A+ A-

A legjobb barátnőm és én - avagy a fürdőszoba rejtelmei

Szerintem nagyon jó ötlet, hogy itt az emberek leírhatják a saját történeteiket, vagy esetleg saját maguk is kitalálhatnak egyet az olvasó számára! Úgy gondolom, hogy ha mások is, akkor én is megoszthatom a tapasztalataimat, és néhány pikáns történetemet! Tehát az enyém a következő:
Betti vagyok, kb. 170 cm magas, és egész formás testalkatom van. Hosszú szőke hajam és barna szemem. A pasiknak ez az ideáljuk általában és ezért soknak be is jövök!Az én esetem úgy történt, hogy egy délután a legjobb barátnőmmel, Ritával elhatároztuk, hogy tartunk egy csajos délutánt, mindenféle kenceficével, masszázzsal és még sorolhatnám. A szüleim elutaztak egy céges összejövetelre 2 napra és ezért egyedül maradtam otthon, és kitaláltuk, hogy akkor Rita maradjon nálam éjszakára is. Mindketten nagyon örültünk, mert úgy gondoltuk, hogy végigbeszélgetjük az éjszakát és hosszú idő óta bulizunk egy jót, igaz kettesben. Hát a buli nem is maradt el, de nem teljesen úgy alakult, ahogy elterveztük!
Este mászkáltunk egy kicsit még a városban, de aztán elhatároztuk, hogy inkább hazamegyünk, mert amúgy is sötétedett már és már minden zárva is volt. Miután hazaértünk Rita mondta, hogy ő bemenne fürdeni. Be is ment a fürdőbe, de a törülköző, amit hozott magával az kint maradt. Gondoltam beviszem utána, hogy ne csurom vizesen mászkáljon ki érte. Benyitottam a fürdőbe, de nem biztos h a legjobb pillanatban. Barátnőm a kádban ült, ami tele volt engedve habfürdős vízzel és a zuhanyrózsa pedig a habok alatt volt és a csap pedig meg volt engedve... a barátnőm szélesen széttárt lábakkal feküdt a kádban, csukott szemmel lihegett. Láttam ahogy a keze mozog a víz alatt, és már pontosan tudtam, hogy mit csinál. Beléptem, de ő erre nem eszmélt fel, majd amikor a törülközőt letettem mellé, akkor nézett fel hirtelen. Volt egy kis zavarodottság benne, de szégyenérzetet nem láttam az arcán. Aztán hirtelen egy kacér mosollyal megszólalt:
- Nem jössz be mellém?
Azt se tudtam, hogy mit válaszoljak, csak annyit éreztem, hogy az előző jelenet hatására a bugyim már tocsogott a nedvességtől. Arra eszméltem, hogy már a melltartómat kapcsoltam ki. Végül a bugyimat is levettem és bemásztam a kádba. Jól elfértünk, mert elég széles kádunk volt! Leültem vele szembe és szinte egymásba fonódott a tekintetünk. Barátnőm hirtelen megszólalt.
- Tedd szét a lábadat!
Zavaromban nem szóltam egy szót sem, csak széttártam a lábaimat, ő pedig odacsúszott a kettő közé és immár rajtam feküdt. Az arcunk már majdnem összeért, de Rita megszólalt.
- Zavar ez téged?
- Nem! - válaszoltam, de már szinte azt sem tudtam, mit beszélek. Nem értettem mi van velem, csak annyit éreztem h őrületesen kívánom a legjobb barátnőmet!
Hirtelen magamhoz húztam és megcsókoltam, majd ő a nyelvét átdugta a számba. Nem csókolóztam soha életemben még nővel, de rájöttem, hogy nagyon kellemes dolog! Aztán elkezdte simogatni a nyakamat és haladt egyre lejjebb a mellem felé, már amennyire a testhelyzetünk ezt megengedte. Azt éreztem, hogy megszorítja a mellemet, belőlem pedig feltört egy sóhaj.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.9 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 26. szombat 21:01
Mértnem folytatod?
#4 listike 2014. 12. 5. péntek 13:05
Kevéske.
#3 A57L 2014. 04. 9. szerda 07:04
Kár hogy rövid.
#2 bkvbusz 2008. 07. 7. hétfő 02:53
Szerintem tök jó sztori. Várom a folytatást. nagyon jól leírtad a történetet. könnyen elképzelhető és szépen meg lett fogalmazva.
#1 Törté-Net 2008. 06. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?