Hirtelen szenvedély

Szavazás átlaga: 4.78 pont (18 szavazat)
Megjelenés: 2010. május 12.
Hossz: 5 136 karakter
Elolvasva: 644 alkalommal
Esős nap van. Kissé meleg, fülledt idő, finom nyári esővel. Néha elő-előbújik a nap, élvezem a sugarakat. 10 óra van, kialudtam magam, de az ébredés elég feszült. Kívánom!

Jóleső melegség, izgalom és vágy járja át a testemet, becsukom a szemem, s csak úszom az árral, elmerülök a gondolataimban, elképzelem az érintését, a tapintását, a szorítását, a csókjait.
Ahogy fekszem az ágyon, s egyre kavarognak a gondolataim izgalomba jövök, s elkezdem finoman cirógatni az arcomat. Finoman egészen lágyan, mintha csak az ő keze volna, érintem a meztelen testemet, óvatosan simogatom az édes domborulatokat, a melleimet kissé erősebben megmarkolom, s felvillan az arca, amint megpillantja, s hatalmas vággyal fogja a kezei közé, megmarkolja, szinte fáj.

Aztán a simogatás helyett finoman masszírozni kezdem, óvatosan érzem, ahogy a körmöm kissé belevájom a puha húsba, a mellbimbókat pedig körkörösen izgatom. Lüktet a méhem, érzem a nedvességem, lassan a combomon folyik le, míg nem eléri a takarót. Szinte elélvezek az álmodozástól, a gondolattól, ahogy belém hatol, ahogy kíván, ahogy szorít magához, ahogy felnyög s liheg a tempótól, s mikor elélvez, belém, mélyen érzem a lüktetését, a kitöltöttség és melegség érzése hatja át minden porcikámat.
A kezem már lent jár, lent s a csiklómat simogatom, hatalmasra duzzadt az izgalomtól, élvezi minden érintésemet, finom nyomásomat s a gyors tempót, amit diktálok. A másik kezem a vibrátorom után kutatva matat az éjjeli szekrényen, s mint akinek az élete múlik rajta olyan hévvel dugom be egészen tövig mikor megtalálom.

Semmi játszadozás előtte, sem körkörös mozdulatok a bejáratnál, egyszerűen csak vadul és gyorsan azonnal kívántam. Mintha csak ő járna bennem, kívánná az egész lényemet, a vibrátor végét a g-pontomhoz szorítom s úszom az árral, halkan felnyögök közben, de a vége felé eláll a lélegzetem, óriásit élvezek, az egész ágyat eláztatva csak hagyom, hogy ellazuljak, hagyom hogy ilyet élvezzek, szorítom magamba szorítom egészen az utolsó cseppig a vibrátort s szinte magamon kívül terülök el az ágyon a lucskos matracon.
Nem mozdulok, akkorát élveztem, hogy nem is bírnék... De ez nem volt elég, továbbra sem tudok parancsolni a vágyaimnak, legszívesebben egész nap szeretkeznék vele.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.78 pont (18 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2019. június 25. 05:19
#3
Szerintem csak közepes alá.
1
zsuzsika
2015. január 5. 09:45
#2
Közepes.
1
T
Törté-Net
2010. május 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1