A+ A-

Az Én Nagyim

Sokáig gondolkodtam azon, hogy történetemet leírjam e vagy sem. Tudom sokanaz ilyen történeteket undorítónak tartják.
Eme esett nem rég történt meg velem. Én se gondoltam soha, hogy ez előfordulhat valaha.
Rövid ismertető rólam: Egy kis falucskában élek nagyszüleimmel egy 2 generációs családiházban. A ház első részében egyedül lakom, a hátsó részben nagymamámék.
20 éves vagyok, nagymamá 64 éves eléggé telt falusi asszony, nagypapá ebben az időben a korházban feküdt kivizsgálások sora miatt ( semmi komolyabb betegsége nincs )
A történet 2 hete történt, amikor is a délutani forróságtól a hűvös szobába vonultam. Nem nagyon tudtam mivel lefoglalni magam, gondoltam letakarítom a számítógépemről a nem vagy ritkán használt fájlokat. Épp a néhány darabos pornófilmes gyűjteményt nézegettem amikor is nagymamám betoppant a lakásban. A film nézésbe annyira belemerültem, hogy észre se vettem amikor nagymamám megállt a szobaajtóban. Valószínüleg kicsit gusztustalannak találta a látottakat, mert megijedt hangon szólt rám "-mit nézel te"
Ijedtemben felpattantam a székből, hogy testemmel próbáljam takarni a monitort, de a film olyan jó hatással volt rám, hogy boxeralsón és a rövidnadrágon átütött némi előváladék. Ezt nagyi is észrevette, hirtelen egyikünk se tudott megszólani, mire nagymamám sarkon fordult és kiment a lakásból.
Nagyon elszégyelltem magam, azt se tudtam, hogy hirtelen mit tegyek.
Ha a nap hátralővé részében találkoztunk nagyival, mindketten szégyenlősen mentünk el egymás mellett.
Másnap a délelőtti órákban amíg nem volt annyira meleg levágtam a füvet, addig nagymamám a megszokott kis lóccáján pucolta a zöldségeket. Még mindig érezni lehet köztünk az előző napi történtek "pirulós" hatását.
Miközben a fűnyírással foglalkoztam néha- néha vettetem egy-egy pillantást nagyira, egyik pillantásom alkalmával betikintést nyertem az otthonkája : alá ( tudni kell, hogy teltsége miatt picit terpeszben ült ) ekkor meglepődve láttam, hogy nincs rajta fehérnemű- máskor is előfordult már ilyen véletlen pillantás, de mindig volt rajta fehérnemű- kicsit meglepetten figyeltem meg a nem nagybozonttal megáldott és méretes nuniját : Elég bizarr gondolatokkal folytattam tovább a fűnyírást, mire végeztem addigra elkészült az ebéd, amit jó ízűen elfogyasztottunk nagyival. Amikor véeztünk, szóltam, hogy megyek zuhanyozni, mert eléggé kimelegettem és leizzadtam a fűnyírás közben.
Így is volt átmentem a saját lakásomba, hogy vegyek egy hűsítő zuhanyt. A hűsítő víz vagy a szexuális kielégületlenségem miatt, de a délelőtt láttotakotól elkezdtem nagymámom fantáziálni, amit persze merevedésem lett. Nem akartam önkielégítést végezni, mert elég perverz dolognak tartottam volna. Kijöttem a zuhanyalól majd a törölközővel kezemben elindultam a szobámba még mindig elég kemény fasszal. A fürdőből kilépve nagymamá belép az ajtón ( a fürdő a bejárattal szemben van ). Ismét kínos helyzet, nagy csend mindketten vörösödünk. Néhány másodpercel később nagyi töri meg a csendet egy kérdéssel huncut mosoly kiséretében
- miről fantáziáltál már?
Az ijedtségtől kicsúszot a számon a bűvös mondat
- Rólad nagyi
Ezutan egyre közeledett felém és az előző huncut mossoly kiséretében kérdezz vissza
- Rólam
- Igen rólad feleltem remegő hangon
Adott egy puszit a szám szélére és azt felelte, hogy nekünk azt nem szabad megtenni, majd sarkon fordulva kiment a házból.
Miutan a történtektől és az ismételt szégyentől magamhoz tértem felöltözve átmentem nagyihoz és bocsánatot kértem tőle,
-Ne haragudj nagyi, hirtelen nem tudtam miket beszélek
- semmi gond drágám, gyere igyunk egy kávét
- oké feleltem
Kitölti mindkettőnknek a kávét, leülünk az asztalhoz és kortyolgatjuk azt. Eközben egymás szemébe szótlanul ültünk egymással szemben. az ismételt csendet megint nagyi töri meg egy kérdéssel
-Miért fantáziáltál rólam?
hebegve hábogva próbáltam valami válszt adni, de végül csak maradt az igazság, elmondtam, hogy délelőtt láttam bugyi nélkül és mivel már rég voltam úgy lánnyal így hamar begerjedtem ettől a látványtól.
- és mit tennél velem ha megengedném? Kérdezte mosolyogva
- mondjam vagy mutassam? Feleltem
- Mutasd! Felelte
Kicsit meglepődve fogadtam válaszát, mire feltettem következő kérdésem
- meddig mehetek?
- Majd meglátjuk.
Erre a kijelentésre a hátamögé álltam és finoman elkezdtem simogatni a nyakát, arcát, majd a ruhán keresztül a melleit simogattam, eközben a nyakát gyengéd puszival kényesztettem. Nagyi kezeivel a karomat cirógatta.
Óvatosan kezdtem kigombolni az otthonkát, hogy melleit szabadon tudjam simogatni, ekkor meglepetten és örömmel vettem észre, hogy melltartó nincs rajta. Eme örömömet mosallyal hoztam tudtára, amit szintén mosollyal viszonzot. A nagy melleitől és a kezei cirógatásától nagyon beindultam, kértem, hogy menjünk be a szobába. Kérésemnek elegettéve felállt és kézenfogva bevitt a szobába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (118 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zoltan611230 2017. 12. 18. hétfő 08:02
Aranyos nagyi...
#11 vakon53 2015. 12. 17. csütörtök 00:13
Fene a gusztusodat.

Ígydöntöttünk a feleségemmel.

10 P
#10 zsuzsika 2014. 11. 29. szombat 07:52
Gyenge.
#9 Lacika88 2013. 09. 19. csütörtök 13:42
nekem nagyon tetszet .lesz folytatás????? 10p
#8 tenzin 2012. 04. 25. szerda 14:14
nekem nem jött át
#7 sarmos 2010. 04. 26. hétfő 01:15
jo
#6 FREDY 2008. 08. 29. péntek 23:19
Fasza
#5 Ori 2008. 08. 20. szerda 11:39
Király!!!!!!!!!
#4 károly 2008. 08. 10. vasárnap 11:57
gratulálok a nagyinak
#3 azaz 2008. 08. 5. kedd 13:50
A sztori jó, eltekintve néhány néhány helyesírási hibától. 10 p.
#2 Jocy 2008. 08. 4. hétfő 07:06
A történet nem rossz,lehetett volna hosszabb.Kicsit jobban figyelhetnél a megfogalmazásra.Lesz folytatás?
#1 Törté-Net 2008. 08. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?