Hogyan lettem rabszolganő 1. rész

Szavazás átlaga: 6.85 pont (72 szavazat)
Megjelenés: 2009. december 16.
Hossz: 11 448 karakter
Elolvasva: 22 618 alkalommal
A történet elején egy teljessen átalagos, 20 éves lány voltam. Kijártam a gimit, de nem volt kedvem tovább tanulni, így hát elmentem, s dolgoztam külömböző multiknál mint mindenes. A pénz nem igen számított, hisz anyu is apu is egyke volt s nekem se volt tesóm. Mind akét oldalról éltek a nagyszülők, s én tizenkilenc évessen már saját lakásom volt s egy csinos kis összeg a bankszámlámon. De azt nem akartam, hogy ingyen élő legyek s apu sem engedte volna így hát dolgoztam.
Amiben viszont semmi örömöm nem volt. Ekkor döntöttem úgy vissza megyek tanúlni, s fodrász leszek.
Mindenki támogatta az ötletm. Egy valamibe mégis más voltam mint a többi ember, voltak ugyan kapcsolataim de még csak az orgazmus közelébe se értem a normál sex – től így hát felszámoltam őket. Már mindenki agódott, hogy lessz így családom, de engem ez még nem foglalkoztatott hisz még alig múltam 20.
Viszon mindig is vonzott a középkor a
k
alf
ín
alf
kamrák hangulata. Nagyon sok várba megnézztem s ilyenkor mindig elképzeltem miként
k
alf
ín
alf
oz
meg egy nagydarabb hóhér, s teljessen be is nedvesedtem ilyenkor. Utána mindig masztiztam egy jót s csodás orgazmusaim lettek. Mikor megkaptam a lakást s bekötettem az inter netet elhatároztam utána nézzek a dolgnak. Kicsit meg is lepődtem mennyi rajongója van a bdsm – nek. Körül nézztem a sex shop kinálatot is s találtam kedvemre valót így hát rendeltem. Másnap megjött a futár egy nagy dobozt hozott. Biztossan nagyon értékes lehet hisz elégé húzos. S egy mosojt is elengedett hozzá. Amúgy aranyos srác volt kisé mackós alkat de nekem nagyon bejöt. Nekem a menyországot jelenti ez csomag s vissza mosojogtam. Bevittem a csomagom s leltározni kezdtem, rendeltem két bör szem maszkot egymás után felpróbáltam őket. Tökéletes gondoltam nem lehet kilátni alóluk még csak a fényt sem pont úgy ahogy szeretem, teljes vakság. Most a száj peckek következtek, selejt gondoltam hisz semmit nem tompítottak a nyögdécselésemen. Most jött egy síma száj bőr szájmaszk ez lessz az igazi gondoltam, elővettem két nagy ruha zsepkendőt. Megvizeztem őket s a számba tömtem mind a kettőt.
Ez volt az az érzés amire vágytam teljessen kitöltötte a szám s hang se jött ki rajta. Így magamon hagyva a szájmaszkot leltároztam tovább. Kötelek, szíjak, gésa golyók, anál golyó, egy sima vibrátor, s a legvégén egy bőr tanga amibe egy tizenhat centis vastag élethű vibrit lehetett rögzíteni. Ez az ettől biztossan elfogok szállni. Gyorsan lefürödtem s alig vártam, hogy végre kezdhessem a játékot. Először a gésa golyók jöttek egyet feltettem s megráztam a csípöm, csodás érzés ahogy rezegtek. Majd ami mindig is izgatott jött az anál golyó sikosítóval alapossan bekentem magam meg a golyót is s lassan feldugtam a popsimba. Különös érzés volt ahogy ott bent mozogtak. Fel öltöztem s mivel tél volt így egy vastag sálal könyedén elrejtettem a szájmaszkom. Sétálni indúltam Valami eddig ismeretlen izgalom lett úrrá rajtam, hisz úgy sétáltam az emberek között, Hogy mind a két nyílásomba ott rezegtek a golyók amiket egy – egy a zsebembe lévő távirányítóval lehetett szabályozni. teljessen besötétedett mikor haza indultam. Útkőzben elhatároztam otthon gyorsam még megdolgozom magam a vibrátorral s csak utána térek vissza a föld nevü bolygóra. Így is tettem gyorsan levetkőztem s nagy élvezettel húztam ki a puncimban lévő golyókat, s dugtam a helyére a vibrit.
