Gyöngysor gyönyör

Szavazás átlaga: 5.5 pont (12 szavazat)
Megjelenés: 2009. augusztus 7.
Hossz: 5 573 karakter
Elolvasva: 647 alkalommal
A nyakad csókolgatom, harapdálom, Tudom, titkon arra számítasz, hogy a fülecskéd irányába veszem az irányt. Máskor biztos így lenne,

de most előre elterveztem, nyelvem pontosan akkor fog erre az érzékeny területre kalandozni, mikor hüvelyed majd elnyeli merev farkam.

Most inkább a bimbódra tapadok, finoman megszívom. Már kezd kiemelkedni helyéről, amikor középpontjától pár ujjnyira körözni kezdek nyelvemmel.

A kör egyre kisebb és kisebb lesz, és mire nyelvem célba ér, teljesen nagyságában ágaskodik. Finoman ujjaim veszik át az ingerlést, míg számmal a másik melledre tapadok. Gyorsan érzem, itt is hatnak érintéseim. Mind a két bimbód duzzadtan hivalkodik és nem tudok ellenállni a kísértésnek. Még sosem csináltam Neked, Neked, és arról sincs sejtelmem, hogy bárki is megtette-e Veled, veszem ki számból, hogy csillog a nyálamtól. Farkamról a bőrt lehúzom és a még mindig nyálam makkommal megismétlem azokat a körző mozgásokat, melyeket nemrég még nyelvem végzett. Mikor a bimbódhoz érek, a karima alsó részével érintem és fitymámmal betakarom. Anélkül húzom ki, hogy a bőrt visszahúznám... Mindkét melleden ötször-hatszor megismételjük ezt a mozdulatot.

A másodikon már úgy, hogy farkam egy pillanatra a szádba veszed, hogy visszanyerje síkosságát, majd te mozgatod finoman a bőrt, hogy újra-, és újra megcsippentsd vele az érzékenységed. A végtelenségig folytatnám ezt a játékot, de jól tudom, öled is törődésre vár.

Fehér, leheletvékony bugyit viselsz. Térden állva haladok befelé, mikor már majdnem zsákutcádba jutok, csípőd megemelem, és feneked mellemnek támasztom. Újra előre, kis emelés, öled mindjárt elérem. Francia bugyid próbálom középen félrehúzni – lehetetlen. Pedig nekem feltett szándékom hogy ma bugyiban foglak kényeztetni. Lapockád még az ágyon, mikor célba érek. Rád mosolygok, állam a dombocskádhoz ér. Egy pillanatra lassan lehunyod a szemed, megnevesíted ajkaid a nyelveddel, majd szemed tágra nyitod, hogy ne csak érezd, lásd is amit csinálok Veled.

Combod finom pihéi a fülemhez érnek, kezemmel pocid simogatom, míg hasizmod ( irigylésre méltó), el nem ernyed. Arra várok, míg teljesen el nem lazulsz.

Eljött a pillanat..

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.5 pont (12 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 7. 13:50
#3
Jó ötlet.
1
p
papi
2013. július 18. 12:19
#2
Nem rossz
1
T
Törté-Net
2009. augusztus 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1