A+ A-

Kiküldetésen

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Egy kelet - európai országban dolgozom, immár négy éve. Eddig a helyiekkel nem sok kapcsolatom volt, talán mert nem kifejezetten kedvelik a magyarokat. Pedig a nok ha nem is gyönyörűek, de mindenképpen érzékiek, mégis, valahogy meg sem fordult a fejemben, hogy milyen lenne velük ágybabújni.
Múlt pénteken egy távoli városba küldött a főnököm. Még sosem jártam arra, egészen közel van a keleti határhoz, különleges beutazási engedélyt is kellett kérnem a Belügyminisztériumtól. Leszálltam a vonatról, és a tömeget követve fölszálltam az egyetlen autóbuszra, ami a város felé megy. Az állomás ugyanis 6 - 8 km - re van a városközponttól, bár ez a megnevezés talán túlzás arra a beton főtérre. A busz elindult, én nem kapaszkodtam eléggé, és ráléptem egy férfi lábára. - Elnézést - bukott ki belőlem, de már meg is bántam, talán jobb, ha itt nem szólalok meg magyarul. A férfi gúnyosan elmosolyodott, és tört magyarsággal így szólt: - En nem beszelek ezen a nyelven. - Pardon - helyesbítettem leforrázva, noha a férfi nyilvánvalóan értette az előzőt is. Tetszett neki, hogy megalázkodom, most már szemmel láthatóan büszke volt csekély magyartudására, így egész úton őt kellett hallgatnom. Az anyja magyar volt, de senki mással nem beszélt magyarul, társai előtt szégyellhette is. Engem is kifaggatott, hogy mi járatban vagyok. Amikor meghallotta, hogy a Városi Tanács főmérnökével akarok beszélni, harsányan fölnevetett hátborzongató, cigarettától rekedt hangján: - Az ilyenkor már részeg. Részeg, mint a - itt elakadt, de gyorsan folytatta - Tudja? Meghívom magunknál, megiszunk néhány pohárral, feleségemmel megismerkedik - és itt kacsintott. Ajjaj, mi lesz ebből - gondoltam, de nem mertem nemet mondani.
A főtéren szálltunk le, és egy széles aszfaltozott utca felé vettük az irányt. Háromszintes házuk kiemelkedett a város szegényes portái közül, tipikus újgazdag háznak látszott. Kiderült, hogy a férfi, akinek még a nevét sem tudtam, a helyi kábeltévé tulajdonosa, állítólag ebből gazdagodott meg, bár én erősen kétlem, hogy egy ilyen szegény helyen ennyi elég a gazdagsághoz. A felesége nyitott ajtót, világoskék bikiniben, mindjárt rajta ragadt a szemem. Nem volt különösebben szép nő, idősebb is lehetett nálam 8 - 10 évvel, de nagy mellei, és a helyzet abszurditása megdobogtatta a szívemet. Egy szót sem beszélt magyarul, csak mosolygott, amikor férje "pán enzsenyőr" - ként bemutatott. Úgy látszik, valódi nevemre egyikük sem volt kíváncsi. Valamit motyogtam válaszképpen, az a kevés nyelvtudás, amit itt összeszedtem, a nő láttán mentem elpárolgott.
A nappaliba invitáltak, felfordult a gyomrom a hivalkodó berendezéstől. Az egész padlót medvebor borítja. A főhelyen persze hatalmas TV, vele szemben olasz borkanapé, az oldalán "felejtett" címkével, hogy mindenki lássa, mire telik. A szoba sarkából falépcső indul az első emeletre. Az asszony maga mellé ültetett a kanapéra, nem zavarta, hogy alig van rajta valami, sőt, láthatóan élvezte a váratlan vendéget. Igaz, nem lehet túl izgalmas élete ilyen férj mellett. Ahogy mellbimbója megkeményedett, és átütött a bikinin, le sem tudtam venni róla a szemem. Szerencsére a férfi, látván feszélyezettségemet, gyorsan töltött egy pohár likőrt. Valami rettenetes piros likőr, vizespohárból. Fölhajtottam, és szinte azonnal éreztem, ahogy felfűt. Magyarul kezdtünk beszélgetni a férfival, a városról, az üzletéről, és aztán a feleségéről is, mondván, o úgysem érti. A nő közben fölállt a kanapéról, és odébb, a lépcsőre ült le, durcásan, amiért kihagyjuk a társalgásból. Az öle így körülbelül egy magasságban lehetett a fejemmel, ez hihetetlenül fölizgatott. Ő pedig olyan pillantásokat küldött felém, hogy minden erő kiment a testemből. Vastag hófehér combjaira tette a kezét, és lassan simogatni kezdte őket, miközben folyamatosan engem bámult. Úristen, le akar feküdni velem - gondoltam, de mindjárt helyesbítettem magamban - Azt akarja, hogy basszam meg - erre a helyzetre nem találtam ugyanis szebb kifejezést. Közben kelletlenül válaszolgattam a férfi kérdéseire. O is észrevette, hogy nemkívánatos lett a szobában, és arra hivatkozva, hogy hoz még egy kis likőrt, kiment a konyhába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 10. 8. vasárnap 20:26
Ez aztán a vendégszeretet! Úgy tudtam, ilyesmi az eszkimóknál szokásos...
#5 A57L 2016. 08. 23. kedd 05:53
Érdekes történet.
#4 vakon53 2016. 01. 10. vasárnap 14:45
10 Pont!
#3 deajk2008 2014. 05. 18. vasárnap 08:55
7p
#2 rudi 2002. 10. 19. szombat 14:07
Andrej Bodor?!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?