A+ A-

Egy asszony jó barátnő avagy a gyorsmenet

Férjemmel már lassan 15 éve élünk ebben az aránylag kényelmes lakásban. 5 éve egy gyerekkori barátnőm lánya költözött be az alattunk levő lakásba. Juli most 28 éves és nagyon szép nő. Karcsú, hosszú combú feszes mellű lány, igazi bombázó. Sokszor irigykedtem rá, igaz nem nézek ki még rosszul, 40 éves létemre asszonyos, de nem kövér testem van extra nagy mellekkel. Melleim a szülések után nőttek meg és meg is maradtak olyan nagynak. Próbáltam mozogni, sportolni, de bár az alakom karcsúsodott, melleim maradtak hatalmasak. Férjemnek tetszettek.
Julival nagyon jól összebarátkoztunk, minden titkát megbeszélte velem. A férjét nem szerettem, fotós volt és többször is megcsalta Julit. Igaz Julit sem kellett féltenem. Mivel a férje sokat járt otthon, egy alkalommal megkért, hogy az éppen akkor aktuális szeretőjét hadd hozza fel hozzám. Megengedtem neki, ahogy szokták mondani, elmentem és időre visszajöttem. Általában 2 órát kért viszont teljesen rászokott a lakásomra, amin egy idő után kellemetlen volt. Már fél év óta tartott a dolog és már hetente kétszer szokott jönni. Én nem dolgozom, otthon vagyok ilyenkor elmentem vásárolni stb. Volt, hogy kicsit korábban jött, ilyenkor a pasiját is megláttam. Érdekes, de az állandó pasija mellett néha másokkal is jött. Nem kérdezősködtem, ő meg nem mesélt. Hozott magával lepedőt és el is vitte utána, kimosta, a fürdőben lezuhanyoztak szex után. Tehát nekem nem volt semmi teendőm. Bár zavart nem volt szívem Julit eltiltani, egyrészt mert nagyon szerettem, másrészt meg a férje elég utálatos volt sajnáltam. Úgy döntöttem nem szólok, nem érdekel.
Aztán egy őszi napon megint 10 órától kérte a szobát délig. A kulcsot megkapta. 10 órakor elmentem otthonról. Zaklatott voltam, mert a férjemmel gondjaink voltak, hetek óta sok veszekedés, zűr volt. 12 órakor hazaértem, örültem, mert pocsék idő volt, esős szél. Bementem és ahogy szoktam mentem a szobába, hogy nem maradt - e valami nyom Juliék után. Mikor benyitottam, legnagyobb megdöbbenésemre Juliék még ott voltak. Az ágyamon Juli barátja feküdt, Juli pedig éppen lovagolt rajta. Minden jól látszott, Juli kéjes, átszellemült arca, ahogy a férfi farkán lovagolt, gyönyörű teste, csodás combjai és a férfi nagy farka, mely Juli puncijában járt. A férfi farka megbabonázott, ilyen nagy farkat képen láttam csak és ahogy keményen csillogva járt Juli puncijában bizsergést éreztem testemben. Szólni sem tudtam, de Juli mosolyogva nézett rám: mindjárt befejezzük, bocs kicsit később jött Anti.
Szó nélkül kiléptem, de a kép előttem maradt. Nem bírtam kiverni a fejemből a két testet, ahogy meztelenül szeretkeztek. A konyhába gyorsan megittam egy kávét és idegesen vártam. Mit lehet tenni ilyen esetben? A hálószobámban éppen szexelnek, én meg itt várok. Úgy 15 perc telt el, mikor nyílt az ajtó és kilépett Juli. Meztelen volt, kicsit csapzottan, de kielégülve lépett hozzám. Én éppen ültem, mikor elém lépett, jól láttam a puncijából kicsorgó ondót.
- Ne haragudj drágám, de Tóni csak jóval később jött, így csak most fejeztük be, nem probléma?
- Nem dehogy, dadogtam, és tovább néztem a Juli öléből folyó ondót.
Juli is észrevette mit nézek.
- Jaj, bocs édesem, nem akarok összecsorgatni a házad, gyorsan megtörülöm.
A magával hozott törölközőt puncijához nyomta és megtörölte. Közben nyílt az ajtó és belépett Tóni teljesen meztelenül. Ledöbbenve néztem a férfit. Izmos, karcsú szép teste volt és a farka még így nedvesen, puhán is nagyobb volt, mint a férjemé. A férfi nem zavartatta magát a meztelenségéért, csak Julira nézett:
- Nos, Juli megkérdezted?
Juli rámnézett:
- Még nem, de most megkérdem. Édesem, nem akarok pofátlan lenni, de Tóni mindig legalább két menetet szeret és most csak egyre volt alkalmam. Nekem ugyan nem nagyon van most kedvem a dologhoz, de mindegy. Szóval, nem mehetnénk még egy félórára vissza a szobába?
- Dddde igen... persze menjetek, dadogtam.
Juli megpuszilt és Tónit karonfogva visszavonultak a szobába. Én magamban füstölögtem mit képzelnek ezek? De a látottak és az, hogy elképzeltem mit csinálnak az ágyamon felizgatott. Amúgy is vagy egy hónapja nem szeretkeztem már és a meztelen testek láttán felizgultam. Idegesen leültem a konyhába és nem tudtam se olvasni se mást csinálni. Arra gondoltam, hogy a hitvesi ágyamban, ahol én szeretkezem a férjemmel, most egy idegen férfi kefél egy másik nőt, ott ahol én alszom éjjelente. Önkéntelen megsimogattam melleim és ekkor már bevallottam magamnak, hogy fel vagyok izgulva. Sokszor masztiztam mostanában, így most is önkéntelen simogatni kezdtem magam. Hogy egyszerűbb legyen, levettem melltartóm és bugyim, mindkettőt az asztalra téve. Kényelmesen ráültem az asztalra, egyik lábam felhúztam és szemem becsukva egyik kezemmel melleim simogattam másikkal puncim dörzsöltem. Blúzom teljesen kigomboltam, melleim szabadon ugráltak. Puncim pillanatok alatt nedves lett, csiklóm duzzadni kezdett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2013. 07. 13. szombat 04:53
Jó írás.
#7 v-ir-a 2012. 08. 19. vasárnap 23:34
érdekes, izgató, jó...
#6 sikamika 2012. 07. 4. szerda 17:27
nem rossz lehetne hosszabb picid de amugy jo smile
#5 tiborg 2012. 01. 6. péntek 04:17
ez csontvaz ...kitoltes hianyzik. Miert? Miert ez a nagy sietseg???En szeretem a 30/40perces meneteket!
#4 sfu 2008. 07. 2. szerda 16:51
Rá se ismerek,ez el lett kapkodva!
#3 banurr 2008. 07. 2. szerda 15:41
Szia Verocs!
Csak nem újabb ihellés volt?
(Ha csak ihellés hiányzik, hogy alkoss egy-egy novellát, csak szólj és vágtatok!!!!
Sőt lehet még sorba is állnánk...:) )
És a hétvégés sztorit nem fejezed be. Szerintem... Volt péntek, volt szombat. A vasárnap csak úgy eltelt??
#2 Sasha 2008. 07. 2. szerda 10:21
Vera, a sztori nagyon jó, de tőled ez rövid! Írj még, és ha lehet, sűrűbben! Nagyon szeretem a történeteidet.
#1 Törté-Net 2008. 07. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?