A+ A-

Az évforduló

Katie - vel a vacsoránál ültünk, mikor elmondta, hogy tartogat számomra még egyéb meglepetéseket is az este folyamán. Ma volt az évfordulónk, már egy éve voltunk együtt, és ezt megünnepelendő, egy előkelő szállodában vettünk ki szobát, ahol a vacsorát is elköltöttük. Katie hátul mélyen dekoltált piros miniruhát viselt, rövid szőke fürtjei szabadon szárnyaltak csodás arca körül. Rajtam egy felül zárt, kék egyberuha volt, szintén nem túl hosszú. - Ha felmegyünk, olyan ajándékot kapsz, amit nem felejtesz el egyhamar - suttogta a fülembe, és éreztem, hogy átnedvesedik a bugyim már a gondolattól is. Katie remek szerető volt, tudta, mi kell egy nőnek, és sosem fogta vissza magát. Most is, ahogy a szoba felé tartottunk, megfogta a fenekemet, nem érdekelve, hogy a portásfiú lát minket, vagy bárki mit szól ahhoz, hogy két nő tapogatja egymást nyilvánosan.
Ahogy felértünk a szobába, egyből mögém lépett, és kikapcsolta a ruhámat. Könnyedén lehámozta rólam, keze testemet simogatta, miközben a nyakam, a füleim csókolta - Imádom az illatod - súgta a fülembe. Teljesen lázba hozott, és már csak a melltartóm meg fekete csipketangám volt rajtam, mikor szembeállt velem, és finoman megcsókolt. Nyelve bebarangolta a szám, isteni érzés volt érezni puha, telt száját. Kezei közben finom masszírozták melleimet, majd az egyik lejjebb vándorolt, be a bugyimba. Egész elvesztettem az eszemet, miközben újra mögém került, és tovább masszírozott.
Majd valahonnan egy kendőt vett elő - Ne izgulj, ez csak a játék része - igyekezett megnyugtatni, mikor értetlenkedni kezdtem, majd egy finom puszi kíséretében bekötötte a számat. - Bízz bennem. Van még más meglepetésem is a számodra - súgta közben, azzal hanyatt fektetett az ágyra. Összekötözte a lábaim, és mindkettőt az ágy fölé, a baldachinhoz kötötte. Majd, hogy kiszolgáltatottságom teljes legyen, egy ujjbilincset vett elő, és fenekemnél összebilincselte a két hüvelykujjam. Most már mozdulni sem tudtam, a szám is be volt kötözve, kicsit megijedtem. Sosem csináltunk ilyet korábban, de gondoltam, bízhatok Katie - ben annyira, hogy hagyjam őt játszani. Ekkor a lábam elé térdelt, és finoman belenyalt a puncimba. Már eddig is nedves voltam, de forró nyelve csak még inkább felizgatott. Éreztem, ahogy a csiklómnak feszül, finoman szívja, majd lassan a hüvelyembe csúsztatja a nyelvét. Percekig játszott így velem, már alig bírtam magammal, amikor hirtelen abbahagyta.
- Remek, látom, már alig bírsz ellenállni - súgta a fülembe. - Annyira jó vagy, de nem ez az igazi meglepetés ám - csodálkozó tekintetemet látva elmosolyodott. Halkan nyílt az ajtó, nem is tudom, a férfi mikor léphetett be a szobába. Jóképű, izmos, kidolgozott testű, fiatal férfi volt, teljesen meztelenül. Hogy került ide, mit csinál itt, ezek a kérdések futottak át rajtam. Hirtelen bevillant, lehet, Katie ezzel a fickóval fog megdugatni engem. Itt fekszem kiszolgáltatottan, és nem tehetek semmit, ha akár egy egész hadsereg is nyomná a lábam közé a farkát. A gondolattól még a hátamon is felállt a szőr. Tiltakozni akartam, de a számon lévő kötés nem engedte. Katie közben folytatta: - Őt a város legnevesebb helyéről rendeltem, Victornak hívják. Jól néz ki, mi? Én nagyon vonzónak találom - búgta, miközben az izmos férfi mellkasához dörgölőzött.
- Tudod, hogy nem igazán kedvelem a férfiakat - folytatta kis történetét az én szőke barátnőm. - Emlékszel, mikor randizni kezdtünk, egyszer azt mondtad nekem, hogy vidám perceket tölthetnénk el hármasban egy férfival. És hogy ezt már többször is csináltad, és nagyon jól szórakoztál - szavai hatására egyre elevenebben emlékeztem. A párokra, akikkel megosztottam az ágyat, és a beszélgetésre is. Arra, hogy Katie mennyire nem akarta, hogy még valakivel osztoznia kelljen rajtam. Akkor nem értettem, hiszen csak egyszerű mókáról van szó, de idővel rájöttem. - Kétszer is beszéltél nekem ezekről, de igazán én sosem akartam, és lassan feledésbe merült - folytatta, miközben keze a férfi mellkasáról a hasára, majd a kemény farkára csúszott. Finoman megragadta, és verte a férfinak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.23 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 03. 11. kedd 05:15
Nem rossz
#3 A57L 2013. 10. 4. péntek 04:18
Egész jó.
#2 v-ir-a 2012. 01. 14. szombat 20:15
hát van benne egy kis szemétség a végén....de nem rossz
#1 Törté-Net 2010. 01. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?