A+ A-

A huncut kisDoki..

Kétévente járok orvosi menedzser vizsgálatra a kisvárosomba.
Nem régen soros voltam és mentem is végig az összes ilyenkor előírtakon. A legélvezetesebb eddig is a prosztata vizsgálat volt, pedig csak rövid ideig tartott. A megszokott dokit, most egy idősebb helyettesítette. Már a kesztyű
felhúzásánál is méregetett és megérezhetett valamit a belső feszültségemből. Figyeltem, ahogy húzta a jó vastag ujjaira. Tudtam, hogy jól feszíteni fog. Tolja le a nadrágját hangzott a felszólítás, miközben már éreztem a feszülést a farkamban. Lehet, hogy észre sem fogja venni gondoltam magamban. Persze a vazelinozás megtette azt, hogy simán hatolhatott be szűz lyukamon. De addigra mire ujja végig ért az én farkincám is kiegyenesedett, amit valószínűleg Ö is észrevett. Valahogy elhúzódott a vizsgálat. Forgatta az ujját, hajlítgatta mintha igen alaposan kitapogatná a vizsgált szervet és ügyet sem vetne lassan folyásnak induló élőnedvemre. A másik keze pedig elindult simogatón a fenekemen körbe - körbe. Hüvelyk ujja a zacsim tövét masszírozta finoman de alaposan, jól ismerve az érzékeny pontokat. Az elcsurranás határán jártam már amikor a nővérke megjelenése és statisztikára vonatkozó kérdései befejeztették a doki áldásos de felettébb erotikus vizsgálódását. Néhány odavetett latin szóval is - mertette az állapotom a nővérkével, majd közölte velem, hogy további vizsgálatra is szükség van. Beszéljünk meg egy időpontot a következőhöz. Megállapodtunk. Továbbá adjak egy mobil számot mert ha valami közbejönne akkor új egyeztetésre lesz szükség.
Nem láttam semmi gyanúsat ebben. Ma ez egy természetes valami, ha egy héttel előbbre tervezünk. Már harmadnap hívott, hogy a megbeszélt időpont nem jó Neki és előbbre tudnánk - e hozni a mai napra? Kicsit meglepődtem, és mondtam is, hogy távol vagyok a rendelőtől. Azt mondta, nem baj, mert a magán rendelője ott van a munkahelyem közelében és ott zavartalanabbul meg tudja csinálni a vizsgálatot, ha kell ismételve is. Erre már tódúlást éreztem a nadrágomban és tovább nem akadékoskodva hamar igent mondtam. Mit ne mondjak, egész nap törölgethettem az állandóan folyó elő nedvemet.
Meló, hipp - hopp befejezve, és már is csak az órámat figyeltem, várva az indulásra.
A rendelőben nem az asszisztensnő, hanem a doki fogadott, egy másik orvos társaságában. Nem teljesen értettem a helyzetet és ez kiülhetett az arcomra, mert a doki mindjárt magyarázta a konzulens szükségességét is, akit nagy specialistának nevezett.
Nadrágot vegyem le, az alsót is hangzott a felszólítás. Nem egészen értettem, de vitázni sem akartam. Leült a székébe és a kesztyűs jelenet következett melyet a konzulens is követett. Ami még feltűnt igaz, hogy nyár volt de nem volt rajtuk hosszúnadrág. A vazelinozás közben és előrehajlás után már a várakozásban is keményedtem. Ők mindketten hátam mögé kerültek. A konzulens a farpofáimat húzta szét és a doki az ujját táncoltatta bennem. A hatás nem is maradt el. Mint a vasrúd úgy állt a farkam és éreztem, hogy a konzulens ujjai fejik is már finoman.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 mackó2009 2012. 10. 23. kedd 09:29
Életszerű a történet.
#2 Fuchs 2010. 05. 30. vasárnap 14:21
nekem is kéne ilyen vizsgálatra mennem ha van itt egy vagy két urológus irjon, mert fő az egészség, neeeem.....?
10 pontos!!
#1 Törté-Net 2009. 05. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?