A+ A-

Renáta

Egy kellemes nyár végi péntek este volt, mikor egy fárasztó hét után otthon pihentem, nem terveztem semmit, úgy döntöttem könyv olvasással szakítom ki magam a hétköznapok, egyhangúságából. Elővettem egy regényt és olvasni kezdtem, már elragadott a könyv cselekménye, mikor csörgött a telefonom! Haverom Karesz volt! Kapd össze magad! Tuti bulit tudok neked - mondta! Egy kicsi kérettem magam, mert egy porcikám sem vágyott szórakozni, a fáradtságtól, de hagytam magam meggyőzni! Karaoke bárba hívott, ugyanis a barátnője elutazott a hétvégére, és szabad volt, ezért gyorsan összerántotta a baráti társaságot egy lazító estére. Számodra ott lesz Andi barátnője Renáta - kezdte Karesz a meggyőzést, hogy végképp ott legyek. Ebben az időben voltam 24 éves, a baráti társaság igazából nem az én korosztályom volt akkoriban ugyanis a többiek 30 - 35 között voltak, ezért egy kicsit féltem az estétől, nem fogom jól érezni magam, de Kareszt jól ismertem, így nem maradt választásom. A szóban forgó hölgy 30 éves volt , két gyermekes családanya és házas... Ez az információ kissé késve érkezett, mert már igent mondtam, ezek után nem értettem Kareszt, de elmentem!
Este tíz óra volt mikor megérkeztem a bárba, már a többiek ott voltak, és az első pohár italok kifejtették hatásukat a társaságra. Egyedül Kareszt ismeretem és az unokatestvérét Andit! Az asztalhoz lépve figyelmem egyből magára vonzotta egy gyönyörű Nő, akinek vállig érő melírozott szőke haja, tengerkék szeme volt... elvesztem azokban a szemekben, és csak reménykedtem... hogy Ne Ő legyen Renáta! Hiszen nem tudnám elviselni ha ez a szépség boldog házasságban élne családanyaként! Engedd, meg hogy bemutassalak a társaságnak - mondta Karesz és körbe vitt az asztalnál, és végül... ! Renáta - Tamás, Tamás - Renáta! Ő volt az! Csalódottság ült ki arcomon, melyet Renáta mosolya és hangja enyhített valamelyest! Egyszerűen Gyönyörű volt, lélegzetelállító, nem néztem magamnál idősebbnek, ahogy ott állt előttem. Térdig érő fekete feszülős szoknya volt rajta, hozzá illő magassarkú, kiemelve formás lábait, és gömbölyded hátsóját, hozzá fehér blúzt viselt, mely dekoltázsa engedte láttatni formás melleinek vonulatit. Nem hiszem, hogy kétgyermekes családanya - rohant át a fejemen! Igen - súgta a fülembe! - Mi igen? - kérdeztem meglepődve. - 30 éves vagyok, és két gyermek édesanyja - felelte! Már ekkor tudatosult bennem, hogy nem tudom leplezni, magam előtte, átlát rajtam - ez a Nő más, mint akikkel eddig dolgom volt, tudja, hogy mire gondolok, nem lehetnek titkaim előtte! Eközben már Karesz nem volt mellettem, sőt a társaság nagy része is eltűnt az asztaltól ki táncolni, ki énekelni, ki italért ment, de ebből én semmit nem érzékeltem, a meglepődéstől ledöbbenve ültem le Renáta mellé! Jól itt hagytak minket - kezdtem a beszélgetést közel hajolva hozzá, - hogy hallja idétlen megállapításom - ugyanis valaki torka szakadtából üvöltötte a Pocsojába léptem című nótát, és csak közvetlen közelről lehetett kapcsolatot teremteni... ekkor éreztem meg először illatát, és láthattam gömbölyű melleinek vonalait, ahogy a dekoltázs fölött vettem rá egy pillantást! A parfüme illata átjárta egész testem, megfeszültem, éreztem, hogy a vér lassan kiáramlik a végtagjaimból és egyenesen a farkamba pumpálódik! - Ez volt a terv, hogy beszélgessünk - válaszolta!
Ekkor ezt még nem értettem, de nem fejezte be egész közel csúszott hozzám a padon, combja hozzá ért a combomhoz és ajkaival szinte fülemet érintve elmesélte történetét. Tíz éve házas, minden szépen indult, szerelemből házasodott, és szült két gyönyörű kislányt, aztán az évek múlásával a férje megváltozott! Már nem kívánja Őt, és megjegyezte Ő sem a férjét! Hallgattam a történetet, nem hittem el, hogy egy ilyen gyönyörű Nőt valaki megunhat. - Válás - tettem, fel a költői kérdést. Nem - jött a határozott válasz, a gyerekekkel, nagyon rendes és igazi családapa, a rokonok szemében álomférj! Akkor, miért? Egyszerű válaszolta - már nem szeret és én sem őt, de a gyerekeket mindketten! És itt jössz Te a képbe folytatta, Andi elhatározta, hogy megismertet valakivel, hogy újra Nőnek érezzem magam! Farkam ebben a pillanatban már teljes nagyságában feszült nadrágomban, ez az illat ez a látvány és ezek a szavak, azt hittem ott élvezek el szégyen szemre! Próbáltam e a beszélgetést semleges témákra vezetni, hogy merevedő hímtagomat kordába tudjam tartani, épp a zenei irányzatokba kezdtem belemerülni, - mit fogok énekelni aznap este, de ismét átlátott rajtam, tudta, hogy nem a zene érdekel, nem az jár a fejembe, ahogy combja az enyémet súrolja. - Mióta vagy egyedül? - Kérdezte - Majd éreztem leheletét a fülemben mikor jött a következő kérdés - Kérdezhetném, úgy is mikor voltál utoljára Nővel? - és mosolygott, mint egy angyal aki vétkezni készül! - kb. fél éve szakítottam, azóta egyedül élek - súgtam a fülébe! Tudom - Andi mesélte, hogy régen parlagon heversz,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 11. 26. vasárnap 06:49
Nem rossz, de vannak még hibák.
#3 listike 2014. 06. 13. péntek 06:56
Ez szuper.
#2 Ati 2008. 09. 15. hétfő 01:00
Jöhet a másnapi törte.
#1 Törté-Net 2008. 09. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?