A+ A-

Egy kurtizán naplójából...

Péntek, 15. 30. Borús nap a mai. Szürke fellegek tornyosulnak az égen. Eső várható. Furcsa,,, Az emberek, mintha nem is hinnék el, hogy mivel foglalkozom, miből élek. Pedig tudják. Bizonyosan tudják. Mennyit jelent a külcsín? Miért képzelik azt, hogy egy kurva csak ordináré lehet, vagy ízléstelen? Bár talán igazuk van. Hisz, ha megkérdezné valaki tőlem, mi a foglalkozásom, én sem nevezném magam kurvának. Mondjuk nem kérdezik. Nem, mert félnek a választól. Félnek attól, hogy szembesülniük kell a valósággal. Ha mégis megkérdeznék, azt mondanám, a foglalkozásom kurtizán. A kurva, valóban olyan lealacsonyító és megalázó. Meg nem is fedné a valóságot.
Egy kurva, csupán szexuális szolgáltatást nyújt, mindig annak, aki kéri, szinte válogatás nélkül. Erre én nem lennék képes. Szimpátia nélküli szex? Naneeem... Én mindegyiket szeretem valamiért. Talán maguk a férfiak maguk sem mondanának másnak, mint szeretőnek. Hiszen egy szerető simogat, csókol, meghallgat, és mindent nyújt, amit egy jó feleség is, csak nem kér annyit. S ez így van jól. Készülni kell. Venni egy illatos fürdőt, enyhe smink, valami szexis fehérnemű.. Mindjárt itt az öt óra és érkezik László.
22. 10. Elment. László maga az érzékenység. Vele a szex nem mindig jó, mert túl sokat akar adni. Sokszor annyira igyekszik, hogy mire azt hiszi, eljött az idő, már rég el is múlt.. De nem baj. Kedvelem. Soha nem jön úgy, hogy ne lenne valami apró meglepetés nála, s ez ritkaság. Talán csak azért, mert nincs felesége, így nincs kit, elhalmozzon mindenféle csecsebecsével. Nem is értem, hogy nem kapta még el egyetlen nő sem a grabancát? Ma is... Jött, kedvesen, a szokásos félénk mosolyával. Amint ideért, egy tüneményes plüsskutyust húzott elő a kabátja zsebéből, mondván, ha épp nincs kivel, megosszam az ágyam, ne kelljen mégsem egyedül aludnom. Hát nem kedves? Pedig ismer, tudja miből élek. S persze hozta a szokásos, kedvenc cigarettámat egy karton Davidoffot is. Elmúlt negyven, de még mindig őrzi azt a fajta bájos esetlenséget, ami csak a szűz tizenévesek sajátja.
Szombat: 21.30. Ma sokáig aludtam, jól esett. Délelőtt kimentem a közeli erdőbe sétálni, mert gyönyörű idő lett. Bolondulok a fákért. Találtam egy kis tisztást, ahol leültem, és csak néztem a természetet. Mesés volt. Nem is gondoltam, hogy itt a város közelében is élnek vadnyulak az erdőkben. Azt hittem, ez túl zajos hely nekik, de mikor már jó ideje ott ültem csendben, kiugrált egy a tisztás szélére. Sajnos kiszagolhatott, mert hamar eltűnt. Estefelé beültem egy vendéglőbe, ahol jó volt a kiszolgálás. Azt hiszem, megyek még oda.
Hétfő: 13.00. Tegnap nem volt kedvem írni. Kimozdulni sem a lakásból. Megint rossz volt az idő és ez rányomta a bélyegét a hangulatomra is. Abból főztem, amit itthon találtam, de finom lett. Volt még csirke a fagyasztóban, azt sütöttem meg fűszeresen, rizst pároltam mellé zöldségekkel. Délután elmerültem egy forró habfürdőben és olvastam. Szeretek olvasni. Később beraktam kedvenc lemezem a lejátszóba, és miközben azt hallgattam, női magazinokat nézegettem. Hétvégén sosem dolgozom. Nem is nagyon lenne vendégem, hisz ilyenkor a férfiak példás családapák. Ma jön Róbert. Megkérdezte, elhozhatja-e az egyik barátját is magával? Mondtam, miért ne? Remélem nem lesz zűr. Igazán még azt sem beszéltük meg, mit is szeretnének. Négyre jönnek.
18.00. Elment Róbert. Érdekes helyzet volt. Azért hozta a barátját, hogy ajánljon engem és bemutasson. Nem akartak közös szexet, amit bevallom, nem is bántam. A barátját Ferencnek hívják, szimpatikusnak találtam, így megbeszéltünk egy csütörtök délutáni találkozót, majd elment. Furcsa volt számomra, hogy Róbert ennyire nyílt tudott lenni a barátja előtt. Mondják, hogy a férfiak nyíltabbak, de az én tapasztalatom eddig más volt. Élveztem azért ezt a kissé szokatlan szituációt. Róbert erős jellem, ezt mindig is tudtam. Vele szexelni is remek dolog. Szinte már nem is szex, hanem szeretkezés ez. Nőnek érzi magát az ember a karjaiban, Néha irigylem a feleségét, bár azután mindig arra gondolok, hogy mégsem lehet vele minden rendben, hisz idejár. Ő nem mesél a családjáról. Szinte semmit nem is tudok az életéről. Faggatni meg senkit nem szoktam. Jól szituált üzletember, feleség, két gyerek. Ennyi. Gondolom, mások ideális családot láthatnak bennük. Nyolcra jön Zoltán. Készülnöm kell.
23.30. Zoltán a nagy gyerek. Most ment el. Neki nem is szeretőre van szüksége igazán, hanem egy anyára és barátra. Épp csak egy menet és beszélgetés. Teli van gonddal. Hitelproblémák. Ha nem vesz fel hitelt, csődbe megy. Ha felvesz, nem biztos, hogy törleszteni tudja. Tipikus újgazdag, rongyrázi feleséggel. Többet költenek, mint a bevételük, hogy ki ne essenek a pixisből. Ma is folyamatosan panaszkodott. Meg a gyerekei sem lehetnek piskóták. Tipikus elkényeztetett gazdag csemeték. Próbáltam nem véleményezni a hallottakat /mert ez ugye szabály/, de ma nem ment. Szerencsére nem haragudott meg. Még értékelte is a véleményem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.38 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 genius33 2013. 02. 16. szombat 07:18
Nem is rossz.
#3 Peti 2008. 03. 15. szombat 10:52
Nekem tetszett, szerintem megérte végig olvasni!
#2 Ati 2008. 03. 14. péntek 13:15
Hát én a cimméből jobra gondoltam,csak azért olvastam végig ,hogy talán csak az eleje ilyen gyengécske.
#1 Törté-Net 2008. 03. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?