A+ A-

Amikor az élet bedurvul...

Szép házasság volt a miénk a férjemmel. Nekem ő volt az első minden téren. Lassan 10 éve vagyunk együtt, igazi főiskolás szerelem volt ez a javából. Ketten voltunk egyek. Aztán az ő részéről valahogy elmúlt. Az irántam érzett vad szerelme tiszteletté enyhült. Tisztelt, mert annak idején hatalmas gödörből rángattam ki, mert más voltam, mint a többi, de ennyi. Pedig amikor feleségül vett, úgy éreztem, a mi szerelmünk örök. Ma már nem így gondolom. Én még mindig őrülten szeretem, de egyre jobban szenvedek a hiányától. Itt élünk egymás mellett, de annyi sem történt már köztünk, mintha barátok lennénk. Időnként egymásba bolondulva szexeltünk óriásiakat, de mint a vad vihar, ezek is elcsendesültek, és megint nem történt semmi. Többre vágytam. De megcsalni nem jutott volna eszembe sosem. Ennek több oka is volt. Egyrészt őrülten szerettem, ő volt az életem. Régimódi lány vagyok, a hűség nem kötelesség, a párom, a társam jóban, rosszban. Másrészt nem akartam, hogy a rosszmájúak úgy tekintsenek rám, hogy lám ők megmondták, én is csak elbuktam a fene nagy elveimmel. Nem lett volna hozzá gyomrom, nem tudtam volna megbántani. És ő sem akart elhagyni. Az sajnos csak nemrég derült ki, hogy teljesen más indoka volt. Nem a szerelem vezérelte. Gazdag családba születtem, ő pedig nem. De úgy voltam vele, hogy ami az enyém, az az övé is. Megálmodta álmai vállalkozását, én meg finanszíroztam neki. Jól csinálta, engem pedig örömmel töltött el, hogy boldoggá tehettem. Azt azért nem mondanám, hogy mind a tíz évet a pénz miatt töltötte velem, az viszont biztos, hogy elhagyni emiatt nem akart. Félt, hogy viszem a pénzem is. Viszont már nem szeretett, másra vágyott, velem maradni nem akart. A baj csak az volt, hogy rettenetesen gusztustalan módon próbált érvényt szerezni az akaratának.
Az utóbbi időben nagyon sokszor hozta haza a munkáját, és ezzel együtt az ügyfeleket is. Jórészt idősebb urakat, de azért volt egy-két korunkbeli is. Túl sokat nem beszélgettem egyikkel sem, csak rendes feleség módjára megkínáltam őket sütivel és kávéval. A férjem ilyenkor szemmel láthatóan büszke volt rám, a külvilág felé ment is a műsor rendesen, hogy mi vagyunk az irigylésre méltó, tökéletes házaspár. Volt egy srác azonban, aki felkeltette az érdeklődésemet. Ő volt Máté, de mindenki csak Matyinak szólította. Vadítóan nézett ki, amolyan igazi olaszos macsó a kreol bőrével, a sötét hajával, bár nekem nem volt az esetem. Nem mint férfi tetszett, de nem tudnám pontosan megmondani, milyen hatással volt rám a kisugárzása, talán a határozottsága fogott meg. Velem egyidős volt. És egyre többet járt fel hozzánk ilyen-olyan indokokkal, már nem mindig üzleti ügyben. Volt, hogy beszélgetni is ott maradt estére. Remekül elvoltunk hármasban, megkedveltem, eszméletlen szövege volt. Aztán időnként a férjemnek halaszthatatlan dolga akadt, maradtunk kettesben. De soha nem gondoltam, hogy ki kellene használni a helyzetet, Matyin sem láttam hasonlót.
De utolért a végzetem. Egyik délután hívott a férjem, hogy éppen Ausztriába tart, közbejött egy fontos tárgyalás, nem lesz itthon a hétvégén, de Matyinak szüksége van néhány dokumentumra, majd feljön érte. Pontos időpontot nem adott meg, én pedig úgy voltam vele, hogy nem fogok haptákban állni egész nap néhány papírért. Úgy gondoltam, kicsit kimozdulok, szétnézek a városban, régen voltam bent a központban. Lezuhanyoztam és hajat mostam. Már épp a törölközőt tekertem magam köré, amikor csengettek. Kénytelen-kelletlen csöpögő hajjal, mezítláb mentem ajtót nyitni. Matyi volt.
