A+ A-

Vigasztalás 1. rész

Nagyon-nagyon magam alatt voltam, mert a barátommal pár hete szakítottunk, de nem azért, mert már nem szeretett, hanem kapott egy kihagyhatatlan állásajánlatot Amerikába, és sajnos engem nem vihetett magával. A legjobban az fájt, hogy már két éve együtt voltunk, tervezgettük a közös jövőnket, amit ő egy mozdulattal eldobott magától, mintha teljesen értéktelen lett volna a számára.
A legjobb barátnőm Kriszti próbálta rendbehozni a lelkivilágomat. Sok időt töltöttünk együtt, gyakran náluk aludtam, ha a férje éjszakás volt. Gyerekkorunk óta ismertük egymást, minden apróságot tudtunk a másikról. Ismertük egymás ízlését is, ami azért ciki, mert így tisztában volt vele, hogy nagyon jó pasinak tartom a férjét, de azzal is tisztában volt, hogy nem tennék semmi olyat, amivel megbánthatnám.
Az egyik szombat este rávett, hogy menjünk el bulizni valahova. Rengeteget táncoltunk, és még többet ittunk. Jobbnál-jobb pasik rajzottak körülöttünk - természetesen az elmaradhatatlan "kőkóla" típusúakkal kiegészülve - de mi nem foglalkoztunk velük, így is remekül szórakoztunk.
Kriszti hirtelen nagyon meglepő kérdést tett fel nekem:
- Megcsókolhatlak?
Megszólalni sem bírtam, csak néztem rá döbbenten, és arra gondoltam, biztos csak sokat ivott, azért kérdezett ilyet.
- Régóta kíváncsi vagyok rá hogy, hogy csókolsz? - mondta mosolyogva, és hozzámsimult. Az volt vicces, hogy erről már régebben beszélgettünk, így tudta, hogy ez már az én fejemben is megfordult, de akkor ennyiben maradt a dolog, most pedig ő kezdeményezett. Amikor megcsókol, rögtön viszonoztam, nyelveink a zene ütemére táncot jártak. Belemarkolt a fenekembe, úgy húzott közelebb magához, hogy ujjai belemélyedtek a húsomba, amit nagyon izgatónak találtam. Teljesen belefeledkeztünk a csókba, és mikor abbahagytuk ráébredtünk, hogy ennyi közel sem volt elég. A körénk gyűlt férfiaknak is ez volt a véleményük, valóságos gyűrűt vontak körénk, ezért jobbnak láttuk lelépni onnan.
Mire hazaértünk teljesen zavarban voltam. Nem tudtam, hogy most ezt mire véljem. Vajon Kriszti is akarja folytatni, amit elkezdtünk, vagy sem? Régebben beszélgettünk erről a témáról, és mindketten oda lyukadtunk ki, hogy kipróbálnánk lánnyal, de pont egymással? Csak álltunk szótlanul, és méregettük egymást. Megnyaltam a kiszáradt ajkaimat, erre ő halkan felsóhajtott, a mellei magukra vonzották a tekintetemet, a mellbimbói valósággal átdöfték a vékony trikója anyagát. Hőhullám öntötte el a testemet, mint mindig, amikor megérzem, hogy a másik fél is kíván.
- Menj, zuhanyozz le! Én addig iszok valamit. Utána megbeszéljük a dolgokat...- a hangja elhalt, és szinte futva indult a konyha irányába.
Lemostam a sminkemet, úgy éreztem, hogy most csak a hideg zuhany segíthet, ami megnyugtat, és felfrissít. Kriszti hozott nekem egy teát, közben pedig majdnem felfalt a szemével, egészen odáig azt hittem, ezt a nézést, csak a férfiak tudják produkálni, de be kellett látnom, hogy rosszul gondoltam. Kriszti is zuhanyozni akart, így én bemenekültem az ágyba, aminek Pisti illata volt, hiszen mindig a férje helyén aludtam, ha nem volt itthon, sőt Pisti egyik ingében szoktam aludni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 12. 5. péntek 13:02
Ügyes.
#8 deajk2008 2014. 12. 1. hétfő 11:24
ezért nekem ez most csak 9p lett, de attól még folytasd...
#7 deajk2008 2014. 12. 1. hétfő 11:24
ami viszont egy kissé zavaró, hogy túl rövid lett, mert lehetne a 6-szorosa is
#6 deajk2008 2014. 12. 1. hétfő 11:22
ez a szöveg nagyon is felizgatott, jó lett a történet menete is
#5 deajk2008 2014. 12. 1. hétfő 11:21
izgat, mikor meztelenül elindulnak egymás testének felfedezésére
#4 deajk2008 2014. 12. 1. hétfő 11:19
szeretem, mikor lányok egymásra lelnek és játszadoznak is egymással.
#3 A57L 2014. 04. 25. péntek 05:08
Nem rossz.
#2 szabobianka 2012. 10. 6. szombat 14:40
... Egész jó.
#1 Törté-Net 2008. 04. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?