A+ A-

Miért tartsuk erényövben a férfit?

Fordítás
Az eredeti szöveg fellelhető a www.chastitytube.com weboldalon.
Információ feleségek és barátnők részére, hogy miért is kell erényövben tartani a férfit.
Ahogy látom a fiúd idecibált a gép elé, hogy elolvasd ezt és valószínűleg azon morfondírozol mi a jó isten nyila az erényöv, vagy mi a francnak akarnám én őt erényövbe zárni?? Ez majd felvilágosít arról miért fontos, hogy erényövbe zárd a férjed vagy a fiúd. Ez éppen annyira fontos neki, mint neked. Biztos gondban lenne, ha el kéne magyaráznia miért is jó ez neki és neked. Ebben fogok segíteni neki, és valószínűleg boldogabb leszel, mint valaha. Először felteszek pár kérdést. Ha 75% - ra a válaszod igen, akkor el akarod olvasni a második részt, ha a válaszok közt a nemek vannak hasonló többségben, akkor nem fogod, mert megsértődsz, kasztráltak, vagy jeget hordasz a bugyidban.
1. Szeretnéd, ha romantikusabb lenne?
2. Kívántad valaha is, hogy csak összebújjatok, átöleljétek egymást, keverjetek a nélkül, hogy lefeküdnétek egymással, hiányzik - e az érzés, hogy beindulj, a nélkül a fárasztó tudat nélkül, hogy ki kell elégítsd a pasidat?
3. Szeretnéd, ha udvariasabb és figyelmesebb lenne veled mások előtt?
4. Szeretnéd, ha többet segítene a ház körül, és olyanná alakítaná a kertet, amilyenné akarod?
5. Aggódtál valaha, amikor "leugrom a fiúkhoz" vagy "horgászni mentem" esetleg "el kell utaznom a hétvégére" szöveggel lelépett otthonról. Aggódtál már azon, hogy mit csinálhat ilyenkor valójában?
6. Emlékszel az első randevúkra? Hogy milyen aranyos volt? Hogy mennyi mindent megtett volna, hogy bejusson a bugyidba? Emlékszel az előjátékra ohhh igen az előjáték??? Szeretnéd ha újra átélhetnéd ezt?
7. Szeretnéd, ha nem csinálna hülyeségeket például ne hajtson gyorsan, ne igyon és vezessen, ne durvuljon, ne hangoskodjon, vagy ne provokáljon verekedést, egyszerűen szólva ne legyen MR. MACHO?
8. Szeretnéd, ha úgy mennének a dolgok, ahogy te szeretnéd, vitatkozás, veszekedés nélkül, vagy a nélkül, hogy egyáltalán végig kelljen hallgatnod az ő verzióját a történtekről?
9. Ment már ki zuhanyozni boldogan és barátságosan és egy kicsit túl hosszú bent tartózkodás után tért már vissza barátságtalanul és idegesen? Kitalálod ki mit csinált aranyom?
10. Aggódtál már valaha, hogy viszonya van valakivel?
Csak hölgyek olvassák tovább - Férfiaknak tilos!
Ahogy látom még itt vagy! Ez van aranyom, a dolgok mostantól kezdve sokkal jobban fognak menni otthon. Elmondok néhány dolgot a férfiakról, amit ők nem tudnak, vagy nem akarnak elmondani maguktól, némelyik talán furcsa és/vagy sokkoló lehet. Kezdjük a feltett kérdésekkel.
1. A férfiakat a tesztoszteron szintjük irányítja, onnantól kezdve, hogy bezárod, az erényövbe nem tudja saját kézbe venni a sorsát. Nem fog azzal időt tölteni, hogy fantáziálgasson valami ringyóról és kiverje a faszát a zuhany alatt. És sokkal több időt fog azzal tölteni, hogy romantikus legyen.