- Helló! Látom, rosszkor! - vigyorgott kajánul - Megzavartam valamit?
- Ahogy vesszük - mondtam kényszeredetten, de egy mosolyt azért magamra erőltettem - Csaba mondta, hogy fogsz jönni. mit tehetek érted?
- Néhány szerződésmásolatra lenne szükségem, meg egy bélyegzőre.
- A bélyegzőt tudom, hol van, a szerződésmásolatokat meg szerintem keresd meg, azokat én nem szoktam piszkálni.
- Megoldjuk.
- Addig felöltözök - fordítottam neki hátat, mert kezdtem a hajamról csöpögő víz miatt kissé dideregni.
- Jó vagy így is - folytatta a játékát, de nem ért vele célt.
Én pedig eszméletlenül zavarba jöttem. Próbáltam elhessegetni a gondolatot, de legalább magamnak muszáj volt bevallanom, hogy az a szikrázó mosoly érdekes borzongást indított el felfelé a gerincem mentén. Próbáltam mélyeket lélegezni, hogy elmúljon ez a fura érzés. Felöltöztem, és teljesen lehiggadva mentem ki a dolgozószobába.
- Megtaláltad? - kérdeztem a lehető legközömbösebb hangon, amit ki bírtam préselni magamból, mert újra megborult a lelki egyensúlyom, ahogy rám nézett.
- Nem, még nem. De ha ketten keressük, előrébb leszünk szerintem.
- Elképzelhető - mosolyogtam el magam.
És azt hiszem, ezt nem kellett volna. Valahogy úgy intézte, hogy néha-néha hozzám tudjon érni. Szikrákat szórt a bőröm az érintése nyomán, és kezdtem nagyon nem jól érezni magam a bőrömben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2015. 08. 31. hétfő 20:13
Nagyon jò
#11 ukmukfukk 2014. 06. 15. vasárnap 09:43
Szuper.
#10 gibbon2 2013. 06. 11. kedd 09:09
Nagyon jó!
#9 genius33 2013. 06. 11. kedd 05:02
Tetszett smile
#8 gaborthefirst 2013. 06. 10. hétfő 21:58
Szerintem is be kell szállnia! Aztán Matyit rávehetné, hogy nyírja ki a férjét. Ezért Matyi szegény tényleges életfogytot kap, a cégek meg a pénz a nőcié, és boldogan kefél amíg meg nem hal... smile
De te vagy az író, találd ki te! Aztán jó legyen! wink
#7 sikamika 2013. 06. 10. hétfő 21:49
JO!! NAGYON JO !beszálhatna a férj is smile egy utolso menetre . . . és aztán a csaj boszut alhatna szerezhetne neki valami csajt aki azt állitaná hogy o kefélt vele elobb félre smile fantázia kérdése smile
#6 Inkheart 2013. 06. 10. hétfő 15:06
Köszi mindenkinek! Bár nem terveztem folytatni a történetet (nem igazán tudom, merre vigyem), elgondolkozok rajta.
#5 gaborthefirst 2013. 06. 10. hétfő 13:58
Hát ez az, például ezért kell rögtön kilépni egy már nem működő kapcsolatból, nem szabad hagyni elfajulni a dolgokat. Egyébként ha a nőnek van esze nem enged a zsarolásnak és kidobja. Mindkettőt. Persze csak miután jó alaposan kiélvezte őket. smile
Szépen felépített és ízlésesen megírt nem szexközpontú, életszagú történet, nagyon tetszett Inkheart, ez folytatást kíván! 10 pont. Köszi, üdv!
#4 Rinaldo 2013. 06. 10. hétfő 09:23
Jó nagy szemét,csőbe húzta a csajt.
#3 papi 2013. 06. 10. hétfő 08:16
Ez aztán a szerelmes férj
#2 hairy_pussy 2013. 06. 10. hétfő 06:19
nagyon jó
#1 Törté-Net 2013. 06. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?