E
alf
sz
alf
alf
le
alf
tlen
nagyott éveztem talán órákig is feküdtem volna ott ha a telefon nem csöng.
Ránézztem apu keresett. Gyorsan kivettem a számból a zsebkendőket s beszéltem vele, megnyugtattam csak egy nagyot sétáltam azért nem ért el délután, a mobilom meg itthon felejtettem. Gyors vacsora, majd egy kellemes fürdőzés után jött az este fénypontja a totális gúzsbakötözös sex önmagammal. Persze jobb lenne ha az a kedves mackós fiú tenné velem ezt. Épp a dobozt akartam kivinni, mikor egy cetlit találtam a doboz aljában. Ha szereted a bdsm – sexet s nincs párod és bejövök neked akkor hívj fel, a sex shop tulaja s futára. Nyeltem egy nagyott, hisz pont rá gondoltam. Tárcsáztam bár nem igen tudtam mit is mondjak neki. De ő megelőzött, hozzád vittem ma csomagot? Igen – rebegtem – eltudsz jönni? Fél óra s ott vagyok. Én lázas pakolódásba fogtam s a legszebb ruhám vettem fel. A tenyerem ízzadt hirtelen hasmenésem lett minden pánik reakció, ami csak jőhet. De mindenél jobban vágytam rá, hogy végre kiszadizzon az a srác. Ezen gondolataimba élesen vágott bele a csengő hangja. Kinyitottam az ajtót s ott állt mosolyogva, virágal a kezében. S amit nem láttam akkor, volt nála egy nagy szatyor is tele játékszerrel. Bejöhetek vagy az utcán egyedül igyam meg ezt az üveg finom
b
alf
or
alf
t
? Ekkor ocsudtam csak fel igazán. Jaj neharagudj gyere persze hisz téged vártalak egész életembe. Habár a
b
alf
or
alf
t
én nem szeretem. Kérsz vacsorát? Nem köszi már ettem akkor menjünk a nappaliba s helyezük magunkat kényelembe. Éjjfél körül járt az idő s nagyon oldottan beszlégettünk, mikor megkérdezte. Akarod? Szemébe nézztem. Mindennél jobban, tégy a rabszolgáddá. Mit szeretnél igazán? Ha gúzsba kötnél, a szám tömd be ruha zsebkendővel, s utánna szorossan szijazd rá a szájmaszkot. Szememre tedd a bőr szemtakarót, s amit akarsz azt teheted velem. A rabnőmmé fogadlak ezt a vékony nyakörvet mindig viseled.
Csak én vehetem le rólad, de akkor úgy is rádteszem ezt a vastagot. Tedd azt uram. Szerintem meny el wc – re s intézz el mindent mivel utánna nem lesz rá módod, s még egy nagyon fontos az orrod nagyon fujd ki kapj rajta levegőt mivel a szád be lesz tömve. Így is tettem. Vetközz s vezess a hálló szobádba. Bementünk. Végy elő három zsebkendőt. De ezek férfi zsuha zsepik kettő is alig fért a számba! Kis buta nemtudod miként kell csinálni. Ezalatt kipakolt, nézzd mennyi ajándék. Ez a legjobb szájmaszk s szem maszk egyben s még van rajta egy kis dudor is itt belül. Így köpd ki a zsepiket. Csipeszek, gyerya, paskolók, és sok kötél. Megbszéltük, hogy csettintek ha valami túl sok, vagy baj van. Ezután rám adta a vastag nyakörvet, kiment s jól bevizezte a zsebkendőket. Elővett két kamillával beitatott vatta korongot is. Ezeket a szemeidre teszem s még nyuktatja is a szemet. Holnap szombat, van dolgod? Semmi s vendégek se jönnek. Akkor nagyon jól kijátszuk magunkat. Nyisd ki a szád kis rabszolga nőm, s közben mosolygott. Hétfő reggelig a tied vagyok addig nincs programom. Már van! Kinyitottam a szám ő aprólékossan tömte bele mind a három zsepit s valóban bele is fért. Sőt a szájpecekkel gyütt volt igazán jó kicsit feszített de így volt tökéletes! Ezután a szememre tette a vatta korongokat s felcsatolta a szem maszk részét is az állam alat lévő bördarabot két szijjal lehetett a maszkhoz csatolni. Esélyem se volt megnyikkani s teljes volt a sötétség. Tetszik? Bólintottam, hogy igen. Két kezemre egy egy bőr bilincset tett s a nyakörvhöz csatolta, punci levem ekkor már szerintem a bokámon fojt. Mennyivel jobb ez így mintha magamnak csinálnám gondoltam én. Most én kimegyek te itt ülsz és vársz. S én boldogan vártam kisvártatva jött vissza nyakörvemre egy vezető pórázt tett, s kivezetett a füdőbe. Olyan érzékien fürdetett meg, hogy nemtudtam megszámolni az orgazmusaim számát. Ez jó igaz, kis rabszolgám? Nagyon sok szeretett volt a hangjába, s éreztem itt több odafigyelést kapok mint egy sima sexben. Ahol már két szeretkezés is véget ért volna itt még elsem kezdődött. Szárazra törölt s bevezetett a szobába, lecsatolta a kezeim a nyakörvről, s négykézláb álított. Popsiddal játszak? Bólintottam, s már éreztem is a sikosítót, s mégvalami furcsát. Óvszert s benne a csodás farkával. Lassan hatolt be majd eszem vesztettem a gyönyörtöl. S miután kitágultam alapossan elátta a korpásom baját. Egymás után szálltunk el.