2. Miután bezártad, néhány nagyobb változást fogsz tapasztalni rajta. A férfiakat a szexualitásuk tart életben és rettegnek a kudarctól. Inkább eltekintenek a csókolózástól, az öleléstől kivéve, amikor kanosak. Inkább felkapják, a kedvenc pornómagazinjukat elvonulnak és kiverik valahol. Csak utána figyelnek oda rád. És ostorral sem tudod kiverni belőlük, hogy mikről fantáziálnak valójában. Ha bezártad, sokkal több figyelmet fordít majd rád! Élvezni fogja, ahogy kevertek, és szépen beindítjátok egymást, de a helyett, hogy rád ugrana, beléd verné a lompost, majd köszi ennyi vagy a maszti. De most, a biztonságosan elzárt farkával, sokkal jobb előadást fog nyújtani. Megszabadulsz a felelősségtől, hogy ki kelljen elégítened és a ragacsot sem kell feltörölni utána. Ha többre vágysz, mint egy kis csókolózás, vedd rá egy kis nyelvgyakorlatra, imádni fogja, minek után ez az egyetlen nemi szerve most, hogy az elsődlegest biztonságba helyezted. Minél tovább tartod bezárva a tesztoszteron szintje annál magasabbra nő és annál több időt tölt majd veled.
3. Egész máshogy fogja szemlélni az életét miután bezártad, végül is te őrzöd a kulcsot a legkedvesebb játékához, és ha nem viselkedik neked tetsző módon mások előtt, csak mondj valami ilyesmit, hogy ez néhány extra napba fog kerülni, és utána pár nappal elcsúsztatod a szabadulás pillanatát. Hidd el, csak egyszer fogja eljátszani.
4. Megkapsz minden segítséget a ház körül és minden házimunkát, amit el akarsz vele végeztetni, egyszerűen mondd neki, hogy megkaphatj a kis jutalmát érte. Hidd el alig egy hét után bezártad Istennőként fog gondolni rád, és örömmel fog segítani neked a ház körül.
5. Ez a legjobb része, amikor elmegy a fiúkkal egész nap azon törted a fejed, hogy mit is csinál valójában? Megcsal? Miután erényövbe zártad, tudni fogod, hogy nem húzza le a sliccét más nőknek.
6. Emlékszel milyen volt, amikor először randiztatok, mennyire izgatott és figyelmes volt és minden figyelmét csak neked szentelte? Nos, ez így lehet újra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.27 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2014. 02. 14. péntek 05:26
Elmegy.
#9 Shavo 2011. 10. 17. hétfő 13:37
Nem jó.
#8 geza 2009. 07. 5. vasárnap 15:53
szerintem nem ökörség. Én baromira vágyom egy ilyesfajta kapcsolatra.
#7 Andreas 2009. 01. 24. szombat 08:09
Tömény ökörség.
#6 Ubesz 2009. 01. 23. péntek 13:07
Nos mint az első sorban láthatod ez forditás... tehát nem ő irta.
#5 2K 2009. 01. 22. csütörtök 19:28
Az író eddigi munkásságt elnzéve (S/M kategória) legkevésbé nem egy frigid fruskáról lehet szó. :)
Sőt, szerintem ez valamilyen szinten humoros írának készült. (Ha nem S/M rajongó szemével nézzük, természetesen egy S/M rajongónak ez belelillik a dologba. :))
#4 Ubesz 2009. 01. 22. csütörtök 17:14
Ez mi a franc?
Akkor az iró eszmefuttatása szerint, az afrikai törzsekben is tök jó mókás hagyomány hogy a nőknek bevarják a muffjukat és ami meg kilátszik azt lenyiszatolják? Hát azt akarják hogy birokba vegyék őket nem? Ja hogy ez már szemétség lenne?
Gyökér szarság ezt tuti vmi frigid rusnya idióta feminista nő irta.
#3 Jedermann 2009. 01. 22. csütörtök 13:08
Azt a nőt, aki nekem ilyet kezdene emlegetni:
1. Abban a pillanatban úgy felpofoznám, hogy kölcsönözne egy fehér botot, mert nem látna ki a megdagadt képéből.
2. A verés után úgy rúgnám ki, hogy megdöntené a sírepülés világcsúcsát is.

Az a nő, aki nem bízik a pasijában (férjében, fiújában), csak azt fogja elérni, hogy előbb vagy utóbb, de tényleg megcsalják, faképnél hagyják. És fordítva is igaz.
#2 Cívis 2009. 01. 22. csütörtök 12:37
Nem vagy egy kissé elfogult? Ezt, amit leírtál, egy felfújható gumipasi sem viselné el...
#1 Törté-Net 2009. 01. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?