A+ A-

Borot(va)rázs

Steve meztelenül állt a tükör előtt. Nemrég ért haza a munkából, és még vacsora előtt le akart zuhanyozni, hogy barátnőjével közösen, ágyban ülve, evés közben nézzék az esti showműsort a tévében. A fürdőszoba nem volt túl nagy, a zuhanyzó mellett lévő ember nagyságú tükörben az egész helyiséget be lehetett látni.
De Steve magát nézte. Először az arcát fürkészte, kissé fáradt, beesett szemei, borostás arca nem épp a legjobb formáját mutatták, de mégsem érezte magát annyira fáradtnak.
Tekintete lassan lejjebb vándorolt, végigfutott izmos mellkasán és hasán, majd megállt petyhüdt nemi szervén.
Egész nap ezen gondolkodott.
Vajon megtegye-e, tetszeni fog a barátnőjének, Catie-nek, vagy kiröhögi érte, esetleg megsértődik?
Munkatársa egész nap azzal dicsekedett, hogy mennyire bejött a feleségének, hogy kapcsolatukban először nem csak az arcán használta borotváját, hanem lejjebb is megszabadult a felesleges szőröktől. Leborotválta szeméremszőrzetét, és az asszony egész este le sem vette a szemét, kezét, száját a megcsupaszított kukacról.
Steve pedig azóta rágódott a dolgon, hogy vajon Catie mit szólna, ha meglepné azzal, hogy körbeborotválja péniszét.
Nagy levegőt vett, és döntött.
Kezébe vette a borotvahabot, felrázta a flakont, nyomott egy keveset a kezébe, és egyenletesen szétkente a szeméremszőrzetén. Ezután megfogta a borotvát, és lassan, óvatos mozdulatokkal borotválni kezdte a dús szőrt.
Már szinte a művelet végénél tartott, csak le kellett volna mosni a fennmaradt habot, meg a felragadt szőrszálakat, amikor hirtelen kinyílt a fürdőszobaajtó, és Steve keze remegve megállt a levegőben. Catie állt az ajtóban és kérdőn nézett barátjára.
- Mit csinálsz, Drágám? - kérdezte csodálkozva.
- Én... csak - hebegte Steve, és mozdulni sem mert. - Én... a srácok mesélték bent, hogy...
Catie kacéran elmosolyodott, beljebb lépett, és becsukta maga mögött az ajtót. Csak egy átlátszó, lenge hálóinget viselt, ő már túl volt a zuhanyzáson. Vállára omló, vörös, még kissé vizes haja nagyon szexivé varázsolta amúgy is szép arcát.
Lassú léptekkel még mindig dermedten álló barátjához lépett, megfogta a kezét, kivette belőle a borotvát, és a mosdótálcára helyezte, majd finoman betessékelte a zuhanyzóba, megfogta a zuhanyrózsát, beállította a vizet langyosra, és lemosta barátjáról a felesleget. Először a fiú nemi szerve körül tett lágy simogató mozdulatokat, szinte alig ért hozzá miközben lemosta róla a levágott szőrt, majd finoman megfogta barátja péniszét, és le-fel húzogatva rajta a bőrt arról is eltűntette a felesleget. Steve érezte, hogy Catie érintésétől felforr a vére, és pénisze lassan ágaskodni kezd. A lány ezt kacér mosollyal nyugtázta, mélyen barátja szemébe nézett, aki lassan kezdett megnyugodni, hisz rájött, Catie-nek tetszik, amit szőrzetével művelt.
A lány befejezte a tisztítást.
Steve kiszállt a zuhanyzóból, közben Catie leemelte a fiú törülközőjét a fogasról, majd megtörölte barátja merev péniszét, meg ahol még vizes lett, a combjait és a hasát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.07 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 feherfabia 2015. 08. 15. szombat 07:00
Közepes!
#2 genius33 2013. 06. 8. szombat 10:18
Tetszett nagyon! smile
#1 Törté-Net 2008. 05. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?