A+ A-

Egy pamut bugyi kalandjai

1. Félpillantások
Félpillantásokból megértettük egymást, de én nem voltam biztos benne, hogy Lili is arra gondol, amire én. Szemei azonban sokat mondóan villantak rám. Elektromos ütése volt ezeknek a szemeknek, s úgy véltem, pontosan arra gondol, amire én. Peckes, királyi tartásával végigment az asztalok mellett, lábait úgy emelte, mint a táncosnő egy titokzatos darabban, s fejét is olyasképpen hordta. Szemei barna tűzben égtek. Egész tartása olyan volt, mint a nemes vadnak. Az ő esetében ezt a közhelynek is gondolható képet valóságnak kell venni. Szokás szerint élmény volt a mozgása, esztétikai élmény, táncélmény és persze erotikus élmény.
Kilenc évet éltem ennek az élménynek a sugárzásában, naponta megcsodálva királynői allűrjeit, melyekkel természetesen teljesen tudattalanul bűvölte el környezetében a férfiakat. Kortalan szépség volt, egyik fia sem az ő vonásait viselte, férjével jól éltek, láthatólag szerette a férjét, bár gyakran dühös volt rá, és Lili akaratos természetével nehezen bocsátotta meg a férjének kisebb fokozatú botlásait, bár hogy milyeneket botlik és mekkorákat, azt csak ő tudta igazán, mi soha nem értesültünk róla. Azonban tény, hogy István gyakran hetekre eltűnik ma is az ország legkülönbözőbb vidékein, mert olyan a munkája. Csak gondoltuk( mi, a munkatársak) hogy István ilyenkor hűtlenkedik egyet - egyet, de ez Lilit soha nem érintette láthatólag, és soha senki nem is próbált hozzá közeledni, annyira kemény egyénisége volt. Soha nem jutott volna eszembe, hogy kikezdjek vele, Lili egyszerűen nem az a fajta. Hosszú vétek alatt megkedveltem, ámbár fölöttébb goromba tudott lenni bárkivel, kíméletlen az olyan gyengeségekkel szemben, amelyek őt érintik. Kifejezetten szép, vagy inkább érdekes arca volt. Ha valakit kedvelt, megszépült az arca, ha haragudott, szinte csúnyává vált. A mosolyától el lehetett olvadni. Soha se úgy mosolygott, mint nő.
Mintha érezte volna, hogy ez visszaélés a nőiséggel. A mosolya emberi volt, szép, kedves és hihetetlen. Az ember el se hitte, hogy ezt a mosolyt ő érdemelte ki. Kedves kis macska arca bizonyos csiszolatlansággal párosult. Vad volt, és gyakran igazságtalan. Az igazsághoz amúgy sem sok érzéke volt, bár időnként beletrafált. Nem volt intelligens, erős szexus jellemezte, és erős fékek, melyekkel derűsen tartotta karanténban vágyainak falkáját, hogy ne okozzanak számára galibát. Erős jelleme nélkül roppant veszedelmes szexuális ragadozó lett volna ez a nő. Lehetett volna belőle egy jó kis dűljfelkatica, ám senkinek nem jutottak eszébe róla könnyű kalandok. Nem mintha a férfiakat nem foglalkoztatta volna, sőt. De soha nem tettek rá még pajkosnak álcázott megjegyzéseket sem, mert semmi ilyet nem tűrt volna meg. Fejét ilyenkor élesen jobbra vagy balra fordította - általában jobbra -, és visszafelé forduló szemekkel élesen, áthatóan, hosszan és mereven nézte, szinte fixírozta a szóban forgó személyt, éles és erős hangon vonva felelősségre a vétkest. Ha erre sor került, nem lett egyhamar vége a dolognak, szépen, módszeresen kivesézte az áldozatát, számtalanszor megfigyeltem, hogy ilyenkor hibátlan logikával, cicerói, imponáló módszerességgel végezte a "műtétet". Nem volt szívbajos, nem hiányzott abból semmi, az embernek - hallgatván őt - nem maradt hiányérzete.
Vagy két év után észrevettem, hogy kedvel. Persze ez nem sokat változtatott a viszonyunkon, csak többször fantáziáltam róla. Nem voltak ezek feltétlenül illedelmes játszadozások, de hát mikor illedelmesek a férfiak nőkről szóló fantáziálásai. Mostanában gyakran felejtettem rajta a szemem, főleg ha nem nézett rám. Minden porcikája vonzott. Sokszor elképzeltem különféle helyzetekben, gyakran megbabonázott bugyija áttetsző vonalának ívelése, mely rendszerint átsejlett a melegítőjén. Sokszor gyötört akaratlanul szépségével, s talán idővel megsejtett belőle valamit. Biztos, hogy a híres női ösztön szerepet kapott a mi történetünkben. S bár társát egyikünk se akarta megcsalni, volt valami nagyon erős vonzódás köztünk, melynek nem tudtunk ellenállni.
Érdekes módon tudta, mire gondolok, valahogy "telepatikus" úton mindennel tisztában volt, s miután egymás tekintetéből megértettük egymást, egyszer, amikor ketten maradtunk, váratlanul megszólalt:
- Most jöttél rá, hogy tetszek neked?
- Mindig tetszettél.
- Akkor mi változott?
- Ahogy rám nézel.
- Hát, ez jó.
Rá jellemző energiával kisöpört a teremből, de az illata ott maradt az orromban. Megdöbbentem. Te jó Isten! Most mi van? Képzeletem odavetítette a függönyre a csillogó fénypászmák közé. Úgy gyönyörködtem benne, mintha ott lenne. Eltelt egy félóra, aztán újra megjelent, én addig belemerültem a teendőimbe. Lili jellegzetes félpillantásai letapogattak kívül és belől. Felajzva száguldozott, mint egy pompás versenyló. Nem látszott rajta izgalom, de én éreztem, mennyire nyugtalan.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.9 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 papi 2013. 11. 30. szombat 13:40
Nagyon jó
#16 A57L 2013. 10. 14. hétfő 04:28
Jó írás
#15 Caligula 2010. 03. 14. vasárnap 14:39
T.Tiborg! Ha azt akarod mondani, hogy ebben a novellában nincs erotika...bocs' de akkor a tengerben nincs víz, a nap nem világít és a hold körül kering a föld - csak, hogy néhány analóg megállapítást tegyek!
Ha azt akarod mondani: disznók elé ne öntsünk gyöngyszemeket, nos az rendben volna, de ha szerinted ezt az oldalat csak disznók látogathatják, akkor viszont én távozom!
Szerintem azokat kellene kiirtani innen - mármint story-kat - amik ennek a színvonalnak nem érik el legalább a nyolcvan százalékát!!!
#14 tiborg 2010. 03. 14. vasárnap 06:23
Gyonyoruen szerkesztett,megirt,atgondolt tortenet. Szepirodalom! De nem erre a web-lapra valo,mert a viragos gondolat fuzesben az erotika meghalt !!!
#13 Zoli bácsi 2009. 10. 22. csütörtök 13:51
Igen kedves Caligula ez a név alatt fog megjelenni, de ne várj valami nagy durranást, csak próbálkozok! "Akaratos némberek" címmel fog megjelenni de ne várd annyira, mert a pokolba fogsz kívánni, ha elolvasod. Talán az, ami a "Törté-net..." néven fog megjelenni az jobban sikerült egy picivel mert ott jobban próbáltam figyelni az összhangra. Nem tudom mikor jelenik meg mert még csak kb. 3-4 hete ülnek rajta a szerkesztők. Időm mint a tenger!
#12 Caligula 2009. 10. 22. csütörtök 12:35
De Zoli bácsi!Hol van már az az írás?Már hülyére csigáztad az érdeklődésemet!Ja, és a ez alatt a név alatt jelenik meg?
#11 Zoli bácsi 2009. 10. 21. szerda 20:08
Kedves Caligula! Nyugodtan ócsárolhatod majd nem, érdekel különösebben, mert nem halok bele a durva kritikába. Mindenkinek szüksége van a kritikára, hogy előrébb tudjon lépni, de nem mindenki tudja feldolgozni. Beszélgetéseink után a te hozzászólásodra vagyok leginkább kíváncsi. Akár mi is lesz a véleményed tudnod, kell nem ez az egyetlen merénylet, amit elkövettem az olvasók és a magyar irodalom ellen és néhányan az ismerőseim közül, akik már olvasták megállapították hogy fejlődök.
#10 Caligula 2009. 10. 21. szerda 19:12
Zoli bácsi!Amiket a frászba kívánok,meg e között mintegy háromezer emelet emelet különbség van!Nem kell erre a szintre eljutni mindenkinek,aki ide írást küld be,de talán legalább a közepe tájáig...akkor biztos nem fogom "fikázni"!
#9 Zoli bácsi 2009. 10. 21. szerda 17:40
Kedves Vadász!
Ez több mint nagyon jó!!!!!!
Gratulálok.

