A+ A-

Gyilkos gyönyör

A nő vidáman sétált hazafelé. Megszokott útvonalán járt, a megszokott emberekkel találkozott, bár azt a magasat még nem látta, de hát forgalmas ez az utca. Szépen a gondolataiba merült, ki akarta találni, mit főzzön magának vacsorát. A buszmegállóban volt ismerőse, nem is egy, néhányan köszöntek is neki, de el volt merülve a vacsorája terveiben, annyira, hogy észre sem vette, mennyire megcsodálta formás lábait az a magas fickó. Mivel egyedülálló fiatal nő volt, nem is hordott mást, csak feltűnő ruhákat, minit, szűk topot, combfixet. A nagy baja a férfiakkal akkor kezdődött, amikor ágyba vitték. Nem, nem volt frigid, sőt, egyszerűen imádott szeretkezni, csak valahogy mindig olyanokat fogott ki, akik mire levetkőztették, és kellően felizgatták, már el is mentek, és utána képtelenek voltak újra akcióba lendülni, csak mire már neki teljesen elment a kedve.
Szóval mostanra már szinte kiábrándult a férfiakból, úgyhogy egyre gyakrabban találkozott a vibrátorával. Ami persze nagyon jó volt, csak azt a kiszolgáltatottság érzést nem adta meg, amire szüksége lett volna. A munkahelyén, egy biztosítóban, szinte már férfiként kezelték a kollégái-kolléganői, annyira talpraesett, magabiztos volt. Villanykörtét cserélt ki, számítógépet szerelt, volt, hogy ő állította össze a főnök ikea bútorát. Otthon is teljesen önállóan élt, minden házkörüli "férfi" munkát meg tudott csinálni. Persze a lelke mélyén nő, ízig-vérig nő maradt, akinek törődés kell, akit óvni kell, és aki hozzábújik a rajongott férfihez.
Néhány nap múlva hazafelé feltűnt neki a magas fickó. Mindig elkíséri a kapuig, hátraszalad az épület hátuljához, és megvárja, míg a lift a 6-ig felmegy, majd felkapcsolódik a lámpa a szobában, és akkor eltűnik. 4-5 nap után, hogy ezt felfedezte, már zavarni kezdte a dolog, úgyhogy elhatározta, kikérdezi a fickót. Egy este, mikor látta, hogy az illető szinte észrevétlenül követi, bement a házba, lehívta a liftet, és felküldte a hatodikra üresen. Ekkor hátraszaladt, és határozott léptekkel odament a titokzatos idegenhez.
- Maga kicsoda és miért követ - kérdezte, de válasz helyett meglendült a férfi keze, és valamivel halántékon ütötte, de hogy földet hogy ért, arra már nem emlékezett.
Egy furcsa szobában ébredt. Rengeteg szőrpamacs volt a szoba falán, mindegyik alatt egy-egy arcképpel, csak a z ő arcképe felett nem volt szőr, de a legfurcsább az volt, hogy mindkét keze, és mindkét lába az ágy egy-egy sarkához volt kötözve. Nehezen emlékezett vissza arra, hogy mi is történt, majd mire összeállt a kép, nemcsak azt vette észre, hogy meztelen, hanem hogy az ágy jobb oldalán van egy szék, és azon ül valaki. A magas férfi.
- Ki maga és mit akar? - A férfi nem válaszolt, csak kínos lassúsággal felkelt, megitatta, majd elkezdte simogatni a testét. Nagyon meleg keze volt. Úgy játszott a bőrén, mint egy hangszeren, ha nem félt volna annyira, talán izgató is lett volna. Nem volt hideg a szobában, mégis a hideg rázta, csupa libabőr volt az egész teste. A fickó közben egyre csak simogatta, hol finoman, lágyan, hol meg határozottan markolta a bőrét, de intim részhez nem ért. Egy idő után feltérdelt az ágyra, ekkor már látszott a duzzadó férfiasság, majd lassan a nő mellét kezdte simogatni. Talán ez volt az a pont, amikor a nőnek leesett a tantusz, hogy mire megy ki a játék, és hogy ő csak a játékszer, de rögtön utána rájött, hogy hiába is sikoltana, biztos nem hallaná senki, annyira magabiztos volt a férfi.
Minden tagjában remegett, és megpróbálta akadályozni, hogy a simogató kéz a lába közé kerüljön, de próbálkozása hiábavalónak bizonyult, csak azt érte el, hogy kisebesedett a csuklója. Legnagyobb meglepetésére fogvatartója félbehagyta a simogatást, és megszólalt.
- Ne ellenkezz! Nem fog fájni, ha nem ugrálsz. Nem vagy szűz, tudod mit fogok veled csinálni, azt is tudod, hogy jó a szex, bár régen voltál férfival. Négy hónapja figyellek, szinte mindent tudok rólad. Úgysem találkozunk többé. - Erre leszállt az ágyról, és levetkőzött. Tényleg meredt a hímtagja, mely hirtelen elfeledtette a nővel, hogy rab, és rátört a vágy, de hamar kivilágosodott a tudata.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.56 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Bizse42 2019. 03. 19. kedd 11:15
Az utolsó mondat minden képzeletemet elsöpörte, az izgulásom a nullára csökkent. Amilyen jó az egész, olyan lehangoló a vége....
#6 A57L 2019. 03. 19. kedd 04:43
Nem a legjobb.
#5 zsuzsika 2014. 11. 19. szerda 08:09
Nagyon morbid.
#4 papi 2014. 04. 30. szerda 05:28
Igazad van, nem idevaló.
#3 PG3NP 2008. 07. 7. hétfő 15:22
nem a legjobban van a cattanója megcsinálva!
#2 tamás 2008. 07. 7. hétfő 10:19
Hát,... nem tudom. Rossz a kategória ?
#1 Törté-Net 2008. 07. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?