A+ A-

Requiem - RPG Sis' 1. rész

2007. augusztus 14 - én meghaltam! Ha lehet így fogalmazni életem legjobb pillanata volt. Attól az este 11 órai pillanattól kezdve az életem teljessé vált. Nem hittem volna, hogy a halálnak ilyen pozitív üzenete is lehet. Kísértetté váltam. Egyesek biztosan fanyalognának az anyagtalanság miatt és azért, hogy időtlen időkig a Földön kell bolyongniuk. De én nem.
Én felfedeztem a lét, illetve a nemlét végtelen örömét. Talán hozzásegített a szemléletemhez az, hogy világ életemben imádtam kukkolni. A világ megszűnt körülöttem, amikor a bombázó Rachel - t figyeltem a szomszédban az ablakán keresztül. Nagyon óvatos volt és sosem hagyta semmijét sem fedetlenül. Csak a képzeletemre hagyott mindent, de mit ne mondjak még így végtelen hosszúnak tűnő élvezetes perccel adományozott meg, amikor láthattam. 24 éves volt, három évvel idősebb nálam. Egy hatalmas házban élt a nővérével, azt hiszem a szülei meghaltak. Igazából semmit nem tudtam róluk, ahogy senki más az utcában. Szótlanok voltak és gyönyörűek. Rachel - nek hosszú egyenes éj fekete haja, hófehér bőre és kimondottan nőies alkata volt. A nővérét azt hiszem Jane - nek hívták, ő rövid, tépet, hidrogén - szőke volt, testvérénél sportosabb alkatú, így ő nem nagyon jött be elsőre. De ahogy egyre többet és többet figyeltem őket úgy gondoltam a mennyország a Földön van éspedig az ő házukban. Mikor végre felismertem a halálom áldásos mellékhatásait első utam rögtön hozzájuk vezetett. A falakon átsétálva egy pillanat alatt a nappaliban találtam magamat. Maga a végtelen mámor volt. Rachel ott feküdt a kanapén, egy áttetsző fekete hálóing volt rajta, alatta csipkés francia bugyi és melltartó. Azt hittem ott helyben elélvezek. De ez nem volt elég, majdnem hanyatt estem - amikor megláttam - mit olvas. A Skin Two magazin e havi számát. A lakkruhákat mustrálta és a jobbjával lágyan cirógatta magát. Ilyen nincs, ez a csaj nemhogy észveszejtően szexi, de perverz is. Körbejártam a nappalit és a videós rekeszben egytől - egyig csak S/M vagy Fétis pornókat találtam. Elég nyíltan vállalja, úgyhogy biztosan a nővérét is izgatja a dolog. El sem tudtam képzelni, mik történhettek itt, amíg csak az elhúzott függönyöket vizslattam, hátha akad rajta egy leheletnyi rés.
Egyszer csak ledobta az újságot a dohányzó asztalra és felállt. Én szorosan mögé tapadva követtem. Felmentünk a felső szint hálójába és ő a ruhásszekrényt kinyitva a normális ruhái mellől csupa szexi ruhadarab között kezdett válogatni. Volt itt minden, a bőrtől a lakkig. Kidobált egykét darabot az ágyra és becsukta az ajtót. De nem kezdett átöltözni a legnagyobb sajnálatomra. Helyette leült az ágyszélére és kinyújtóztatta magát. Akár egy kiscica, olyan mélyről áradó kéjjel nyújtózkodott. A gyönyörű mellei peckesen álltak, nem volt kétséges a számomra, hogy szilikon, hacsak nem a melltartó ilyen merev.
Az ajtón csöngetés nélkül lépett be valaki. Hallottam, ahogy sietve felszalad a lépcsőn és belép a hálószobába. Rachel üdvözült mosollyal fogadta testvérét. Jane feszes topot és forrónadrágot viselt, valószínűleg futásból tért vissza, a teste még csatakos volt az izzadságtól, tökéletes melleit, pedig dobálta a szapora légzéstől ugráló mellkasa. Rachel felállt és odalépett testvéréhez és - nekem leesett az állam - megcsókolta. A farkam kőkemény lett. Rachel lekevert egy pofont Jane - nek.
- Késtél! - jegyezte meg - Fürödj le és öltözz fel! Lent várlak! - Azzal kilépett a háló ajtaján. Én nem tudtam ellenállni a kísértésnek és követtem Jane - t a zuhanyzóba. Végignéztem - ahogy gyönyörű nap barnította testén - szaladgál a lefolyó felé az a szerencsés víz. Ahogy sietve lemossa magáról az utca porát és 5 perc alatt véget is ért az öröm.
Az ágyra kikészített ruhákat egymás után sietve kapdosta magára. De először egy kis fehér nylon - pakkot dugott fel magának, ami szintén oda volt készítve. Kicsit fintorgott én pedig értetlenül álltam.
Egy rózsaszín bugyit, fekete és piros skót mintás rakott minit, fehér inget nyakkendővel, térdzoknit és tornacipőt vett fel. Mint egy pornófilmbe készülő iskolás lány. Az ing alját összekötötte, hogy kilátszódjon a tökéletesre dolgozott hasa. Majd gyámoltalanul és kicsit remegve elindult lefelé. Én szorosan a nyomában voltam. Lent Rachel már türelmetlenül várt.
Este volt. A lámpákat lekapcsolták az alsó szinten. Jane botorkálva jött le a lépcsőn. Amikor egyszer csak zseblámpa fénye vakított el mindkettőnket. Szigorú és erőteljes hangon förmedt Jane - re Rachel. De mintha csak más ember lett volna, egy percre teljesen összezavarodtam.
- Állj! - hangzott a parancs és mindkettőnknek földbe gyökerezett a lába - Fel a kezekkel és lassan sétálj le!
Jane engedelmeskedett. Követtem. A lámpa elvakított, de csak egy ideig, mert Jane arcába világított nem az enyémbe. Amint leért a lépcső alján várakozó átöltözött Rachel - hez ő el is kapta a karját és durván a falnak lökte a "kislányt".(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.79 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 02. 14. péntek 05:26
Nem rossz.
#4 xy 2008. 04. 11. péntek 00:22
a történet tetszik.
a szerkesztésre jobban oda lehetett volna figyelni.
a hulla elhagyható.
#3 smutz 2008. 03. 29. szombat 13:53
eddig kellemes
#2 Asura 2008. 03. 29. szombat 12:12
Remélem a folytatása is ilyen jó lesz,mindent bele.
#1 Törté-Net 2008. 03. 29. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?