A+ A-

Tánya, egy tinilány története

- Kicsim, menjünk el vacsorázni - Zoli átölelte Tányát.
- Ok, és hova? - nézett hátra a lány.
- Van a belvárosban egy étterem, rég jártam ott. Nagyon finoman főznek.
- Rendben, öltözök és mehetünk.
Egy piros színű, vékony ruhát vett fel. Rövid ujjú, a kivágás a két melle közé lefutó és szinte a teljes hátát szabadon hagyó, térdig érő, nagyon csinos és kicsit szexi selyemruha volt. Alá egy fekete francia bugyit húzott, amely átsejlett a vékony ruha anyagán. Egy nyári, szintén piros, szandállal tette teljessé az öltözetét.
Zoli kedvtelve ölelte át a lányt a kocsi felé haladva, és derekát, csípőjét végig simította. Tánya nevetve ütött a kezére.
Az étterem teljesen diszkrét és nagyon drága volt. Külön boxok voltak kialakítva, amelyek nem voltak teljesen elzártak. Körülbelül fejmagasságig faanyaggal voltak elválasztva egymástól. A kettő részből álló lengőajtón a pincér belépett és felvette a rendelést. A 60 körüli, kopasz és abszolút kimért, elegáns felszolgáló üdvözölte a párt és Zoli leadta a rendelést. Ő sültet, a lány salátákat kért. Enyhe pezsgőt hozatott és halkan beszélgettek az ételre várva. Az asztal két oldalán kétszemélyes padok voltak, kényelmes, puha bőrökkel takarva. Zoli és Tánya egymás mellett ültek. A fiú a fal mellett, a lány pedig az ő baloldalán, a lengőajtóhoz közelebb. Átkarolta Tányát aki a vállára hajtotta a fejét. Zoli mosolyogva puszilta meg az ajkait. A bal keze a lány cicijére csúszott és finoman birizgálta a mellbimbóját a ruhán keresztül.
Belépett az étellel a pincér. Látta hogy mi történik, de diszkréten csak az étel elhelyezésével foglalkozott. Ugyanolyan észrevétlenül távozott mint ahogy jött. Egész vacsora alatt incselkedett a fiú Tányával. Hol a cicijét, hol pedig punciját dicsérte szeretettel. A vacsora végeztével a lány nyakát puszilgatta. A pincér leszedte az asztalt, de a fiú eközben sem hagyta abba a lány ingerlését, sőt bal kezét újra a cicijére csúsztatta és finoman játszadozott vele a ruhán keresztül. Tánya finoman eltólta a kezét, de Zoli ténykedése nem maradt hatástalan. És ezt a fiú is észrevette. Ráhajolt a lány ajkaira és megcsókolta. Tányát nagyon zavarta, hogy ott van a pincér is, de nem bírt semmit tenni, mert túl jól érezte magát ahhoz, hogy tiltakozni tudjon. A kopasz pincér nem is titkoltan, megbűvölve nézte a fiatal gyönyörű lányt, amit az a mámor csapdájában, cselekvés képtelenné válva, élvez. Zoli lesodorta a ruha vállpántját és előbukkant a lány kislányos, szép, kerek melle. A fiú puszilgatta a hegyes, keményen álló mellbimbót. A desszerthez még hozzá sem nyúltak. A fiú felnézett és ujját csokis krémbe mártotta és a masszát a lány mellbimbójára kenyte, majd lenyalta, lepuszilta róla. A keze ujra a desszertes kelyhet kereste. A pincér a keze alá tólta, és igy újra rákente a lány cicijére a masszát. Tánya fejét hátravetve, lehúnyt szemmel élvezte a fiú nyelvét.
- Úram, hozhatok még egy adag desszertet - kérdezte a pincér halkan. A fiú csak intett, hogy hozzon. Míg a pincér intézkedett, Zoli lecsúsztatta a másik vállpántot is és derékig meztelen lett Tánya. A pincér visszatért. Letette a kelyhet az asztalra. Nagyon óvatosan belenyult és az édes masszát a lány mellbimbójára kente. A fiú felnézett és mosolyogva bólintott felé, mintegy megköszönve a segítséget. A pincér nagyon óvatosan sodorgatta a lány mellbimbóját. Tánya eddigre már szinte teljesen elvesztette minden kontrolját, és csak a gyönyör maradt. A picér felbátorodva az ellenkezés hiányán, kezét a lány combján felcsúsztatta. Tány ettől azért menekülni akart és összezárta a combjait, de annyira erőtlen volt, hogy a férfi könnyedén nyitotta szét a lábait. Zoli a lány melleit csókolgatva lenézett és elmosolyodott. Tudta hogy Tánya nem engedne ilyesmit, de most annyira a mámor rabja volt, hogy képtelen tiltakozni. Ezt nagyon izgalmasnak találta és úgy döntött, nem állítja le a picért amig élvezetet okoz a lánynak. A férfi a bugyin keresztül símogatta Tányát. Zoli lenyúlt és teljesen felgyűrte a ruhát a lány derekára. Ujjai fentről a bugyiba csúsztak, és a vénuszdombját símogatta. A férfi megragadta a francia bugyi kétoldalát és lehúzta a lányról. Megbabonázva nézte a teljesen szőrtelen, nedves szeméremajkakat. Letérdelt Tánya combjai közé, és nyalta, szívta, csókolta a punciját. Furcsa, idegen gondolatai támadtak. Tánya 16 éves volt.
A lányunokájánál mindössze 2 évvel idősebb. Ez a gondolat ujjabb, sosam érzett izgalmat okozott a férfinak. Tányát elöntötte a gyönyör. Hatalmasat élvezett a férfi szájába aki élvezettel itta, nyalta a nedveit. Teljesen meztelenre vetkőztették a lányt és felfektették az asztalra. A férfi szétrakta a lábait és előbb egy, majd két ujját a puncijába nyomta. Ujjai fölött mosolyogva nézte ahogy Tánya csiklója, mint egy mini pénisz, duzzad, dagad. Lehajolt és ajkai közé vette. Szopogatta, szívta, nyalogatta. A lány hihetetlenül élvezte. Teste vonaglott, és ha Zoli nem tartja szorosan, lefordult volna az asztalról.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.54 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 02. 2. vasárnap 06:10
Elég jó.
#4 AmandaD 2010. 01. 22. péntek 19:52
sztbali
Akkor mit fogsz szólni a többihez?:)
#3 zoltanlori 2009. 06. 3. szerda 17:43
Végül is minden relativ, neked túlzó, másnak nem az. Ha gondolod, olvasd el az előzményt is. Tánya a címe és zoltanlori a szerző.
#2 sztbali 2009. 06. 3. szerda 09:00
Szerintem egy kicsit túlzol. Arab herceg? 14 éves lány?
#1 Törté-Net 2009. 06. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?