Boldog nyár

Szavazás átlaga: 6.61 pont (18 szavazat)
Megjelenés: 2010. március 16.
Hossz: 16 995 karakter
Elolvasva: 822 alkalommal
Regény - részlet
...
Harminc perccel később Judit és Krisztián már a szigeten voltak, s miután megmászták a sziget déli csücskénél lévő kis kikötő és a fennsík közötti lépcsősort, csendben egymás mellett lépkedve, és a parkon átvágva a vendégház felé vették az útjukat, ahol Krisztián lakott.
– Alaposan beleszerettem ebbe a nőbe – mormolta magában gyaloglás közben a férfi, de egyáltalán nem bánta ezt a megállapítást. – Szeretném, ha ezután vele tölthetném minden időmet, együtt néznénk a tengert, együtt járnánk a városokat, együtt mennénk vásárolni, szeretnék ott lenni, amikor fürdik, szeretném látni azt, hogy hogyan ébred, hogyan veszi fel a bugyiját, és hogyan keni meg vajjal a pirítós kenyerét. Szeretném, ha tőlem kérdezné meg, hogy illik-e a narancsszínű rúzs az arcához, hogy melyik sálat vegye fel a hűvösebb napokon, vagy hogy vegyen-e nekem borotvapengét, amikor hazafelé jön...
A férfi egy darabig azon tűnődött, lesz-e valaha is bátorsága mindezt elmondani a másiknak, s amikor Judit belépett a kisházba és a lámpát felkapcsolva elindult nappali felé, Krisztián feszengve, egyik lábáról a másikra állt, mert bár a ház az ő használatában volt, és nagyon szeretett volna a nővel tartani, de közben a hívására várt, ugyanis nem szeretett volna tolakodó lenni, nem akart felszólítás nélkül hozzá csatlakozni.
– Nem kérsz egy italt? – kérdezte az asszony a férfi felé fordulva. – Gyere be nyugodtan, hiszen te laksz itt... én meg úgyis egyedül vagyok... legalább beszélgetünk egyet!
A férfi csendesen követte az előtte haladó nőt, így nem sokkal a másik mögött lépett a kisház nappalijába; az udvarról a nappaliba érve Judit ledobta az egyik fotelba a táskáját, kibújt a cipőjéből, majd a meglepetten bámuló Krisztián szeme láttára egy önfeledt mozdulattal kioldotta és lehúzta a ruháját, ami a táskát követve szintén a fotelban ért célba. Az asszony testét azokban a pillanatokban már csupán egyetlen zöld tanga fedte, s bár Krisztián biztos volt abban, hogy vendéglátója nem fog tovább vetkőzni előtte, ennek ellenére a nő már a bugyi vékony pántja alá is csúsztatta ujját, és előrehajolva, valamint a lábait felváltva felemelve kibújt utolsó ruhadarabjából, ami a pillanat tört részéig kiemelte a nő szeméremdombjának kacéran göndörödő szőke fürtjeit.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.61 pont (18 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. szeptember 8. 07:11
#6
Szép a vágy leírása.
1
a
A57L
2019. június 2. 04:43
#5
Vannak benne jó és rossz részek is.
1
l
listike
2014. október 2. 08:24
#3
Nem is tudom, szerintem nem jó.
1
p
papi
2013. november 19. 07:43
#2
Nem rossz
1
T
Törté-Net
2010. március 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1