Túlvoltam a fenekem szűztelenitésén is, de csodás volt. Majd egy popsi rezgős tolyás vibátor tett be saját maga helyett, egy távirányíthatósat. Ezután a dohányzó asztalra fektetett s kezem lábam hozzákötözte. Bekapcsolta a rezgést amitől a mennybe kerültem s jól elfenekelt de nem csak úgy tessék lássék hanem keményen bőrszijjal. A gyönyör eddig ismeretlen magaslataiban jártam, remegett minden porcikám a kéjtől, pedig még nemtudtam ez csak a könyed bemelegítés volt. Levett az asztalról felálított, megértem megállni a lábamon. a kezeim szorossan összekötötte a hátam mögöt. Most annyira mebasszlak, hogy össze szarod magad. Igen ezt akartam vadállat módjára basszon meg s meg is tette. Ölébe ültetett s felnyársalt a farkával úgy huzogatott rajta, mint ha egy tolpihe lennék. Elájultam az élvezetől! Mikor már lelankadt a szerszáma csak akkor mozdult meg szerintem, s a belőlem csorgó hihetetlen menyiségű sperma szerint is hatalmassat élvezett ő is. Papir zsebkendővel letörölte a puncim s az órom alá tartotta. Szagold meg nincs ennél jobb, s valóban a legcsodálatosabb illat volt. Felállított s előre hajoltatott éreztem ahogy e gy tisza pzs – vel kifúzza a fenekemből a játékszert. Úgye nem ennyi volt s féltem a godolatól, hogy mára vége. Ujra rámadta a pórázt s kivezetett a wc – re úgy hátra kötött kézzel ráültetett. Intézzd el a dolgod s ne szégyeld magad ennyi játék után biztos mindent kell. Ekkor kicsuszott egy nagy puki s én a fülem hegyéig elvörösödtem. Semmi baj kis rabnőm ennyi popsi játék után kell is kakálni mert még sokminden vár ma rád! wc – után megfürdetett s vissza vezetett a szobába. Bírod még? Én bólintottam. Folytassuk reggelig? Folyamatosan bologatni keztem. Orrod tiszta vagy ki kell fújni? Bólintottam, hogy nem ártana kifujni, ebben is segített. Szomjas vagy? Bólintottam. Kivette a tömést a számból. Hétfő reggelig szadizz kérlek! Megkapod! Megitatott s valami mást tett a számba a farkát. Én beleadtam minden tudásom s rekord idő alatt csúcsra hoztam. Ekkor ki kapta a számból, s mint később megtudtam a zsebkendőbe élvezett. Egy másik zsebkendőt feldugott a puncimba s utána letörölte vele a szemérem testem.
