A+ A-

Nyári úszás

Július volt, a nap már magasan az égen járt mikor eszembe jutott, hogy idén még nem is jártam víz közelében. Gyorsan magamra kaptam egy fürdőnadrágot, magamhoz vettem egy törölközőt és már tekertem is a közeli folyóparthoz, ahova eddig minden évben lejártam. Volt egy kedvelt kis helyem amelyről csak én tudtam. A part két oldalát fák szegélyezték és egy keskeny kis öblöt alakított itt ki a folyó. Mikor odaértem meglepve vettem észre, hogy valaki van ott. Furcsa volt mert ezt a helyet a fáktól nem lehetett észre venni és én még nem mondtam el senkinek. gondoltam magamban én már nem fordulok vissza és ez amúgy is az én helyem, így letámasztottam a kerékpáromat egy fához és elindultam a part felé. Mikor közelebb értem oda, akkor vettem észre, hogy a parton egy fiatal lány feküdt.
Éppen a hasán feküdt és napozott. Szép bronzbarna bőrén hamiskásan csillant meg a napfény és ez ha lehet akkor még jobban kihangsúlyozta testének vonásait. Én csak álltam és meredtem bámultam gömbölyded fenekét és formás combjait és észre sem vettem, hogy a lány engem néz. Egy kis idő múlva a lány megszólalt:
- Szia! - Én elvörösödtem és nem tudtam mit mondjak, zavaromban csak egy elfojtott sziát tudtam kinyögni, mire a lány elmosolyodott.
- Régóta jársz ide mert még nem láttalak? Kérdezte tőlem a lány.
- Igen. Minden évben lejövök egyszer kétszer. Ez a törzshelyem. Zavarna ha úsznék egyet? Kérdeztem még mindig egy kicsit zavarban. A lány csak bólintott és én a vízbe vetettem magam.
Nem sokat tölthettem a vízben mikor láttam, hogy a lány a naptejet próbálja a hátára kenni. Én gyors kiúsztam a partra és felajánlottam a segítségemet, melyet a lány el is fogadott. A bőre nagyon meleg volt és selymes, már az érintésétől merevedésem lett. Finoman kentem szét a hátán a krémet. Ő is élvezte ezt, mert néha fel-fel sóhajtott egyet. Nem tudom mi ütött belém, de egyszer csak azon vettem észre magam, hogy már a gömbölyű fenekén jár a kezem és simogatom azt. A lány nem szólt semmit csak kicsit szét nyitotta lábait mint ha azt mondaná ne csak a fenekem. Kicsi kis kétrészes fürdőruha volt rajta, mely a fenekénél egy kicsit bevágott. Én ezt a vonalat követtem és lecsúsztattam a kezem a puncijára. Meglepve éreztem, hogy milyen meleg és nedves. Teljesen felizgultam simogatni kezdtem és megcsókoltam a nyakát. A lány ekkor megfordult és visszacsókolt.
Kezem már a fürdőruhája alatt járt és hevesen simogattam a már teljesen nedves punciját. Már ő sem volt tétlen. Először hátamat kezdte simogatni majd finoman lecsúsztatta kezét a mellkasomon egészen le a péniszemig. Itt sokáig elidőzött. Kiszabadítottam formás melleit és hevesen csókolgatni kezdtem azokat. Közben a lány letolta fürdőruháját és engem is kiszabadított szűk nadrágomból. Nincs valami nagy péniszem, de a lány megelégedett a méretekkel, mert hevesen masszírozni kezdte. Ekkor magára akart húzni, mert nem bírta már tovább, de én kisiklottam kezei közül és forró punciját kezdtem el csókolgatni. Nyelvem finoman eljátszadoztam szeméremajkaival néha finoman érintve csiklóját. A lány ezt nagyon élvezte, mert a fejem teljesen magához szorította.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.12 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 20. vasárnap 15:21
Kelyhecske, próbáldkiteis valakivel fényesnappal meglátod hogy mijen.
#8 A57L 2014. 09. 22. hétfő 07:36
Jobbat is ki lehetett volna hozni belőle.
#7 listike 2014. 02. 13. csütörtök 06:43
Gyenge fantázia.
#6 papi 2013. 08. 6. kedd 05:59
Lehetne kicsit spontánabb, kicsit köznapibb, sokkal élvezetesebb lenne.
#5 titok 2010. 06. 24. csütörtök 13:09
nekem attól van tele hogy mindent megmagyaráz. :S ez meg ez mert. az meg az mert.
#4 VUK 2010. 06. 16. szerda 20:44
nekem amúgy tetszett, csak a szúnyogokat hiányoltam :D
#3 kelyhecske 2010. 06. 16. szerda 17:22
naná h kitalált, a való életben ilyen nincs tök idegennel fényes nappal nyílt terepen egy csaj, aki kicsit is ad magára , nem szexel
#2 T 2010. 06. 16. szerda 16:35
A péniszem tele van, hogy csak szarok kerülnek fel napok óta!
#1 Törté-Net 2010. 06. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?