A+ A-

Én és Mama

Magamról talán annyit, hogy 20 éves vagyok és a Debreceni Egyetemre járok már 2. éve. Csak hétvégére járok haza mivel hétköznap kollégiumban élek a nagy távolság miatt. Mindig is izgattak az idősebb nők és a családon belüli viszonyok. Sokszor maszturbálok anyu bugyiját szagolgatva és arrol fantáziálva milyen lehet vele de sajnos még nem volt lehetőség rá h valóság legyen az álom. Nagymamám tőlünk pár házra lakik és kiskorom óta nagyon jo a viszony köztünk. Nagyapám még azelőtt meghalt hogy én világra jöttem volna igy mami egydül él. Ezért is próbálok minél többet vele lenni, hogy ne legyen egyedül. Nagyi átlagosnak mondható 68 éves asszony. Nem kövér de nem is vékony, normál testalkatú, számomra viszont rettentően izgató. Van hogy egyedül vagyok itthon este és ilyenkor nála szoktam aludni. Igy történt ez akkor is amikor olyan történt h mai napig nem tudom elfeledni. Már délután átmentem és segitettem neki a háztartásban és a kinti munkákban amiben jol el is fáradtunk mind a ketten. Jött az este és vacsora után ő ment el először zuhanyozni. Miután végzett egy kis hálóingben jelent meg a szobába és a látványra egyből merevedésem lett.
- Na menj danika zuhanyozz le te is mert hosszu napunk volt.
- Oké mama megyek csak még fekszek egy picit. (mondva ezt a takaró alatt ágaskodó farkammal)
- De menj mert fáradt vagyok oltanám már le a villanyt.
Ekkor megfogta a kezem és próbált felállitani ami sikerült is neki. Biztos voltam benne, hogy látta az álló tököm a nadrág alatt de nem szólt semmit. Vörös fejjel elmentem zuhanyozni. Mikor vissza értem mama már az ágyban feküdt és TV - t nézett. Lefeküdtem mellé miközben a szívem a tokomban vert. Beszélgettünk még pár percig aztán a drága nagyim be is aludt a hátán feküdve. Az én szemere nem jött álom mert csak arra tudtam gondolni h sexelni akarok vele. Felé fordultam és alvást szinlelve átkaroltam és a kezem a hasára tettem. Nem birtam magammal a péniszem majd szét robbant, lassan elindult remego kezem felelé és akkor elértem a melleihez. Óvatosan rátettem a kezem és a hálóingén keresztül hamar megtaláltam ágaskodó mellbimbóit. Körbe - körbe köröztem ujjaimmal miközben persze rettegtem h felkel és jól lehord. De nem igy lett és igy picit felbátrodva kezeimmel lefelé indultam el. Tenyerem a combján simult majd a puncijához kezdtem közeledni miközben óvatosan benyultam a csöppnyi hálóing alá. Nem olyan volt mami hüvelye amire számitottam. Szőr éppenhogy volt rajta egy pici és teljesen nedves volt már körülötte is. Óvatosan izgatni kezdtem a csiklóját majd lassan bedugtam a középső ujjam a forró nyilásba, miközben sóhalytoztam mami fülébe. Ekkor felém fordiotta fejét és kinyitotta a szemeit. Rettentő módon megiedtem. Kész lebuktam. De nagyi nem kapta el a kezem és igy szólt.
- Csak óvatosan édesem mert nagyon rég óta nem járt ott senki.
- Rendben van mama de ugye ezt nem mondod el senkinek?
- Nyugodj meg ez a mi titkunk marad.
Mikor ezt kimondta hatalmas kő esett le a szivemről és rögtön megcsókoltam amit azonnal viszonzott is. Csókolni keztem a gyakát miközben már két ujjal benne voltam a tocsogó punijában.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.63 pont (128 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zoltan611230
2014. 05. 17. szombat 07:52
Jo Válaszolok rá!
#12 Dorinka
2012. 12. 4. kedd 19:03
Tele helyesírási és logikai hibával. Gyenge! Válaszolok rá!
#11 Craig
2010. 03. 20. szombat 03:33
Mint valami elfuserált gyerekmese.

...Ej kincsecském, kincsecském, nem lehetek terjes, labukni nem fogunk, de a havi nyugdíjacskám még nem jött meg...

Hát egy egy rakás kaki. Válaszolok rá!
#10 Manticore
2009. 09. 14. hétfő 17:03
Drága Caligula!

Egyetlen hibád van az is inkább stilisztikai: a mondatvégi és a mondatbeli írásjelek után space-t kell tenni! :-)

Amúgy szavaiddal egyetértek!
Az írás förtelmes, a története gyomorforgató! :-/ Válaszolok rá!
#9 Caligula
2009. 09. 14. hétfő 14:29
Hát kedves "Biohazard2000"!Egy szörnyű(!) elírást valóban találhattál:Nem zártam be az egyik idézőjelet!Tudod ha csak ennyi és ilyen szintű hibát találtam volna,meg sem szólalok!De,ha te látsz egyebet,kérlek sorold!
Üdv. Caligula Válaszolok rá!
#8 Biohazard2000
2009. 09. 14. hétfő 11:40
Caligula! Nem értem igazán, hogy miért is osztod az igét!?? A néhány soros megjegyzésedben csak kb. 5 elírást találtam! Ezek szerint te sem igazán ütöd meg a harmadikos szintet.... Válaszolok rá!
#7 sarmos
2009. 09. 12. szombat 06:50
én is szeretnék ilyen mamit:-) Válaszolok rá!
#6 sarmos
2009. 09. 12. szombat 06:40
én is szeretnék ilyen mamit:-) Válaszolok rá!
#5 pamaci
2009. 09. 11. péntek 11:02
Talán meggyógyulsz, talán nem... Válaszolok rá!
#4 jani
2009. 09. 11. péntek 09:30
Förtelmes , hogy lehet ilyet feltenni ide ??????????? Válaszolok rá!
#3 Caligula
2009. 09. 11. péntek 08:01
Te nem másodéves egyetemista,másodikos általános iskolás vagy!Ez egyértelmű a fogalmazásból,egyébként meg nem kell félned,hatodikig nem lehet senkit megbuktatni helyesírásból sem,addig meg akár meg is tanulhatod.
Nem a te hibád,hogy itt lehet ez a,na minek is nevezzem,talán írás?Ez a szerkesztés hibája - ugyanúgy,mint a többszörösen felrakott történetek!S az is hogy még mindig ott van a "lopott holmi" a tegnapi "terítéken!!! Válaszolok rá!
#2 sihupapa
2009. 09. 11. péntek 00:57
szép álmokat. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2009. 09. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!