Egyikben az én magom, másikban a te nedved, akarod, hogy a szádba tömjem őket, s érezd az ízüket. Nagyon. Reggelig ez volt az utolsó szó, amit mondani tudtam. Mivel másnap ébredés után vette csak ki a számból a tömést. Furcsa de jó iz árasztotta el belölük a szám. Ezután egy ujjab rezgő golyó került a fenekembe, majd a várva várt bőr tangát szijazta rám s betette a vibrit is. Most eloldozta a kezem s lefektett az ágyra hanyadt. a lábammal kezdte a guzsba kötözésem s a kezeimmel fejezte be. A kezeim a fejtámlához kötötte a fenekem alá félbehajtott párnát tett amitől megemelkedett. s utánna a lábaim is a támlához kötözte de úgy, hogy megfeszüljön a testem. Borzongatóan jó érzés volt megfeszült a puncim is meg a fenekem is, sokkal jobban éreztem a bennem lévő játékokat. Mint eg végszóra be is kapcsolta őket észveszejtően jó volt. Majd csipeszekkel díszitette a cicieimet s végig is korbácsolt amitől a menybe jutottam. Egyszer csak eloldotta a lábam, kivette a vibrit s ő vette át a helyét. Nagyon keményen megdugott én vonaglottam a kéjtől mire ő is elment bennem. Visszatette a vibrit s ha lehet még szorosabb gúzsba kötöt. Lekapcsolom a játékokat szeretnéd ha alváshoz eloldoználak? Én bólintottam, hogy nem. Így guzsba kötve szeretnél aludni? Majdnem lesett a fejem akkorát bólintottam, hogy igen hisz minden álmom ez volt. Betakart s odabújt mellém puszit nyomott az arcomra. Csodás rabnőm vagy jó éjt. S egész finomra állítva bekapcsolta a vibriket így aludtam el. Soha nem aludtam ílyen jól. Azóta Laci a férjem az életben társak vagyunk de a sexben a rabnője. S ennél nincs számomra boldogabb dolog!
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.85 pont (72 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 22. 13:00
#15
Kinek a pap, neki a rabszolgaság jön be.
1
a
angel234
2020. augusztus 1. 03:52
#14
Az ilyen élvezet nekem nem kell.
1
legyenlegyen
2018. augusztus 15. 13:41
#13
A történet elején még van fantázia...
1
Andreas6
2017. szeptember 27. 06:32
#12
Néhány hibát még el lehetne nézni, de ez annyira borzalmas, hogy arra nem találok kifejezést. 0 pont.
1
t
t.555
2017. szeptember 27. 00:30
#11
Jól indul a történet!
1
feherkalman1
2017. január 31. 18:06
#10
Ha ettől élvezel akkor hajrá!
1
a Viktor
2010. július 14. 11:57
#9
Abszolute igazad van, Oxy69, csak annyit kell meg hozzatenni, hogy az effele perverz, fogalmazni keptelen szerzok kivetel nelkul maszoposok.:))
1
x
2009. december 21. 19:06
#8
Teljesen mindegy a helyesírás. Mindig minden lehetne jobb, de nekem tetszett...
1
Lilla
2009. december 20. 09:15
#7
Tetszett, hogy a srac gyenged a lanyhoz, vigyaz ra, az egesz a kettojuk oromszerzeserol szol. Ha olvastad a masik szexrabszolganos tortenetet, abban szo sincs errol, csak egy ribancrol aki valami kocsiert barmire kepes, minden erzelem nelkul. Ez pedig egy szep kerek tortenet, tiszta, felnott erzelmekkel.
1
Pontifex
2009. december 18. 20:39
#6
És te Lilla?? Neked mitől ilyen jó?
1
Lilla
2009. december 18. 06:05
#5
Nekem nagyon tetszett a tortenet. Latszik, hogy nem MAgyarorszagon elsz, ezert nem tokeletes a helyesirasod de a sztori jo, elvezetes, csak igy tovabb!
1
oxy69
2009. december 17. 23:42
#4
Kedves szerző! Kritikán aluli írás, helyesírása miatt élvezhetetlen. Minden fantáziádat egy írásba hajigáltad, és közben bevetted a fogalmazásgátlót. Ha az igor15-ben a szám az életkorodat jelenti, akkor szerintem akkor próbálkozz újra, amikor majd igor30 leszel. S azt is csak akkor, ha addig megtanultad a betűvetés rejtelmeit.
1
tódorka
2009. december 16. 14:33
#3
előttem szólónak teljesen igaza van.
1
Luxor
2009. december 16. 09:36
#2
Nagyon rossz a tortenet, a helyesiras borzalmas, ahogy a fogalmazas is.
Ilyen torteneteket azert nem szabadna kiengedni, meg akkor sem, ha az ingyenes kategoriaban van.
1
T
Törté-Net
2009. december 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1