A+ A-

Ez valami más

Tibor vagyok, pesti gyerek. Itt születtem, itt nőttem fel, ide jártam iskolába és egyetemre. Ezt most fejeztem be, pár hete kaptam meg a diplomámat. Most készülök megkérni életem szerelmének, Erikának a kezét. Amikor erre az elhatározásra jutottam, végigpörgettem fejemben mindent, ami idáig vezetett, ebből született ez az írás.
Korábban három lánnyal (biztos lenne, amelyikük kikérné magának, ezért ideírom: nővel) volt dolgom. Mindegyik kapcsolatban volt valami, egyiket sem bántam meg. Annyit még tudni kell rólam, hogy nem vagyok egy macsó típus, inkább olyan, akit helyes srácnak tartanak a csajok, meg nem vagyok az, aki buliból buliba jár, de nem is kuksolok otthon.
Első barátnőm Anna volt. Osztálytársak voltunk középiskolában, 11.-es korunkban jöttünk össze az iskolai farsangi buli alkalmával. Együtt vesztettük el szüzességünket még az év áprilisában. A szülei szombat délután utaztak el vidékre, és csak másnap este jöttek haza. Úgyhogy megbeszéltük, hogy átmegyek nyelvvizsgára való közös készülés ürügyén, és ha az ősök elmennek, utána megtörténik a dolog. Így is volt, náluk ebédeltem, 2 óra tájban elment a papa és a mama, jó tanulást kívántak. Hát tényleg tanultunk aznap valami újat, csak nem a nyelvvizsgára. Amint elmentek, Anna máris kiment a fürdőszobába, majd rövidesen anyaszült meztelenül, kezében egy csomag óvszerrel tért vissza. Elakadt a lélegzetem, mert tudtam mire készülünk, de erre azért nem számítottam. Még sosem láttam meztelen nőt élőben, de nem volt baj a látvánnyal. Mikor döbbenetem alábbhagyott, ledobáltam én is a cuccaimat, persze már meredeztem. Utána gyorsan megtörtént, bénák voltunk, nem tartott sokáig, mert nem bírtam sokáig. Ezt követően ha lehetett szexeltünk, amikor náluk vagy nálunk szabad volt a lakás. Vagy az osztálykiránduláson. Bár az osztályfőnök elég konzervatív volt, és úgy osztotta be a kétágyas szobákat, hogy nem lehettek vegyes szobák, de mi a tudta nélkül csereberéltünk. Utólag belegondolva nem voltak ezek olyan nagy szám együttlétek, csókolózás és ölelgetés után egymásra feküdtünk, minden aktus egyszeri élvezésig tartott, és ennyi. A változatosságot az jelentette, hogy Anna vagy én feküdtünk felül, amúgy semmi. Be kell valljam, azt sem tudom, hogy neki volt-e velem egyáltalán orgazmusa. De azért tanulásképpen jó volt. Érettségi utáni nyár közepén szakítottunk, amikor megkaptuk a felvételi értesítést. Én Pesten maradtam, őt Sopronba vették fel, és úgy gondolta, ez így nem fog működni.
Második csajomat Juditnak hívták. Gólyatáborban ismerkedtünk meg. Ő teljesen más volt, mint én, csak a bulinak élt, és már akkor elég tapasztalt volt szexuális téren is. Már első nap felkínálkozott nekem, de én nem vagyok olyan, akinek menne egy alkalmi, egyéjszakás kaland. Mint utólag elmondta, ez csak még jobban felizgatta, kihívásnak tekintette, hogy megszerezzen. Ráadásul a viselkedésem alapján szentül meg volt róla győződve, hogy még szűz vagyok, és elhatározta, hogy a tábor végére megszabadít ettől az állapottól. A további napokon állandóan rajtam lógott, és az igazat megvallva kezdtem megkedvelni. Negyedik napon behívott a szobájába és rám mászott. De isteni volt, egészen más mint Annával. Szájjal kényeztetett, majd meglovagolt. Ilyet még nem csináltam, de hát tulajdonképpen még jóformán semmit sem a szimpla közösülésen túl. Következő nap a zuhanyzóban estünk egymásnak, lábát derekam köré fonva, állva élveztünk. Azt követően meg megmutatta, hogy a szexhez nem feltétlenül kell meztelenre vetkőzni, amikor megkívántuk egymást, levette tangáját, felhajtotta miniszoknyáját, és úgy kínálta fel punciját. Be kell vallani, érzelem nem nagyon volt kapcsolatunk mögött, csak szex, más semmi. Persze jól elvoltunk azon kívül is, de nem éreztem szerelmet iránta. Viszont ő tanított meg mindenre, amit ezen a téren illik tudni. Hogy hogyan kell nyalni vagy ujjazni egy nőt, milyen az, amikor szopnak, hogyan húzhatom el az ejakulációmat, hogy egy alkalommal nem csak egyszer lehet elélvezni, hogy mennyiféle pozícióban lehet szexelni, milyen izgalmas egymást úgy tűzbe hozni, hogy egymás előtt maszturbálunk. Meg hogy nem csak a hálószoba és az ágy alkalmas erre a célra, hanem a fürdőszoba, a konyha, vagy a nappaliban a földön, vagy akár nyilvános helyeken. Például nem egyszer mentünk ki egy-egy szórakozóhelyről a mögötte levő szűk kis sikátorba, egyik alkalommal pedig az egész hajnalt a Margitsziget partján ütöttük el. Számomra a legizgatóbb eset az volt, amikor egy buliba miniszoknyában és egy térdig érő csizmában jött el, és a házigazda szüleinek franciaágyán úgy voltunk együtt, hogy mindent levett magáról, kivéve a csizmát. Vele tényleg rendszeresen szexeltünk, erre ment el egy csomó időm és energiám, az egyetemen az első félévi eredményeimre rá is nyomta a bélyegét. Mégis sokat tanultam, igaz tőle, és talán az is helytálló, hogy bizonyosan az élethez fontosabb dolgokat, mint amit az egyetemen egyes professzorok próbáltak magyarázni. November végén azt mondta, fejezzük be, elég volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 17:01
Nem rossz.
#4 zsuzsika 2014. 11. 19. szerda 08:15
Nem rossz.
#3 listike 2014. 03. 1. szombat 05:56
Nagyon szép volt.
#2 sihupapa 2009. 09. 11. péntek 01:03
laposodunk ám rendessen
#1 Törté-Net 2009. 09. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?