(Látod kedves Caius én, így soha nem fogok írni!)
#8 Caligula 2009. 10. 21. szerda 14:59
Kár,hogy nem lehet száz pontot adni vagy tízszer-hússzor szavazni. Ez már szépirodalom erotikus tartalommal. Számomra kicsit az élet is - huszonöt évnyi színtiszta barátság után éltem át hasonlót magam is,sajnos vagy hál'Istennek(???),egyszeri és megismételhetetlen alkalomként - de ami igazán jó,a barátság ma is tart!
#7 Caligula 2009. 10. 1. csütörtök 23:32
Tudod P.... leginkább csak két betű kérdése,hogy kinek mi és hol a lényeg!A két betű: IQ
#6 pisti47 2009. 08. 10. hétfő 07:38
Vadász. Téged Arany János is betett volna az erotikus gyüjteményébe, (mert volt neki ilyen) estleg kicsit értetlenül nézett volna a Nagy Pénztárgépről olvasván. Ez is remekmű és kész.
#5 Andreas 2008. 12. 21. vasárnap 16:32
Fantasztikus
#4 sihupapa 2008. 12. 4. csütörtök 00:42
jóóóó
#3 PG3NP 2008. 06. 3. kedd 16:01
Túl sok benne az a rész amikor dícséri a csajt
ezért uncsi és kevés benne a lényeg
#2 Lemon Orange 2008. 06. 3. kedd 10:44
GZ. Ilyet. Még. Sokat.
#1 Törté-Net 2008. 06. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?