A csempebár

Szavazás átlaga: 8.36 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2010. május 5.
Hossz: 6 266 karakter
Elolvasva: 2 011 alkalommal
Sziasztok, Gabesz vagyok huszonhét éves és a fiúkat szeretem, a lányok is tetszenek, de nem izgatnak szexuálisan. Először erőltettem a dolgot nem akartam meleg lenni, küzdöttem, de rájöttem semmi értelme, ami nem megy azt ne erőltessük. Ettől függetlenül sok lány barátnőm van, olyanok akikkel jól lehet beszélgetni és sokat lógok velük együtt.
A szerelmet még nem találtam meg, de nem is erőltetem hiszen ráér az még viszont nagyon régóta foglalkoztatott a nyilvános helyen történő szopatás.
Sok mindent hallottam a dologról és tudtam van, aki bármilyen mocskos helyre elmegy az élményért, nem riad vissza semmitől. Izgalmasnak találtam én is, már a gondolat is beizzított, sokat fantáziáltam róla, de a veszély, hogy elkaphatok valamit mindig visszatartott a dologtól. Meg ugye sokszor azt sem tudni ki áll a fal másik végén. Szóval, ez csak álom maradt egészen addig a szombati napig, amíg az öcsémmel el nem mentünk vásárolni a plázába.
Nézelődtünk, ettünk, vásároltunk szóval egészen megszokott szombat délutáni program volt. Ám a tesóm találkozott az egyik osztálytársával és persze elkezdtek dumcsizni, hát mit ne mondjak én már kinőttem az iskoláskorból, úgyhogy igencsak untam az egészet. Beültünk a kávézóba és meghívtam őket egy üdítőre én meg . A fiút Lacinak hívták édes kis suttyó volt, szép arccal nagy kék szemekkel, amúgy semmi különös, csak egy kis , akár az öcsém.
Szóval egy kis idő múlva a megtette a hatását, szóltam a srácoknak, hogy el ugrom a vécébe majd jövök. Elég nagy volt a forgalom a mosdókban, úgyhogy nem volt kedvem a kint elvégezni a dolgom, inkább bementem a zárt vécébe. Nagy meglepetés ért, mert egy elég nagy kör alakú nyílás volt frissen fűrészelve az egyik oldalfalba, nem is gondolná az ember hogy gipszkarton.
Pedig ilyen forgalmas és biztonsági őröktől hemzsegő helyen nem szokott előfordulni az ilyen, csodálkoztam is és eszembe jutott, vajon már hány fiú élvezte ki ezt a jó kis luk adta lehetőséget. Gondolhatjátok, egyből merev lettem, a farkam állt, mint a zászlórúd, a fantáziálástól meg teljesen begerjedtem. Ekkor hallottam meg a motoszkálást a mellettem lévő mellékhelyiségből, a falon túlról.
Nem bírtam ki, letérdeltem és a lukon keresztül kukkolva néztem, hogy a világ legcsodálatosabb fenekének a tulajdonosa.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.36 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v-ir-a
2011. október 5. 21:30
#3
Toomi ez a Laci sorozat 1. része 🙂
1
t
toomi
2011. október 5. 18:23
#2
Izgalmas.....🙂 Van folytatás?
1
T
Törté-Net
2010. május 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1