A+ A-

A nagy összeesküvés kicsi rabszolgájának története

Szegény Radnóti még nem tudta, oly korban élt ő, mikor az ember még csak aljas volt. De milyenben én?
A pszichológia vizsgám után, a nekem segítő lánnyal hálásan végigbasztam egy éjszakát. Másnap, olyan délután ötkor ébredeztem, a haverok hívtak. Tényleg semmi másra nem vágytam, mint punci nélküli alkoholmámorra velük, akikkel végre nyugtom lehet. Lazulni!
De akárhová mehetsz ebben a rohadt világban, a csajok mindenhol ott vannak. Szeretnék egy olyan klubbot, mint az angoloké volt hajdanán, pinás oda be nem tehette a lábát.
Nem tudom mi a frász ütött a világba, mintha minden picsa csak kefélni akarna egyfolytában. Ennyi kielégületlen ribancot még nem hordott a Föld a hátán. Ez nyomasztó. Mert több nap, mint kolbász.
A luvnya is ébredezett, kulcsolta a lábait rám, kis keze matatott a paplan alatt. Letoltam, rugdostam az alkatrészeit. Kitártam az ablakot, a szexuális aktusok bűze párolgott kifele, a mínusz tizenöt befele. A csaj le is jegelődött. Összekapkodtam a cuccaimat és mentem tisztálkodni a jégveremből. Elvégre a haverokkal megyek randizni, tisztának illik lennem. Bemocskolt az örök bűn, a NŐ!
Na szal, mindenkinek kell a megtisztulás, este tizenegyre merev részegen el is értem a katarzist. Boldogan hánytam tele a ötcsillagos toalettet.
Végre! Önmagam lehetek!
Copfos diáklány öltözetű luktündér tartja a törülközőt, és felajánlja, hogy fogkrémes szájjal tisztára nyalja az enyémet. Már hozzászoktam, ahogy a csövest az aluljáróban hessegetem el, olyan profin fordítok hátat neki.
Erre mi vár rám? A brigádra telepedett egy női szárny. Létszámukat tekintve legalább nem foci, csak kézilabdacsapat. Zozó, a legjobb barátom, a tejtestvérem, farkasrokonom a Maugliból, széttárja a karját. - Ez van. - A nővére is pont itt mulat és a barátnőjét elhagyta a férje. Ha elküldi nincs több menedék a tesó mögé bújva, mikor partnerzűre akad.
Szerencsés manus a fér, biztos talált valami jó helyet a híd alatt és innentől kezdve nyugodtan alhat, a nő pedig nyilván vigaszt keres a nagy pesti éjszakában.
Anita a gyönyörök tündére, a felszolgálók és magukat is kínálók csipet sója, kérdezi sejtelmesen, kívánok - e még valamit?
Anita, ó, Anita, hányszor tömtem tele a bár öltözőjében, még gimis koromban... Azóta havonta egyszer ledolgozom a lukában az elmaradt jattokat. Bár gyanítom Zozót is lehúzza, de remek piákat hoz, a fene bánja. Nagy úr a nosztalgia!
Tűnődöm, alkoholmérgezés, vagy józanodás és kényszerélvezés?
- Hozz egy kávét. - nyögöm. Az asztal alatt a házasságában megözvegyült asszony egyik barátnője tapogatja a gatyámban jobbra félrehúzódó faszom. Tekintettel Zozóra, politikai botrány lesz belőle, ha nem hagyom. Ismerem a nővérét, és tudom, annál nagyobb tragédia nem történhet veletek Testvérek, ha egy nő bosszút forral, mert akarta, és te nem basztad meg. Ez a lényeg, amiről beszélek!
Lököttyúk:
Francokat, kicsim. Az a nagy helyzet, hogy éhes disznó, makkal álmodik. Tény, hogy a csökkent libidó kivált némi feszültséget női körökben, de ennek oka az, hogy a hímnem sokat ül a farkán és besűrűsödik a vére, ezáltal csökken a teljesítménye. Különben se hajazz mások itt jól megérdemelt oldaldisznaja dicsőségére!
Rollscroll:
Már megint rátiportál a lényegre, tündérek, tündére. De azért folytatom, mert kurva bátor vagyok.
Tehát a pincérnő szobára csábít, a férjehagyott boszorkány pedig az alig öt órája szabadságon lévő pöcölőmre pályázik. Mindezek tetejébe hív a harmadik, akit az ágyban hagytam, hogy ki nem mászik onnan, vár rám hűségesen. Vigyázzak ám magamra! Ezt minden kapcsolatban élő férfiember hallotta már, és pontosan tudja, naiv, ha azt hiszi a keze - lába épségéért aggódnak.
Kérdem én, van kiút? Hazamenni a foglalt ágyhoz, vagy a lokál hátuljába, éhes, félig férjes nő lakására, a haverokhoz, akikre fejenként két picsa legalább jut? Már az anyám is ÚGY nézett rám a múltkor, nővérem, húgom is, sőt a lököttyúk is!
Lököttyúk:
Ó, köszi, én mindig úgy nézek. Perszehogy nem fogadtam senkinek szüzességet. Neked sem. De szeretem a logikai fejtörőket, én a helyedben tovább innék, aztán a detoxban békésen hemperegnék. Remek kiút! Rajta!
Rollscroll:
Látszik, hogy nő vagy, látszik, hogy azt hiszed voltál már részeg, sőt az is látszik azt hiszed voltál már férfi is! Elárulok egy titkot, mikor már hánytál, a folyamat irreverzibilis, tehát korty le, egyből jön kifele!
Most állj ellen és ne szólj bele. Akció jön.
Lököttyúk:
Látszik, hogy azt hiszed értesz a nők nyelvén. Szeretjük, ha azt mondják: kuss!, - engem például beindít, szóra bír, kényszerít. Akció? Kitalálom. Segédkezel Anitának hátul, hátulról és elölről, hogy az egész banda fizetés nélkül távozzon. Ha már úgyis kárba, vagy lyukbavész az este, legalább ennyi előnyöd legyen belőle. Visszahívod az otthonod birtokló lányt, szőrtelenítse a hálószobát és felsorolod mind a százötven ételt, amit ha megfőz táltos lesz belőled.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.13 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 17:31
Elmegy.
#5 papi 2013. 11. 24. vasárnap 15:49
Nem rossz
#4 A57L 2013. 10. 27. vasárnap 05:35
Elmegy.
#3 Manticore 2009. 07. 8. szerda 15:55
Olvasd el végig megéted, nem könnyű ez tény! :-)
#2 Manticore 2009. 07. 8. szerda 09:42
Nagyonottvan! :-D
#1 Törté-Net 2009. 07. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?