A+ A-

Parton 1. rész

A szivárvány minden színe játszott az égen, s az elhaló napsugarak megcsillogtatták a még leveleken maradt esőcseppeket. Csodálatos júliusi este volt egy forró nyári zápor után. A tengerparton egy fiú ült, a nemrég még tüzesen izzó, de nedves homokban. Egyedül. Fehér atlétatrikót, és farmert viselt, s mezítláb lábával a homokot piszkálta. A távolban egy lány közeledett. Harang alakú szoknyáját ringatta a csípője minden lépésnél jobbra-balra, jobbra és balra. Gyönyörű lábai belesüllyedtek a homokba, maga mögött nyomot hagyva. Hosszú barna egyenes haja lágyan omlott a vállára, tiszta arcát megvilágította az utolsó fénycsóva. Leült a homokba, a fiú mellé. Egyik percről a másikra láthatatlan feszültség alakult ki a két test között. Szikrázott a levegő a szenvedély és vágy jelenlététől. A fiú a lány kezére tette a kezét, majd megszorította, s hosszan a szemébe nézett. Mindketten érezték, ahogy egész testük belerázkódik a lemenő nap látványába, a pillantásba, a tapintásba...
Hosszú percek teltek el. De se a szorításból, se a tapintásból nem engedtek. Egyedül a nap bukott a távoli horizont alá, maga mögött hagyva egy fiút és egy lányt. A kezeik szorításából engedve, a fiú végigsimította hideg kezével a lány alkarját, majd felkarját, nyakát, mindaddig, míg hosszú barna haját meg nem érezhette hideg ujjaival. A lány megremegett. A levegő lehűlt, egyre hidegebb lett a homok. A fiú átölelte, és magához húzta, s ajkaik egymáséihoz értek. Csend volt. Csak a hullámok csapdosásának hangait, és a tenger moraját lehetett hallani. Az apró ajkak találkozásából szenvedélyes csók lett.
Egymást ölelve perceken át apró puszik hangjait hallatták. A lány fogaival óvatosan harapdálta a fiú ajkait, mire az elmosolyodott, s óvatosan a nedves homokba fektette a lányt. Mellé feküdt, az oldalára, s végigsimította a lány hamvas arcát. Gyönyörű volt és tiszta. Nézte a lányt, s az egyre sötétebb parton csak egy fáklyasor világított. Oldalfénytől csillogó szempárok találkozásából újabb apró puszik és csókok lettek. A fiú végigsimította a lány tökéletes testét, mire az felhúzta az lábát, s a haragszoknyája a csípőjéhez csúszott. Meztelen lábait simogatva tovább csókolta a fiú, s észrevette, hogy a lány nem visel mást, csak azt a falatnyi koktélruhát. Közelebb húzta a lányt, s a szorításából nem engedve egyre érzékiebben csókolta.
Minden pillanatot kihasznált, hogy hozzáérhessen. Kezével újra a lány vállainál járt, és óvatosan lehúzta a ruha pántján, majd végigsimította a csupasz vállakat. Ajkaival a keze útvonalát követve csókolta, s a nyelvével is végigkövette ujjai útját. A bal vállától, a nyakán át, a jobb válláig. A fiú közelebb hajolt, s az előbbi útra hűs levegőt fújt, ami jéghideggé varázsolta a forró csókok utáni érzést. A lány egész testéből beleborzongott, s elfogta a libabőr. A szorításból és a csókokból engedve, levette a fiúról az atlétatrikót, kezével megfogdosta a tökéletes felsőtestet. Hátradöntötte, majd a nyakán keresztül kibújt a narancsszínű ruhából. Tökéletes mellei szilárdan tükrözték a fáklya fényeit, mindaddig, míg a fiú közelebb húzta magához.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Andreas6 2017. 11. 28. kedd 07:39
Nagyon szépen akartál fogalmazni. Sajnos túlbonyolítottad.
#2 zsuzsika 2015. 02. 8. vasárnap 08:38
Többet ki lehetett volna hozni belőle.
#1 Törté-Net 2008. 04. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?