A+ A-

Evelin

Evelin nem volt még tisztában ezzel a fiúval, akivel járt. Elhatározta, kimegy vele valahová a hegyekbe - több ilyen helye is volt -, és megpróbálja kitapasztalni, milyen természetű, mert időnként volt benne valami nagyon zavaró, és szeretett volna tisztán látni, mielőtt komolyabbra fordul a kapcsolatuk. Túl sok időt nem akart rá pazarolni. "Modern" nőnek szerette látni magát, aki nem sokat lacafacázik, szerette maga irányítani a dolgokat. Nem volt az esete az a legtöbb - fajta - férfi, aki ráveti magát a nőre, betuszkolja a lőcsét, befészkeli magát kénye kedve szerint a csaj kiszolgáltatott testére, elonanizál a csaj ágyékával a maga kedvére, aztán nagy lihegések közt kiereszti a tartály tartalmát, mint a benzines kocsi a kútnál, és mindig megmondja, mikor kerül erre sor legközelebb. Mindig arra törekedett, hogy az ő ízlése szerint menjenek a dolgok, kiindulva abból, hogy a férfinek akkor is jó, ha harapófogóval fogják meg neki, amiben persze van némi igazság, ha a teljes igazság nem is egészen ez.
Légyottjaira maximális gonddal készült, kirittyentette magát, ha valami komolyabbat akart. Frissen borotvált illatosított pinával jelent meg ezeken a találkákon, habfehér alsóneműkkel, amelyek bő, szellős formákkal bírtak. Egész megjelenésében ragaszkodott a "gyenge nő" lírai szerepéhez, valószínűleg ennek köszönhette a férfiakra gyakorolt elképesztő hatását, meg az ezzel szögesen ellenkező, szinte férfiasan gyakorlatias viselkedésnek a mindennapi dolgokban. Az volt az elve, soha nem lehet tudni, az ember lánya hol botlik bele valami elkóborolt álló faszba, ezért mindig naprakész nunával járta a földi siralomvölgy tekergős útjait, amikor nem épp két vállon fogadta kihallgatáson valamelyik felcukkolt pasiját.
Most is erre gondolt. Nyomta a gázt, füstölt az autó. A városba tartott, hogy a legújabb fickóját kipróbálja, "tesztelje", ahogy ő nevezte az ilyen eseményt. Közben a leeresztett ablaknál az enyhe tavaszi szélben, mely azzal kecsegtette, hogy valahol a hegyoldalban egy istentelenül nagy, felszabadító hatású farkalást tarthatnak kinn, érthetően és többszörös okokból is erotikus képzelgései támadtak, mint általában azoknak a nőknek, akiknek jó a tesztoszteron ellátása.
A szomszéd sávból eléje vágott egy autó. Annyi rosszat már tanult ermancipálódása során a férfiaktól, hogy ezt feltétlenül személyes sértésnek vette. Belelépett a gázba, elhúzott az előzni készülő "hím" mellett, de amit egy férfi soha nem tehet meg ilyen helyzetben, lazán kilökte a megfelelő oldali csöcsét alig - blúzának felső szélén, mire korábbi képzelgései hatására kivételesen nagyra nőtt, cseresznyeszemekre emlékeztető mellbimbója ráreflektorozott a pofára. Az elképedt nyárspolgár levegőért kapkodva beletaposott a fékbe, Evelin kocsija pedig eközben kilőtt előre. Még látta maga mögött anyu elkerekedett szemeit a férj válla mögül, amikor felüvöltöttek a kerekek a hátul, mert apu lelke a szemébe költözött át, a fékről nem tudott visszatérni a rendes kerékvágásba, a kocsi a lendületből kitörve beingott, és mire újra a tükörbe nézett, az út már letisztult mind a két sávban mögötte. Úgy érezte, itt kicsit túlment a határon, talán mégsem kellene vámpírrá válni, de hát a dolgok hatása kiszámíthatatlan.
Nem volt túl erősen szocializált lény, az esze most azon járt, a lelkes ifjú vajon fog - e bukni rá, s vajon fog - e harapni a seggére? Ez volt Evelin fő ékessége, ezt szerette magán a legjobban, általában hosszan nézegette magát pucéran a tükör előtt, fontolgatva, mit csinálna ő ezzel, ha férfi lenne, és a csajának volna ilyen karosszériája hátul. Elhatározta, hogyha a fiú nem popóorientált, akkor is le fogja rohanni, és seggbe fogja szúratni magát vele, csak épp azon dilemmázott, milyen helyzetben. Kellemes izgalmat érzett, amikor visszagondolt a tegnapi fogadásra. Négyen ültek az asztalnál, és egy óvatlan pillanatban az asztal alatt sikerült lenyúlnia a drágának a kolbászát. Több nem történt, de éjjel aztán vele álmodott, álmában órákon át tesztelte, úgy tűnt nem volt rajta bugyi, simán beleült az antennaszerűen felmeredő vesszőbe, érezte, ahogy csúszik föl benne, a bunkós része nagyon kellemesen végigkotorta belül és elől, aztán a gátja alatt simította végig a kis ráncos luk felé, mint egy ormányos. Több autó gyanúsan imbolygott el mellette, erre aztán észbe kapott, és visszabújtatta gyerekfej nagyságú mellecskéjét a helyére, ahogy azt a KRESZ bizonyára valahol előírja erényes nők számára. Robogott tovább, a mája fehéren izzott. Elképzelte, hogy ül a fiú merev farkán, testét kéjesen kihúzva, hegyesen, mint egy szélkakas, az meg ott csúszkál síkosítóban fürödve végbélnyílásának gyorsan mélyülő gránáttölcsérében. Belelépett a fékbe és elélvezett. Már nem lehetetett várni vele tovább, combjait összeszorította, majd indítózott, összeszedte magát, és újra elindult az útpadkáról, ahová az utolsó pillanatban állt ki. "Hülye kurva vagy Evelin" - korholta magát, mert úgy érezte, az ilyesminek könnyen lehet gyászos vége.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 11. 6. csütörtök 11:02
Jó.
#5 listike 2014. 08. 26. kedd 13:57
Jó volt.
#4 A57L 2014. 01. 31. péntek 05:36
Egész jó.
#3 papi 2013. 11. 30. szombat 13:42
Nagyon jó
#2 tiborg 2012. 03. 8. csütörtök 05:57
Kituno szatira ! Elveztem!!!
#1 Törté-Net 2008. 03. 15. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?