokkal erősebben gondolt Ronniera.
Csak egy topot viselt felsőtestén, a meleg miatt ezen kívül csupán egy rózsaszín, cicamintás bugyi volt rajta. Levette a topot, félrehajította az ágya mellé, és tovább simogatta egyre feszesebbé váló melleit. Érezte, hogy mellbimbói megkeményednek, a lélegzete gyorsabbá válik. Megnyalta a szája szélét, mert kezdett kiszáradni, és most már a másik kezét is használni kezdte. Végigsimította a testét, a nyakától a hasán át a combjáig, majd finoman a punciját kezdte izgatni. Érezte, hogy már átnedvesedett a bugyija, ezért gyorsan levette magáról, és azt is valahova az ágy mellé dobta, nem is figyelte merre repül, esze csak Ronnien járt.
Benyálazta bal kezét, és simogatni kezdte a punciját. Finoman izgatta a csiklóját, olykor csak egy ujjal, máskor egész kézfejét használva simogatta néha finomabban máskor kicsit erősebben, intenzívebben nedves nemi szervét. Közben másik kezével a melleit masszírozta egyre keményebben, egyre erősebben nyomkodta össze puha labdáit.
Mikor már elég nedvesnek érezte punciját, két ujját ismét benyálazta, és amennyire tudta mélyen a vágatába nyomta. Halkan felnyögött, a kéj, amely tüzelő nemi szervéből áradt szét a combjai és hasa irányába, fokozottabb mozgásra késztette ujjait, a vágy pedig nőtt benne, hogy ismét Ronnieval lehessen, de már nem úgy, mint eddig, barátokként, hanem úgy, mint egy szerelmes pár. Akarta, hogy Ronnie vele, és benne legyen.
Szemeit erősen összecsukta, hogy minél tisztábban lássa maga előtt Ronnie arcát, és úgy érezze, vele van, és azt a jó érzést, ami puncijából indult és egész testét átjárja, a fiú okozza.
Annyira elmélyült saját maga kényeztetésében, hogy észre sem vette, ahogy szobája ajtaja kinyílik, és egy alacsony, rocker kinézetű, hosszú fekete hajú fiú lép be rajta. Fred volt az, Lusie tizenöt éves öccse, aki azért jött, mert nem találta egyik kedvenc pólóját, amiben másnap szórakozni akart menni a haverjaival, és gondolta megnézi a nővérénél is. De arra nem gondolt, hogy ilyen helyzetben találja majd a lányt.
Fred első meglepetéséből felocsúdva azonnal ki akart menni, mert kellemetlennek érezte a helyzetet, de ahogy ki akart fordulni az ajtón látta, hogy nővére nem hallotta, hogy bejött, és továbbra is nedves punciját izgatta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 01. 29. szerda 05:55
Egész jó.
#4 Bikmakkocska 2013. 05. 21. kedd 14:47
Nem rossz.
#3 Tüse 2010. 06. 22. kedd 08:28
Kezdésnek nem rosz. Sok lehetőség van a témában, ha nem felejted el folytatni.
#2 sziszka1 2010. 06. 22. kedd 07:53
meglepő befejezés....
#1 Törté-Net 2010. 06. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?