A+ A-

Szívszerelmem barátjával az ágyban 1. rész

Hétvégi, megszokott este. Alig vártam, hogy elinduljunk végre. Pedig nem volt jókedvem. Sejtettem, hogy az előző héten történtek után, Lóri most leáll. Igazam lett, el se jött. Valahogy mégis elvoltam a barátnőimmel, táncoltunk, ittunk, szórakoztunk. Aztán észrevettem Danit. Nem számítottam rá, hogy megint ott látom. A barátaival volt, jókedvűen. Kiszemeltem magamnak már két hete, de nem úgy jött ki a lépés, hogy tehettem volna valamit. Ott volt Lóri, és nekem eddig Ő volt az első helyen. De ezen a szombaton nem volt ott.
Akció. Ott sürögtem -forogtam körülötte, a barátnőmmel, Andival, reménykedve, hogy észrevesz. Aztán furcsa dolog történt, nem csak rám, de Andira is felfigyelt. Felváltva szemeztünk vele, közben jót nevettünk.
Már hajnal volt, kevesen voltak, mikor észrevettem, hogy Andi sokáig nem jött vissza. Azt mondta, kimegy beszélgetni egyik ismerősével. A másik barátnőmmel, Melindával utána indultunk. Ekkor besokkoltam: Andi meg Dani táncoltak, Melinda rögtön kifogásolta, én meg nem tudtam, mit gondoljak, ki ment oda kihez. De nem volt sok időm ezen gondolkozni. Szerencsémre az Andi meg én kedvencemet adták. Ekkor Melindára néztem, és odamentem Daniékhoz.
"Ne haragudj, de elrabolom" - mondtam a legbájosabb mosollyal, amit ki tudtam préselni magamból, és magam felé fordítottam Andit. Dani meglepve nézett nézet rám, de nem kifogásolta. Ekkor megfogtam barátnőm kezét, és intettem Daninak, hogy nyugodtan jöjjön közénk táncolni. Nem kellett kétszer kérjem. Odajött. Az első pár lépés után, Andi megértette, mi az a show, amit játszok és szépen lelépett. Végre, Dani csak az enyém volt.
Már alig voltak, csak a törzsvendégek bírták az iramot. De nem bántam. Bár nem vagyok exhibicionista, de most valahogy tetszett, hogy néztek. El voltam könyvelve, hogy csak Lórival foglalkozom, most pedig ott smároltam Danival, Lóri barátjával.
Aztán hazaindultunk. Egész úton alig szóltunk egymáshoz, de mikor a házam elé értünk, és mindenki más elment, úgy estünk egymásnak, mint a szeretők, akik hónapok óta nem látták egymást. A kerítéshez nyomott, kezei vadul markolászták melleimet, nyelve eszeveszett csatát járt az enyémmel. Nem volt kegyelem. De ott nem lehetett. Az utcán voltunk, és mivel még szüleimmel élek, nem hívhattam be. "Holnap, 11-re itt vagy" -lihegtem. Mindenen remegett. De Ő is. Még sosem éltem át ilyet. Éreztem, hogy fel volt izgulva, ez nekem is besegített, hogy beinduljak. A kezei már a felsőm alatt keresgéltek, a nyakam már fájt a sok harapdálástól, de a lábaim remegtek, főleg, mikor Ő is elkezdett nyögdécselni, meg hozzám simulni egyre jobban.
Valahogy leálltunk, és elment.
Nem aludtam semmit. Nem tudtam, túlságosan felizgatott. Újra és újra éreztem a nyelvét mozogni az enyémmel, a harapásait a nyakamon meg az ajkaimon, a remegő testét, a rekedt és halk nyögéseket...
Mégis, mikor úgy döntöttem, hogy kimászok az ágyból, nem voltam letört, de nem is vártam Danit. Vettem egy gyors, hidegzuhanyt, aztán nekiláttam a teendőimnek. A szüleim elmentek egész napra, így nem kellett siessek semmivel.
Észre se vettem, hogy repül az idő, de egyszer csak megállt egy kocsi a ház előtt és Dani szállt ki belőle. Úgy éreztem, elájulok. Nem vártam, nem gondoltam volna, hogy tényleg eljön.
Behívtam, hozott egy üveg bórt. Feszültek voltunk mindketten. De leplezni próbáltuk. Aztán, lassan oldódott a hangulat, megmasszíroztam a nyakát, mert megerőltette -már akkor felizgultam, mikor hozzáértem. Meleg volt a teste, az ágy szélén ült. Megint nyögdécselni kezdett, végem volt. Azon kaptam magam, hogy elképzelem, amit rajtam vagy alattam hallatja ezeket a hangokat...
"Most én jövök." -rántott ki fantáziálásaimból, és felmászott mellém. "De jobb lenne, ha lefeküdnél" -mondta.
Hasra feküdtem, és mondtam neki, hogy bátran üljön a fenekemre. Így is tett és masszírozni kezdett, először nagyon gyengéden, majd szóltam neki, hogy csinálja, erősebben. Isteni kezei voltak. Lassan lehúzta a felsőm cipzárját, majd kezeit alá csúsztatta. Csak az ujjai hegyével kényeztetett, én meg nem bírtam, nyögni kezdtem. Egyre lejjebb csúsztak a kezei. Aztán mellém feküdt. Mint a kiéhezett vadállatok, úgy estünk a másiknak.
Semmi gyengédség nem maradt benne, mintha nem is lett volna. Brutális volt, kegyetlen, de piszkosul izgató. Harapott, de minden harapás fajdalom helyett, csak növelte az izgalmamat.
Visszaadtam, mindent, amit kaptam.
Kezei erősen markolászták melleimet. Száját lejjebb csúsztatta a nyakamra, majd egyik mellemre. Harapdálni kezdte mellbimbómat, aztán szopogatta. Majd ugyanezt eljátszotta a másikkal is.
Helyet cseréltünk, én voltam felül. Éreztem kemény farkát, de még nem akartam, hogy belém hatoljon, és, ahogy elnéztem, ő is halogatta a pillanatot. Végig nyaltam teste minden részét, a nyakától a farkáig. Ott megálltam, a számmal vettem kezelésbe. Szopni kezdtem, ő meg egyre nagyobbakat nyögött.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.47 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika 2016. 01. 30. szombat 18:50
Nagyon gyenge.
#11 sunyilo 2016. 01. 22. péntek 21:57
Átlagos...
#10 Pavlov 2016. 01. 22. péntek 20:30
Nagyon egyszerű leírás, nem tetszett.
#9 papi 2016. 01. 22. péntek 17:40
Nagyon gyenge
#8 veteran 2016. 01. 22. péntek 17:25
Ez nem a legjobban sikerült.
#7 cscsu50 2016. 01. 22. péntek 16:55
egynek elmegy
#6 vakon53 2016. 01. 22. péntek 15:43
Ne a fikázásokkaltörődjél hanem írjáltovább.

10 Pont!
#5 Vulvofil 2016. 01. 22. péntek 07:43
Még jó, hogy a bórt nem ittátok meg! smile Aggódtam csöppet. Vagy ez egy UFO történet? smile ))
#4 Rinaldo 2016. 01. 22. péntek 06:39
elmegy.
#3 feherfabia 2016. 01. 22. péntek 06:19
Nem tetszett!
#2 A57L 2016. 01. 22. péntek 06:04
Gyenge írás és cselekmény.
#1 Törté-Net 2008. 06. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?