A+ A-

Én nem hazudtam

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Hosszabb kihagyás után újra akadt egy srácom.
Nagy séták a szigeten, egymás szemébe révedés, izgalmas csókolózások. Szombatra beszéltünk meg egy újabb randit, reméltem hogy ágy lesz a vége. Baromira tetszett nekem a srác, okos, figyel rám. Hosszabb távra terveztem vele. Minden a legjobb mederben haladt, feljött valóban.
Óriási szenvedély. Már az ajtón belül egymásnak estünk, olyan hév volt benne is, mint bennem. Szórtuk le a ruhákat mielőbb. Dédelgettük egymást, szerelmes ölelgetés. Csókok tömege, mindenhová. Imádtam minden mozdulatát, ahogy hozzám nyúlt, ahogy ölelt meg simogatott. Amikor aztán mindketten kellően felhergelődünk már, a falhoz tolta a kárpitozott széket, arra ült le. Az egyszemű óriás felkészülten, várakozóan nyújtogatta hattyúnyakát. Gyönyörűnek éreztem ez a feszült várakozást. Szemből az ölébe ereszkedtem. Ölemet az ölébe. A szék támlájába kapaszkodtam, úgy kezdtük el magát az aktust. Már az elején éreztem, hogy nagyon jónak ígérkezik. És valóban. Miközben föl - alá emelkedtem, magamba fogadva őt, a hasam alá nyúlva megkereste feszes kis pöckömet, azt morzsolgatta végig. Szenzációsan jó volt.

Egyszer aztán éreztem, hogy mint aki alatt a katapult indítórakétáját begyújtották, úgy felszállok, kirepülök ebből a világból. A gerincem két oldalán indult a lúdbőrözés fölfelé, a tarkómnál már forró lávának éreztem, mely végigöntötte az egész testemet. Nyakamat hátraszegtem, szemem is fölakadt, alig kaptam levegőt. A kapkodó lélegzetvételtől már szédültem egészen, az ájulás határán voltam. Fantasztikus élmény volt. Ő is velem hörgött a gyönyör pillanataiban.

Alighogy megpihentünk egy kicsit, még szorosan összekapaszkodva ültünk, amikor megkérdezte a srác, hogy
- Na milyen volt?
Most mit mondjak?
- Nagyon príma, remek - drága kis csacsikám. De ő meg csak kételkedett tovább:
- De azért igazi orgazmus nem volt, igaz? Csak eljátszottad nekem? Meghökkentem kissé.
- Ugyan már. Nagyon jó volt, rendesen vége volt, hidd el! - enyhén bosszankodtam.
- Engem nem tudsz becsapni, ez bizonyára csak megjátszott dolog volt, mert egyébként éreznem kellett volna, hogy a hüvelyed összerándul, vagy megszorít, vagy te magad is kilövellsz, de nem volt ilyen, te megpróbálsz átverni engem - mondta.
Most már ingerültebb voltam.
- Nem csalok! Igenis nem egyformák a lányok. Aki a hüvelyével élvezi, annak esetleg szorít, meg remeg, de én erősebben csiklói beállítottságú vagyok, nálam nem úgy érzed.
De csak dacolt
- Nem hiszek neked!
Tényleg dühös voltam rá.
- Te hülye vagy!
Felpattantam, betrappoltam a fürdőszobába, ott dohogtam tovább a tus alatt. Most mi legyen? Nagyon tetszik nekem a fiú, igazán élvezem vele a szexet, folytatni akarom a kapcsolatot. Kénytelen leszek valami intimtornával begyakorolni és elsajátítani azt a szorítást. Akkor majd egy hitelesnek látszó tornamutatvány hihetőbb lesz, mint a szavam. Most nem csaltam, majd fogok.
Szavazz Te is!

Átlag: 6.34 pont (128 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 t.555 2017. 10. 1. vasárnap 02:24
Nem kell kételkedni!
#9 vakon54 2017. 09. 3. vasárnap 01:13
Igus ez igen de igen rövidke.
#8 A57L 2014. 11. 11. kedd 06:28
Ez vajon mi?
#7 v-ir-a 2013. 12. 8. vasárnap 19:31
érdekes smile
#6 papi 2013. 08. 23. péntek 07:19
Alig több a semminél
#5 tutajos46 2013. 07. 13. szombat 06:49
Micsoda barom egy pasi.
#4 tutajos46 2012. 12. 25. kedd 07:07
Micsoda marha , ha egyszer jó a csajnak akkor mit kételkedik.
#3 sztbali 2011. 05. 26. csütörtök 12:00
Még unaloműzőnek is gyenge. 1 pont.
#2 Liv 2004. 12. 15. szerda 10:22
elég uncsi...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?