A+ A-

Ez nem igaz! Megdugtam!

Szóval, egy átlagos nyári délelőtt történt meg velem, az amire még álmomban sem gondoltam volna. Tizenhét múltam, szezonmunkát vállaltam egy a városunkban elég neves kávézónak számító helyen. Fiatal korom ellenére tapasztaltnak számítottam a szakmában, hiszen mar három nyarat is dolgoztam pincérként és félmunkaidőben suli közben is.
Körülbelül, úgy 1 hónap telt el, mióta ott dolgoztam, és már elég jól ismertem a vendégeket, ahhoz, hogy szóba álljak velük, és sokakkal közelebbi kapcsolatba is kerültem (nem szexre értendő).
Szóval, mivel elég felkapott hely volt, rengeteg cicababa is járt oda, bírták a fejemet, hiszen poénkodtam velük, mindig mosolyogtam.
Az egyik reggel, Katika, aki talán az egyik legszebb volt mindközül, sietve, toporzékolva futott be a kavezoba, és rohant is rogton a mellékhelyiségbe. Elcsodalkoztam, de csak legyintettem. Senki nem volt rajtam kivul a barba, a kolegam hazalepett, mert amugy sem voltak sokan.
Egyszer csak egy nagyon aranyos hang szól ki a WC-ből, és megkér, hogy segítsek. Bementem és kiderült, hogy Katika nem tudta elzárni a csapot, mert valami eltört rajta. Ott állt a tükör előtt "szerelte" a csapot, én gyengéden, hogy nehogy bántsam, mögé húzódtam, és a kezemmel elnyúltam a dereka mellett úgy, hogy érintettem azt, mindkét karommal. Egy darabig babráltam a csapot, amíg sikerült elzárni, és amikor a kezem el akartam venni, Kati megfogta és lágyan rám szólt:
- Ne engedj el, simogass! - én úgy meglepődtem, hogy elállt a szavam, és nem tudtam kontrolálni magam, azonnal megkeményedtem.
Ezt nyilván érezte Katika, mert meg szorosabban a hátához húzott. Egy kis nyögés féle jött ki a száján, majd megfordult.
Most mar cseppet sem gyengéden, sőt vadul szinte kiáltotta:
- Akarlak! - erre elborult az agyam, vadul kezdtem simogatni, tapogatni, majd amikor a közepes méretű, feszes, gyönyörű melleihez értem, végképp nem volt megállás.
Betuszkoltam egy fülkébe, leültettem a WC ülőkére, felhúztam a csöppnyi szoknyáját, és félretoltam falatnyi tangáját. Gyönyörű puncija volt, teljesen borotvált és kellemes illatú, szinte csöpögött a kéjnedv belőle. Nyalogatni kezdtem a csiklóját, majd gyengéden beszívtam, és játszadozni kezdtem a számmal. Ő szerény kis nyögdécselésből, zihálásba tört át, majd mikor a nyelvemet szinte felnyomtam a lyukába két ujjammal együtt, óriásit sikított. Erőteljesen megfogta a fejem, neki nyomta a puncijahoz, hogy már nyalni sem tudtam, és hangosan, sikítva élvezett egy nagyot.
- Köszönöm - suttogta, majd hozzátette, hogy most te jössz kicsim!
Fel sem állt helyéről, nyomban kigombolta a nadrágom, lehúzta a sliccemet, és elővette megduzzadt, vörös farkamat. Húzogatta rajta gyengéden a bőrt, majd erősebben, majd olyan gyorsan, hogy le kellett állítsam, nyílván nem akartam meg elspriccelni. Most nyelvével kényeztetette a makkomat, majd hirtelen bekapta a farkam és erőteljesen, vákumot képezve a szájában szopni kezdett. Alig tudtam megállni, hogy ne durranjak a szájába, de muszáj volt, mert meg is akartam baszni, ki tudja mikor lesz meg ilyen lehetőségem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 27. vasárnap 00:06
Holvan a folytatás?
#4 listike 2014. 01. 12. vasárnap 06:29
Ez így kevés.
#3 genius33 2013. 04. 21. vasárnap 10:17
Szuper smile folytatni kellene.
#2 Ati 2008. 03. 20. csütörtök 14:42
És nincs folytatás????? Nemrossz.
#1 Törté-Net 2008. 03. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?