A+ A-

A csempebár

Sziasztok, Gabesz vagyok huszonhét éves és a fiúkat szeretem, a lányok is tetszenek, de nem izgatnak szexuálisan. Először erőltettem a dolgot nem akartam meleg lenni, küzdöttem, de rájöttem semmi értelme, ami nem megy azt ne erőltessük. Ettől függetlenül sok lány barátnőm van, olyanok akikkel jól lehet beszélgetni és sokat lógok velük együtt.
A szerelmet még nem találtam meg, de nem is erőltetem hiszen ráér az még viszont nagyon régóta foglalkoztatott a nyilvános helyen történő szopatás.
Sok mindent hallottam a dologról és tudtam van, aki bármilyen mocskos helyre elmegy az élményért, nem riad vissza semmitől. Izgalmasnak találtam én is, már a gondolat is beizzított, sokat fantáziáltam róla, de a veszély, hogy elkaphatok valamit mindig visszatartott a dologtól. Meg ugye sokszor azt sem tudni ki áll a fal másik végén. Szóval, ez csak álom maradt egészen addig a szombati napig, amíg az öcsémmel el nem mentünk vásárolni a plázába.
Nézelődtünk, ettünk, vásároltunk szóval egészen megszokott szombat délutáni program volt. Ám a tesóm találkozott az egyik osztálytársával és persze elkezdtek dumcsizni, hát mit ne mondjak én már kinőttem az iskoláskorból, úgyhogy igencsak untam az egészet. Beültünk a kávézóba és meghívtam őket egy üdítőre én meg söröztem. A fiút Lacinak hívták édes kis suttyó volt, szép arccal nagy kék szemekkel, amúgy semmi különös, csak egy kis pisis, tizenéves akár az öcsém.
Szóval egy kis idő múlva a sör megtette a hatását, szóltam a srácoknak, hogy el ugrom a vécébe majd jövök. Elég nagy volt a forgalom a mosdókban, úgyhogy nem volt kedvem a kint elvégezni a dolgom, inkább bementem a zárt vécébe. Nagy meglepetés ért, mert egy elég nagy kör alakú nyílás volt frissen fűrészelve az egyik oldalfalba, nem is gondolná az ember hogy gipszkarton.
Pedig ilyen forgalmas és biztonsági őröktől hemzsegő helyen nem szokott előfordulni az ilyen, csodálkoztam is és eszembe jutott, vajon már hány fiú élvezte ki ezt a jó kis luk adta lehetőséget. Gondolhatjátok, egyből merev lettem, a farkam állt, mint a zászlórúd, a fantáziálástól meg teljesen begerjedtem. Ekkor hallottam meg a motoszkálást a mellettem lévő mellékhelyiségből, a falon túlról.
Nem bírtam ki, letérdeltem és a lukon keresztül kukkolva néztem, hogy pisil a világ legcsodálatosabb fenekének a tulajdonosa. Akkorákat nyeltem, hogy csak na, gyönyörű hátsó fele volt a srácnak izmos és formás, majd megőrültem, amiért nem simogathatom, nem érinthetem meg. A meglepetés, akkor ért, amikor megfordult az idegen, mert megláttam a felsőjének egy részét, így leesett, hogy Laci volt a jó seggű idegen az öcsém osztálytársa.
Huh, amikor megláttam a gyönyörű méretes és sima bőrű farkát még jobban elkezdett verni a szívem már a kezemmel simogattam magam és néztem a szép dákót a lukon.
Már előre sajnáltam, hogy a fiú el megy és én nem nézhetem tovább, de újabb meglepetés ért Laci tök hirtelen a lukhoz hajolt és átszólt.
- Te vagy ott ugye, Gabesz? Tudom ám, hogy néztél és azt is tudom, hogy a fiúkat szereted, a tesód elmondta. - Hát se köpni se nyelni nem tudtam gondolhatjátok.
- Tudom mit szeretnél - szólt- dugtd át és lerendezlek szívesen. - Hát nem teketóriáztam felálltam és kényelmesen átdugtam a farkam és szinte rögtön éreztem a forró leheletét, ahogy letérdelt a túloldalon és közel hajolt a szerszámomhoz. Szinte magam előtt láttam a sütő izzást, ami a tekintetéből áradt, ahogy nézte a farkam. Biztos nagyon tetszett a kicsikének az, amit látott, mert elégedett sóhaj tört fel belőle és rögtön rákulcsolta az ujjait a vesszőmre.
Addig ügyeskedtem, míg a lehető legjobban a falhoz préseltem magam, hogy minél több lógjon át a túl félre. Laci a lehetőségekhez mérten először, csak verte egy kicsit, majd elkezdte a nyelve hegyével nyalogatni a hegyét, finoman lágyan érintve, mintha csak fagyizna. Jól esett nagyon, de aztán újra meglepetés ért, mert nem gondoltam, hogy van tapasztalata.
Ugyanis anélkül, hogy hátratolta volna egy kicsit is bőrt, a bőr alá ügyeskedte be a nyelvét! Úristen mennyire jó volt!A fitymámat célozta meg a nyelve végig a bőr alatt maradt és úgy dolgozott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.53 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 v-ir-a 2011. 10. 5. szerda 21:30
Toomi ez a Laci sorozat 1. része smile
#2 toomi 2011. 10. 5. szerda 18:23
Izgalmas..... smile Van folytatás?
#1 Törté-Net 2010. 05. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?