A+ A-

Csongor és Tünde

- Tudom, hogy van valami közöttünk - búgta a fiú mély baritonjával a lány fülébe, a nyakát cirógatva leheletével. Tünde érezte, hogy megremeg a lába. Nehezen türtőztette magát, nehezen vonta ki magát a hatása alól, pedig nem lett volna szabad. Tartós és boldog párkapcsolatban élt, bár maga sem tudta hová is tartanak párjával, talán sehová. De kényelmes volt, bár az utóbbi időben párja sokat volt távol, és a szex csaták is alaposan megritkultak.
- Csak el akarsz csábítani, tudom. Hírhed nőcsábász hírében állsz, tudod? Figyelmeztettek már a lányok - sorolta az ellenérveket magának és Csongornak.
- Pedig hidd el, nem is volt közöm egyikükhöz sem. Tudod, házinyúlra nem lövünk. De téged tényleg szeretnélek elcsábítani. Szerencsére csak ezen a projekten dolgozunk együtt, így nem tiltott - vetette be a legsármosabb pillantását Csongor.
Eleinte játéknak tűnt, könnyű flörtnek. Ám belül tudta, hogy már nagyon rég érezte magát így. Hiába hitték nőfalónak, ő valójában megmaradt annak a szégyenlős kisfiúnak, aki gyerekkorában volt. Igaz, már nem pirult el egy vonzó nő közelében, szexuálisan is jól képzetté vált féltucatnyi barátnője mellett, flörtölni is szeretett, de nem vágyott többre. Csak szerette, ha egy nő Nőnek érezi magát mellette, és ő pedig Férfinak érezheti magát. Igaz, egy kis szexért nem kellett a szomszédba mennie. Elég jóképű fickó volt, mondhatni beérett a nyeretlen kamasz srác, sportolt is, és a kellően magabiztos fellépése is megvolt, amit a munkája is megkövetelt. Mégsem nem bújt ágyba fűvel - fával, válogatós volt, egyre inkább.
Kár, hogy Tünde elérhetetlen, hiszen mint minden szép nőén, az ő laptopján is a barátja fotója díszelgett háttér képként. Táncosnő múltját le sem tagadta volna, nem lehetet nem észrevenni kecsesen ringó járásán. A versenysúlyához felvett plusz néhány kiló pedig csak még formásabbá tette sportos alakját. Bársonyosan fehér arcán erőteljesen kiugró, érzékien vastag ajkai, állán egy pici gödröcske tették hihetetlenül szexivé a lányt. Természetes kedvessége, naivsága és kíváncsisága távol volt mindentől, a modern harácsoló társadalom minden sallangjától, mindentől, amitől Csongor lassan már megcsömörlött. Ebben a nőben volt valami, valami, amit már rég érzett a fiú, vagy talán még sohasem. Tünde egyszerűen és ellenállhatatlanul vonzó volt, vonzotta Csongort, mint a mágnes, minden racionálisabb ok nélkül. Kisugárzása teljesen magával ragadta a fiút. Bízott benne, hogy az érzés kölcsönös. Az elmúlt hetekben sok időt töltöttek együtt munkával, és közben mindenki számára nyilvánvalóan egyre közelebb kerültek egymáshoz.
- Érzem, hogy van valami köztünk. És ez nem azért van, hogy a bugyid közelébe férkőzzek. Persze azért is - kacsintott a lányra cinkosan, aki vette a lapot. Előbb bájosan elpirulva álszerényen lesütötte a szemét, majd magabiztosan visszaemelte tekintetét a fiúra, hosszasan, kacéran, kihívóan.
- Úgy érzem, hogy amikor összefonódik a tekintetünk, az olyan, ahogy senki másra a világon nem nézünk - folytatta Csongor, most már merészebben, percekig teljesen elveszve Tünde mérhetetlenül csodás mélybarna szempárjában.
- Úgy érzem, hogy amikor összefonódnak az ujjaink, az olyan, ahogy senki másnak a világon nem fogjuk meg a kezét - folytatta a fiú, kezét lassan Tündéére helyezte, szembefordított tenyereiken ujjaik virágsziromként nyíltak szét és fonódtak egymásba lassan. Egyszerre rázkódtak meg, míg ujjbegyeik gyengéden cirógatták egymást, mintha kisebb áramütés rázta volna meg testüket.
- Úgy érzem, - folytatta Csongor egyre nehézkesebben véve a levegőt - mikor összefonódnak ajkaink, az olyan, ahogy senki mást a világon nem csókolunk. Résnyire nyílt ajkai lehunyt szemmel is rátaláltak Tünde puha, nedves szájára, az első közös csók semmihez sem fogható gyönyörével ajándékozva meg mindkettőjüket. Mikor elszakadtak egymástól, megrészegült tekintettel, a fiú folytatta.
- Úgy érzem, mikor összefonódik a testünk, az olyan, ahogy senki mást a világon nem ölelünk. Gyengéden átkarolta Tündét, magához húzva, mellkasán megérezve a lány kemény melleit. Kezei elindultak a lány dereka és a csípője felé. A lány magához szorította az erős férfitestet, fejét a fiú mellkasára helyezve, miközben érezte, élvezte, ahogy az izmos karok csípőjét a keményedő ágyékhoz szorítják. Érezte, hogy valami történik ott lent, élvezte a nedves bizsergést. Megadva magát a sorsnak és az ellenállhatatlan vágyakozásának rátapasztotta száját a fiúéra, és hevesen csókolódzásba kezdtek, kezeikkel hevesen simogatva, felfedezve a másik testét a ruhán keresztül, és alatta.
Ám ekkor, egyszer csak hirtelen a próbaterem ajtajában megjelentek a lányok, akik eddig szünetet tartottak a büfében. Csongor és Tünde riad verebekként rebbentek szét, zavartan maguk elé bámulva, és felszínes csevegésbe menekülve próbálták menteni a szituációt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 04. 22. kedd 04:58
Nagyon tetszik
#4 A57L 2013. 12. 27. péntek 05:57
Nagyon jó.
#3 listike 2013. 04. 30. kedd 07:20
Csak így tovább. 10pont.
#2 v-ir-a 2010. 01. 5. kedd 22:42
ez igen, nagyon tetszett...
#1 Törté-Net 2010. 01. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?