A+ A-

A pizzásfiú

A tükörből egy szép arc néz vissza. Hosszú szempillák, fekete szemek és szív alakú, bájos arc. Hosszú, fekete göndör haj keretezi a szép arcot és leér egészen derékig.
Mila egyedül van otthon. Éppen befejezte a fürdést. Megköti magán rózsaszín plüss köntösét, majd kilép a fürdőből.
- Oké, nézzünk valami filmet - lép a DVD-s polcához. Elég sok film közül választhat, de most valahogy egyikhez sincs kedve. Majd a polc leghátsó sarkában megtalálj régi kedvenc horror filmjét.
- Oh, ez pompás lesz! - derül fel az arca, majd bekapcsolja a DVD-t és leül a kanapéra. Pár perc után megállítja a filmet és kimegy a konyhába. Pizzát rendel. Majd leteszi a telefont és egy mosollyal visszaül a film elé.
- Most már csak popcorn kéne - jegyzi meg magában vigyorogva. Kb. fél óra múlva csöngetnek. Mila felpattan, és kicsit összébb húzza a terpeszkedésben kicsit széteső köntösét. Az ajtóhoz lép és kinéz a kukucskálón. Egy fiatal srácot pillant meg. Ajka vigyorra húzódik, majd kinyitja az ajtót.
- Helló! - köszönti a srácot egy kedves mosollyal. Szeme megakad a srác barna, középhosszú fürtjein, ami kék szemébe lógnak. Mila szíve kicsit hevesebben kezd verni. Mikor elszakad a szemektől a pizzára néz. A srác szeme egészen máshol ragadt meg. Mila köntöse ugyanis picit félrecsúszott így belátást enged gyönyörű melleihez, amiket egy piros melltartó fed. Mila elmosolyodik, majd megköszörüli a torkát.
- Mennyi lesz? - kérdezi mosolyogva. A srác végre elszakítja tekintetét a lány szép kebleitől, és a lányra néz.
- Krrrpccsssff... izé... 2.40 lesz... - motyogja a srác, majd végre a lány szemébe néz. Szemük találkozik, és Mila bólint.
- Állati szexi - gondolja, és nehéz szívvel gondol volt barátjára, akivel nemrég szakítottak. Sóhajt egyet, majd visszazökken a valóságba. Eszébe jut az egyik barátnője leánybúcsúztatója. Oda is egy pizzás fiút hívtak meg. Bár neki az eredeti hivatása nem pizzás fiú volt.
- Bár ahogy elnézem ezt a srácot - gondolja Mila, és szeme egy pillanatra a srác nadrágjára téved - bőven megcsinálná azt, amit az a srác a búcsúztatón. A gondolatra pajkosan elmosolyodik, majd a srácra néz.
- Gyere be, mindjárt hozom a pénzt - mondja Mila, és a srácra kacsint. Majd csinos popsiját riszálva eltűnik egy ajtó mögött. A srác még mindig szótlan. Természetesen különösebb noszogatás nélkül belép, és ahogy a lány hátat fordít neki, szeme rögtön lentebb száll egy méterrel. Mikor Mila visszatér a pénzzel, az egyik papírpénzt véletlenül elejti. Gyorsan lehajol érte, mire a köntösének a kötője kissé szétcsúszik, így még nagyobb belátást enged melltartójának rejtekébe. A srác is gyorsan lehajol, így fejük összeütközik.
- Jaj, ne haragudj! Nem esett bajod? - kérdezi a fiú, és megsimítja a lány lágy és fényes haját. A lány, miközben lehajol, szeme a srác nadrágjára tapad, és örömmel veszi észre, hogy bizony nem volt fölösleges ez a kis akció. Ahogy fejük összekoccan, a lány feljajdul.
- Áú... - tapogatja meg a fejét, és keze a srác kezét érinti. Felnéz és belenéz a srác zöld szemébe. Elmosolyodik, olyan pajkosan, titokzatosan, majd lassan feláll.
- Nem, jól vagyok...-*motyogja a lány. A srác majdnem egy fejjel magasabb, mint ő. Csak állnak és a lány csak néz a srác szemébe. Miközben egymás szemébe néznek, a srác elgondolkodik.
- Ezt most meg kell lépni, még ha nem is akarja, ez akkora lehetőség, hogy ilyet hülyeség elszalasztani - Jobb kezét lassan a lány hosszú, fénylő haja alá teszi, és körbefonja a nyakát.
- Kár is lett volna, ha bármi bajod történt volna, különben a nyakamon maradt volna ez a pizza - jót derül magában, hogy még rímel is a dolog. Szemét csillogtatva bal szemével kacsint egyet. A lány az érintéstől megremeg, becsukja fénylő, fekete szemét, majd sóhajt egyet.
- Apropó a pizza. Mivel is tartozom? - teszi fel az igen csak kétértelmű kérdést, főleg így, hogy köntöse bizony elég nagy belátást engem piros melltartójához. A srác nem válaszol, elmosolyodik. Összegyűri a földről felvett 10-est, majd rásegítve a köntösre a lány két melle közé dugja. Hagy egy rövid hatásszünetet, hátha a lány hátrálna, de nem mozdul. Ekkor jobb kezével lágyan maga felé húzza és lassan szembefordulva vele megcsókolja. A lány követi tekintetével a srác kezét, majd szexisen az ajkába harap. Amikor a srác ismét megérinti jól érezhető remegés fut át rajta, majd ajkuk egymáshoz ér. Először gyengéden ízlelgetik egymást, de mikor már mindkettőjük érzi, hogy ez kevés, egyre hevesebben csókolják egymást. A lány az ajtóhoz nyomja a srácot, mire az ajtó becsukódik. Csók közbe a lány bezárja az ajtót, majd mikor ajkuk elválik, titokzatosan rámosolyog a srácra.
- Ki fog hűlni a pizza... - jegyzi meg csábosan. A srác is teljes erőbedobással csókolja a lány. Teljesen magával ragadja az érzés, és egyszerűen képtelen szabadulni tőle. Amikor a lány abbahagyja a csókot, hirtelen kétségbeesés fogja el, de a kérdésre veszi a lapot. elmosolyodik, majd leveszi a pólóját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.22 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 05. 20. kedd 05:47
Gyenge lett.
#3 listike 2014. 02. 27. csütörtök 07:13
Közepes.
#2 v-ir-a 2010. 02. 25. csütörtök 20:41
Szeme megakad a srác barna, középhosszú fürtjein, ami kék szemébe lógnak. Felnéz és belenéz a srác zöld szemébe. ....nekem ez tetszett a legjobban,téll szép szemei lehetnek....
#1 Törté-Net 2010. 02. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?